Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ben beklenen regl tarihimi 7 8 gün geçince canım

Canım adet bitiminin 3. Gününde nasıl öğrendin adet olduğunda hamile miymişsin o zmaan anlayamadım açıklayabilir misin üstün Göreme mı oluyor o zaman seninki
Üstüne görmüşüm yani normal adet oldum. Ovulasyon testinde 3 gun pozitif cikinca gebelik testi yaptım pozitifti bu şekilde öğrendim ama adetten 1 ay sonrasinda düşük yaptım

Kizlarr regly 3 gün geçti 2 test yaptım negatif çıktı. Adetlerim hep düzenli 28 29 günde bir oluyorum. Karnimi çok sis hissediyorum bazen mide yanmam oluyor o kadar. Hiç regl olacak gibi degilim

4 gün var ama pek sanmıyorum. Ümitli değilim. Yaptım bi test negatif çıktı
çok erken davranıyorsunuz sabretmek lazım benim 1hafta geçti sadece 1kere test yaptım cuma gününe randevu aldım kontrole gideceğim zaten gebelik testini de arada çıkartırım. arkadaşım adeti 20 gün geçtikten sonra kanda çıktı. hatta adet söktürücü kullandı. adet olmazsanız bile bekleyin biraz ve evde gebelik testi bulundurmayın yoksa her ay kendinizi dinlersiniz.sürekli test yapma ihtiyacı duyarsınız

Haklısınız ama insan dayanamıyor umut ediyor

Haklısınız ama insan dayanamıyor umut ediyor
6 senelik evliyim ben kanser tedavisi gördüm umudumu hep taze tuttum ama olurunada bıraktım toplamda geçen günkü ile birlikte 3 kere idrar testi aldım adetim günü gününe gelir.düşünsene 6 senede her ay test aldığımı :) beklerim her zaman. sen üzülürsün canım. rahat ol kimseyi kafaya takma bende eşimde sadece kendimiz için yaşadık sizde öyle yapın.o negatif testler çok can sıkıyor moral bozuyor o yüzden almadım evde bulundurmadım. inşallah cuma güzel bi haber alırım. Rabbim herkese tattırsın.

Kızlar ben 17 mayıs erken adet oldum ama 4 gün sürdu kahverengi lekelenme şeklınde sonra kesıldı umutlandım kan verdım negatıf cıktı sımdıde hamılelık belırtılerı yaşıyorum sankı ama bugun erken gebelık testı yaptım gene negatıf erkenmı yaptım acaba ben gibi olup sonradan hamıle oldunı ögrenen varmı

Henüz çok çok erken. Regl öncesi.hic çıkmayan bile oluyor. Şuan çıkması imkansız idrarda.

Henüz çok çok erken. Regl öncesi.hic çıkmayan bile oluyor. Şuan çıkması imkansız idrarda.

Erkenmi diyosunuz nezaman yapmalıyım acaba erken gevbelık testınde 5 günde bile gösterır yazıyodu da

İn
inşallah canım Allah isteyenlere aratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…