Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Bugün 2 .gecikmenin belirtiler var ama test negatif umudum tükeniyor ama yabgeç döllenme diyorsam
İnşallah pozitif görürsün canım bekle geç yumurtlama olursa ve geç döllenirse çıkmaya bilir benim öyle oldu işte ayrıca Ben hiç belirti yaşamadım canım içime dogdu benim yani belirtiler yanıltabiliyor herkesin bünyesi aynı degil bu konuda farklı belirtiler oluyor

Merhaba benim de dün olmam gerekiyordu olmadım adetten 2 günce çok fazla bel ağrım oldu cuma günü ilişkiden sonraki gün beyaz kaygan akıntı oldu dün de ilişki oldu bugün vajinada batma hissi oldu Bi süre sonra geçti sizce kaç gün sonra test yapayım hamile olabilir miyim

Bugün 4 gün hala adet olmadım ama kahverengi ve pembe az bir kanama oldu yerleşme olabilir mi acaba ilişki üstünden 12 gün geçti

Benimde 3.gun oldu sabah test yaptım negatif bugün kan vermeye gidecem

ben adete 6 gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim.sat 3 aralık düşük 24 ocaak:/ boş keseydi. bu ay korunmadım 9 ve 10 nisan ovu testi pikti 11 inde silikleşti.çalışma yaptık bugün kasıklarım ağrıyor baya.geçen gebeliğimde göğüs ve kasık ağrılarım fazlaydı.beklemedeyim.herkese hayırlı bebişler mnasip etsin allaah.

Canım hayırlı olsun :)) kim bilin ne mutlu olmuşsundur, senin yerinde olmak isterdim. İdrar testinde çıkmamasına doktorun ne dedi? Bide kan testinde kaç çıktı hatırlıyormusun?

Canım hayırlı olsun :)) kim bilin ne mutlu olmuşsundur, senin yerinde olmak isterdim. İdrar testinde çıkmamasına doktorun ne dedi? Bide kan testinde kaç çıktı hatırlıyormusun?
Teşekkür ederim olmasını isteyenlere de nasip olur inşallah . Kan testinde 491 çıkmıştı canım ama doktorum yine haftana göre düşük demişti 2 gün sonra tekrar kan ver eğer iki katına çıkmışsa bir problem yok demişti ve sonucum 3 katına çıkmıştı bebeği de 6. Haftamda görebilmiştik. Doktorlar idrar testlerini hiç önemsemiyorlar bile yorum dahi yapmamıştı canım

Benimde aynı belirtiler oluyor adetime 1 hafta var erken gebelik testi yaptım negatif cikti. Ama yaptim galiba.senin sonuç ne oldu canım hamile misin

Ben adet bitiminin 3. Gününde öğrendim
Canım adet bitiminin 3. Gününde nasıl öğrendin adet olduğunda hamile miymişsin o zmaan anlayamadım açıklayabilir misin üstün Göreme mı oluyor o zaman seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…