Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Az önce lekelenmem oldu adet oldum heralde ama bu ay cok düzensiz oldu daha bir hafta vardı

Arkadaşlar dışarı çıkıp biraz yürüdum az önce sancı vuruyor karnıma normal mi acaba. Oturunca bisey yok.

Adetim 11 gun gecince silik cikti daha onceki testler negatif erken gebelik testi de negatif cikmisti

Arkadaşlar benim adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif kan tahlili verdim negatif doktor bir hafta sonra yine gel dedi ama olsa çıkardı bence. Adet gününde kan geldi çok az ama açık renkti devamı gelmedi adetten önce kahverengi akıntı oldu dünden beri ara ara noktadan az büyük kahverengi lekeler oluyor adette olamıyorum patlamaya geldim neden sizce böyle yaşayan oldumu

Bi 7 -8 ay önce yaşadım 1 idrar 2 kan tahlili verdim sonuç hep negatifti. 15 gün gecikmeyle adet oldum.

Kan geldimi peki önce benim geldi üstünden üç gün geçti neden o kadar gecikiyorki
Benim bi kaç kere leke vurdu o ay bi önceki adetten temizlendikten sonra vurmuştu hemde adete 5 gün kala vurmuştu. Kan şeklinde olmadı hep leke oldu 15 gün sonra adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…