Kimin de 1 hafta oncesinden de cikiyor 10 gün kalabile cikiyor ama herkes de farkli oluyor adetin gectikten sonra 1 gün falan daha kesin sonuc verir
fulya ne oldu yoksa hamilemisin canm ??
2 ay denedik bebiş için ilk ay adetim 31.günde oldu yani 3 gün gecikti. 2.ay folik asit yazdırmak için doktora gittiğimde 10 güne kadar geçikme normaldir dedi gayet soğuk kanlılıkla :S ve ben 2.ayımda 33 gün geciktim.doktorun lafından sonra boşuna ümitlenmek istemedim ama merakıma engel olamayıp tatil dönüşü test yaptım pozitif çıktı :) ertesi gün yola çıktım yolculuk sırasında çooookk hafif kahvemsi leke geldi korktum ve tekrardan idrar testi yaptım sonuç yine pozitif çıktı:)) ve pazartesi doktora gittim doktora lekelenme olduğunu söyleyince muayene etti ama ne eski nede yeni kanama yok dedi. kanda değerim ise 2996 çıktı:))) geçen perşembede ultrasona girdim ve bebeğimin kesesini gördüm:)) 5+6 günlüktü ve 21 mm. doktorum 8.haftada gel kalp atışlarını duyalım dedi.. şimdilik beklemedeyiz. bebiş olduğunu unutuyorum çünkü uyku,halsizlik ve sık sık acıkma dışında hiçbir sıkıntı yok. ha ama bundan önce adet dönemime yakın 10 gün boyunca göğüslerde hassasiyet oldu... başkada bir belirti yoktu...neyse Allahım böyle sağlıklı devam etmeyi nasip etsin...
adetim 4 gün gecikmeli yaptım öğle vaktiydi öle bi kaç saatlik idrar la da değildi anında iki çizgi birden çıktı ve baya koyu kırmızıydı rengi inşş rabbim tüm isteyenleri sevindirir :Saruboceq:
bende 4 gün gecikince adetim test yaptım evde fakat negatih çıktı bugün gecikeli 9 gün oldu ve ikinci çizgi silikti kan testi yaptırdım sabah ama sonucunu akşamüstü alıcamm[/QUOTE
9 gün baya olmuş.inşallah sonuç hayırlıdır.
benim ilk hamilelik istemeden olmuştu 10gün geçikince test yapayım dedim silik çizgi çıktı.betahcg yaptırdım 290 çıkmıştı ama bu çok düşük bi değerdi.sonra düştü zaten.kimyasal gebelik yani.
inşallah ALLAH hepimize hayırlı süreçler yaşatır.
bu ay ilk kez korunmadık sanki hamile gibi hissettim kendimi.ama daha 5 gün var adete dün test yaptım hafif bi silik çizgi vardı bugün yaptım aynı marka testle hiç yok.ben de bugün kan testi düşünüyorum ama onda da bişey çıkmaz heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?