- 25 Şubat 2020
- 24
- 2
- 1
- 35
Canım bariz görünüyo çizgi silikte değil. Var bence9 gun once catlatma ignesi oldum bu sekilde en pahali teste bile cift silinik cizgi cikiyor biri 35 tl bi test erken tespit 2. Test ise 5 tl bir test sizde bole gozukup olumlu sonuclanan oldumu ? Biraz dsha bekleyip beta vericem regl gecikirse bu igne yi yaptiran 14 gunde adet oluyormuş olmazsam artik bakicaz umarim vardir 1 senedir benimde olmuyor yumurtam catlamiyordu
Erken olabilir canım bence adet gününde tekrar deneBu ucuz testlerde bat a 4 gün varken negatif gördüm. Erken mi yaptım acaba fikri olan var mı?
Evet bence doğruluğu var hatta adetten 3 4 gün önce bile belli oluyor eğer tam zamanında yumurtlama olmuşsa bebek doktorların hesabına göre adetten 3 gün önce 4.haftasında oluyor.Ben hamile olduğumu 3 gün önce adetim 7 gün geçince , test yaptım öyle öğrendim. Bu ikinci çocuğum olacak inşallah. 2 yaşında kızım var.
Merak ettiğim bir konu var test çubuklarında çizgi belirginliğini göre hamilelik sürecini de öğreniyormuşsun.
Mesela çizgi soluksa gebelikyeni yeni başlamış oluyor.
Çizgi çok belirginse 1 aylık veya 2 aylık diye yorumluyorlar.
Benim kızımda test yaptığımda çok belirgindi yengem bana 2 aylıkvar bu çocuk dedi doktora gittim gerçektende iki aylık olmuş karnımda.
Sizce doğruluğu var mıdır?
Geç döllenmeyle alakalı bilgim yok tatlım ama ovulasyon testiyle yumurtlamamı öğrendim. Yumurtlama haftasında hiç akıntım olmadı. Ondan sonraki hafta beyaz şeffaf akıntı geliyordu Senin gibi canım. Hatta Bir iki kerede yakından inceledimKizlar yardim lütfen bugün adet günümdü adet olmadim.Hem erken hem kaset tipi test yaptim ama negatif çıktı.Bu geç döllenme nasil oluyor.Geç döllenmeye göre test ne zaman yapilmali.sol lasiginda ve gogsumde batmalar ve süt bryazi akintim var.
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinDayanamadim test yaptim.Sonuc resimdeki gibi var mi sizce
Varsa silik te olsa çıkar merak ediyorsan yap cnmMerhaba adetim dört gün geçti test ne zaman yapmam daha doğru acaba bilgisi olan var mi
Yani şuan yapsam belli olur mu ben bir gün geçince yaptım tek çizgiydi şimdi aradan dört günde geçti ondan sorim dedimVarsa silik te olsa çıkar merak ediyorsan yap cnm
sabah ilk idrarla yapsan daha iyi hatta gonlun rahat etmiyorsada kan testi verebilirsiniz ..Rabbim gonlundekini versin ..Yani şuan yapsam belli olur mu ben bir gün geçince yaptım tek çizgiydi şimdi aradan dört günde geçti ondan sorim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?