Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Benim bi kaç kere leke vurdu o ay bi önceki adetten temizlendikten sonra vurmuştu hemde adete 5 gün kala vurmuştu. Kan şeklinde olmadı hep leke oldu 15 gün sonra adet oldum
Benim adetten önce akıntım oldu sonra geçti adette kan geldi pembe gibiydi adet geçeli 6 gün oldu patlamaya geldim çok ağrı çektim bişey yok iki gündür iki tane azıcık lekelenme oldu çok az kahverengi

İdrar testinde kaç gün sonra çıkıyor Benim bir hafta gecikti negatif. Ama adet olamıyorum. Bide sabah ilk idrarlamı yapılmalı test

Kızlar benim günüm gecikti 3 gün oldu bugün kanda 22.95 çıktı bu normalmi sizce. İlk denemelerim cevap verirseniz çok mutlu olurum

Merhabalar ben bu ay ovulasyon testı takıbıyle 1 hazıranda en koyu günü yakaladım.o gün ve önceki günü degerlendırdık su an bata 5gün var .bu sabah ilk idrarımla hem ovulasyon testi hem de gebelik testi yaptım .ilk resım ovulasyon 2.resim gebelik testi .ovulasyon cok net ama gebelik testi hayalet gibi cok cok silik.gebelik testi ucuz 5liralık olanlardan .umıtlenmeye de korkuyorum Yenı evlıyım ama maalesef 36yasındayım.Benim gördüğüm 2.çizgiyi siz de görüyor musunuz

Eklentiler

• 2048354F-C090-4C3B-9D76-1DDC78268DE1.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 196
  • 4DF91CFB-841D-4E0D-86C4-38F748CF5C8E.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 189
Merhabalar oncelıkle tebrık edıyorum benim testime göz atar mısınız aynı derecede bi silikmıydı.benım bata 5gun var .sizin hassas testmıydı silik çıkan yoksa ucuz 5liklerden mi

Ben 1 gun gecikince idrar testi yaptim. Tek cizgi oldu. Sonra onu banyoda unutmusum. Aksam eve geldigimde iki cizgi olmustu. Ertesi gun sabah yeniden yaptigimda ikinci cizgi silikti. Bekleyince iyice netlesti. Kan verdim ve gebeligimi ogrendim
yaptığınız test erken gebelik olanlardan mıydı

Canım ilki ovulasyon galiba, 2. Si gebelik testi, ewet ben gebelik testinzde silik çizgiyi görüyorum, benimki erken gebelik testiydi ve daha belirgindi canım hemen çıktı, sende bikaç gün erken gebelik testiyle tekrarlayabilirsin

Cevabın ve ilgın ıcın cok teşekkür ediyorum canım evet 2.si gebelik testi .3,4gun önce de erken test yapmıştım aynı silik çizgi vardı ama cok pahalı 40 kusur .bir Erken gebelik daha almak istemedım

Cevabın ve ilgın ıcın cok teşekkür ediyorum canım evet 2.si gebelik testi .3,4gun önce de erken test yapmıştım aynı silik çizgi vardı ama cok pahalı 40 kusur .bir Erken gebelik daha almak istemedım
CAnım kan değerimde 64,7 çıktı belki merak edersin sen adet gününü bekleyip kan ver istersen, ben yolculuğa çıkacağım için erken vermek zorund kaldım,onun için haftaya tekrar yaptırmamgerek

Az önce öğrendimmm İlk size söylüyorum. Sürekli burdaki yorumları okuyordum. Sürekli kendimi dinliyordum belirti bulgularım var mı diye. Kaç ay geçti olmadı. Covid yoğun bakımda çalışıyorum üstelik ona da bağlıyordum biraz da, çok yoğun ve stresli bir ortamda çalışıyorum. Sürekli negatif çizgi görmekten bıkmıştım ve çok üzülüyordum artık negatif görmekten. Çevremde de sürekli birileri doğuruyordu. Sabah 2. idrarımla öylesine bakayım dedim gözlerime inanamadım .. Hala şaşkınım. Çok mutluyuuumm. İlk gebeliğim Ne zaman ultrasonda kese gözükür? Ne zaman doktora gitmeliyim kızlar?

Tebrikler canım

Adet günüm geçti test yaptım fakat iknci çizgi akşam çıktı sizce var mıdır gebelik

Eklentiler

• 8F672CF9-B467-4A85-B706-207D2C16A145.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 233
Canım 5-10 dk dan sonrakileri kabul etmeyin diyolar. Akşam çıktıysa yoktur. Sen sabahları tekrarla 5 dk sonraki sonuca bak. Allah gönlüne göre versin. İnş güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…