Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
slm..Beklenen adetime 7 gün kala fortel test yaptım negatif çıktı,erken mi yaptım sizce,yoksa bu test kesinmidir.Dünya para verdim yine kafamın karışıklığıyla kaldım

ben temmuz ayında ovulasyon testi ile denedim ve şuanda hamileyim arkadaşlar.ovulasyon testini çok tavsiye ederim gerçekten.bende adetıme 8 gün kala idrar testi yaptım silik bir çizgi çıktı ama baya bı beklettıkten sonra tabi,sonra ayın 3 ünde yani adetıme 5 gün kala yaptım hemen belirdi silikte olsa ama gözle görünür çok net belliydi.hemen doktora gittik cok yeni daha ama tebrıkler dedi.o an havalara uctuk eşimle 1 senedir istiyorduk çünkü.allah isteyen herkese nasip etsin....

arkadaşlar adetime 10 gün var ve bu ay korunmadan ilişkiye girdik ilk defa..10 gün olmasına rağmen özellikle sol göğsümde baya bir acıma var..acaba hamilelik belirtisi olabilir mi??

fulya ne oldu yoksa hamilemisin canm ??

kızlarcım merhaba delikafadulden ben geldim.kan testi yaptırdım.ama alırken damarım patladığı için adam az bişey alabildi kan.daha almam lazım ama neyse bundan bakarım ben dedi.aradım sordum.başka biri çıktı telefona.negatif dedi.peki kaç değerim dedim.onu bilemiyorum ama dedi.işte böyle hala adet olmadım bugün 10 gün geçti.:1rolleyes:

ya of herkesde bir mersk benimde daha adetime 12 gün var bacak bel fena kasık üstünde soltarafta elimle bastırdıgım d acı rahmim e baskı yapıyor bilmiyorum

2 ay denedik bebiş için ilk ay adetim 31.günde oldu yani 3 gün gecikti. 2.ay folik asit yazdırmak için doktora gittiğimde 10 güne kadar geçikme normaldir dedi gayet soğuk kanlılıkla :S ve ben 2.ayımda 33 gün geciktim.doktorun lafından sonra boşuna ümitlenmek istemedim ama merakıma engel olamayıp tatil dönüşü test yaptım pozitif çıktı :) ertesi gün yola çıktım yolculuk sırasında çooookk hafif kahvemsi leke geldi korktum ve tekrardan idrar testi yaptım sonuç yine pozitif çıktı:)) ve pazartesi doktora gittim doktora lekelenme olduğunu söyleyince muayene etti ama ne eski nede yeni kanama yok dedi. kanda değerim ise 2996 çıktı:))) geçen perşembede ultrasona girdim ve bebeğimin kesesini gördüm:)) 5+6 günlüktü ve 21 mm. doktorum 8.haftada gel kalp atışlarını duyalım dedi.. şimdilik beklemedeyiz. bebiş olduğunu unutuyorum çünkü uyku,halsizlik ve sık sık acıkma dışında hiçbir sıkıntı yok. ha ama bundan önce adet dönemime yakın 10 gün boyunca göğüslerde hassasiyet oldu... başkada bir belirti yoktu...neyse Allahım böyle sağlıklı devam etmeyi nasip etsin...

merhaba bayanlar..bu ay korunmasız ılıskıye gırdık..en son sat 14 temmuz..bugun ıdrarımın ardından kanlı su ve kanlı akıntı gıbı az mıktarda bısey geldı.karnımda agrı yok ama goguslerımde acıma var..ve kanın devamı falan gelmedı..sizce hamılelık olabılır mı?? inş. hamıleyımdır ::)) test yapsam olurmu sizce??

hayırlı olsun canım,sağlıkla gelsin bebeşin..
bende de aynı şekilde ara ara karın ve kasık ağrıları sık acıkma ve halsizlik dışında bir problem yok...
bu arada muğlanın neresindesin?

adetim 4 gün gecikmeli yaptım öğle vaktiydi öle bi kaç saatlik idrar la da değildi anında iki çizgi birden çıktı ve baya koyu kırmızıydı rengi inşş rabbim tüm isteyenleri sevindirir :Saruboceq:

tam adet gecikmesinin 10. günü belirdi 2. çizgi ve gayet netti.. demek ki öncesinde yaptıklarımda çıkmışsa da farketmedim yada çıkmadı bilemicem :roflol:

bende 4 gün gecikince adetim test yaptım evde fakat negatih çıktı bugün gecikeli 9 gün oldu ve ikinci çizgi silikti kan testi yaptırdım sabah ama sonucunu akşamüstü alıcamm

bende 5 gun gecince yaptim pozitif cikti. adetime 4 gun varken yaptigimda negatif cikmisti bende bu ay hamile deilim dedim kendi kendime sonra bekle bekle adet olmuyorum goguslerimde cok sis gene yaptim ama hic ummuyordum meger pozitifmis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…