Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alınBugün 5. Günüm test yaptım hamileyim arkadaşlar
Yumurtlama tarihinden 12 gün geçmeli yaklaşık. Onda bile hemen cikmayabilir.Erkenmi diyosunuz nezaman yapmalıyım acaba erken gevbelık testınde 5 günde bile gösterır yazıyodu da
Amin teşekkür ederimHayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın
Hayırlı olsun. Sağlıcakla gelsin yavrunuz, sizde sağlıcakla kucaklayın inşallah. Adete mi 5 gün vardı?Bugün 5. Günüm test yaptım hamileyim arkadaşlar
Hayırlı olsun. Sağlıcakla gelsin yavrunuz, sizde sağlıcakla kucaklayın inşallah. Bata mi 5 gün vardı?
Yok canım 5 gün geçti amin allah razı olsunHayırlı olsun. Sağlıcakla gelsin yavrunuz, sizde sağlıcakla kucaklayın inşallah. Adete mi 5 gün vardı?
Adet ağrın varmıydı canım ben oldum kesin diyorum daha yokBugün 5. Günüm test yaptım hamileyim arkadaşlar
Ara ara sancı vuruyordu hala da devam ediyor canım.Adet ağrın varmıydı canım ben oldum kesin diyorum daha yok
Kesin adet oldum diyorum canım öyle ağrı var az önce yine az bi şekilde lekelenme olmuş ya oluyormuyum acabaAra ara sancı vuruyordu hala da devam ediyor canım.
Günün geçti mi canimKesin adet oldum diyorum canım öyle ağrı var az önce yine az bi şekilde lekelenme olmuş ya oluyormuyum acaba
Geç döllenme olabilirAdetim 11 gun gecince silik cikti daha onceki testler negatif erken gebelik testi de negatif cikmisti
Bi 7 -8 ay önce yaşadım 1 idrar 2 kan tahlili verdim sonuç hep negatifti. 15 gün gecikmeyle adet oldum.Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu
Lekelenmeniz okuyormuyduBi 7 -8 ay önce yaşadım 1 idrar 2 kan tahlili verdim sonuç hep negatifti. 15 gün gecikmeyle adet oldum.
Evet olmuştuLekelenmeniz okuyormuydu
Kan geldimi peki önce benim geldi üstünden üç gün geçti neden o kadar gecikiyorkiEvet olmuştu
Benim bi kaç kere leke vurdu o ay bi önceki adetten temizlendikten sonra vurmuştu hemde adete 5 gün kala vurmuştu. Kan şeklinde olmadı hep leke oldu 15 gün sonra adet oldumKan geldimi peki önce benim geldi üstünden üç gün geçti neden o kadar gecikiyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?