Bugün 2 .gecikmenin belirtiler var ama test negatif umudum tükeniyor ama yabgeç döllenme diyorsamReglim 7 gün geçmişti silik çizgi ile ögrendim doktor çok yeni dedi geç döllenme oldu bende zaten pcos oldugundan normal bu durum
Daha önce negatif mi çıkmıştı5 gün gecikince öğrendim
Daha önce yapmamıştım canımDaha önce negatif mi çıkmıştı
Oncesinde yapmadim ilac kullanmistim o gecikme yapabilirdi diyeCanım daha önce çıkmadı mı
İnşallah pozitif görürsün canım bekle geç yumurtlama olursa ve geç döllenirse çıkmaya bilir benim öyle oldu işte ayrıca Ben hiç belirti yaşamadım canım içime dogdu benim yani belirtiler yanıltabiliyor herkesin bünyesi aynı degil bu konuda farklı belirtiler oluyorBugün 2 .gecikmenin belirtiler var ama test negatif umudum tükeniyor ama yabgeç döllenme diyorsam
Adete bir gün kala tok karnına çıkar mı kızlar
Yok canım kan testi verdim negatif çıktıÇıkar büyük ihtimalle, karnının aç ya da tok olmasıyla ilgisi yoktur
Hayırlı olsun canımBi gün buraya yazicam demistim Allahım nasib etti
Adettten 8gun gectikten sonra test yaptim ogrendim
Canım hayırlı olsun :)) kim bilin ne mutlu olmuşsundur, senin yerinde olmak isterdim. İdrar testinde çıkmamasına doktorun ne dedi? Bide kan testinde kaç çıktı hatırlıyormusun?ben idrar testinde istesemde öğrenemedim Farklı zamanlarda bat geçmesinden 4 gün sonrasına kadar 5 idrar testi negatif çıktı ve biri de neredeyse kedin sonuç veren üst düzey bir idrar testiydi , kendimi hamile olmadığıma inandırmıştım ki doktoruma sorduğumda kan testi yapmak istedi ve sonuç pozitif çıktı..
Teşekkür ederim olmasını isteyenlere de nasip olur inşallah . Kan testinde 491 çıkmıştı canım ama doktorum yine haftana göre düşük demişti 2 gün sonra tekrar kan ver eğer iki katına çıkmışsa bir problem yok demişti ve sonucum 3 katına çıkmıştı bebeği de 6. Haftamda görebilmiştik. Doktorlar idrar testlerini hiç önemsemiyorlar bile yorum dahi yapmamıştı canımCanım hayırlı olsun :)) kim bilin ne mutlu olmuşsundur, senin yerinde olmak isterdim. İdrar testinde çıkmamasına doktorun ne dedi? Bide kan testinde kaç çıktı hatırlıyormusun?
Benimde aynı belirtiler oluyor adetime 1 hafta var erken gebelik testi yaptım negatif cikti. Ama yaptim galiba.senin sonuç ne oldu canım hamile misinMerhaba benim de dün olmam gerekiyordu olmadım adetten 2 günce çok fazla bel ağrım oldu cuma günü ilişkiden sonraki gün beyaz kaygan akıntı oldu dün de ilişki oldu bugün vajinada batma hissi oldu Bi süre sonra geçti sizce kaç gün sonra test yapayım hamile olabilir miyim
Canım adet bitiminin 3. Gününde nasıl öğrendin adet olduğunda hamile miymişsin o zmaan anlayamadım açıklayabilir misin üstün Göreme mı oluyor o zaman seninkiBen adet bitiminin 3. Gününde öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?