Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Merhaba kızlar aşılamadan sonra 13.günüm adetime 2 gün kaldı sabah test yaptım negatif.Pozitife dönme ihtimali var mıdır acaba.

Adetim 6 gün geçti akşam test yaptım kan vermek istemedim daha birazdaha bekleyim dedim sizce hamile miyim yoksa stresten mi gecikme oldu

Eklentiler

• 20200706_235302.webp
    33 KB · Görüntüleme: 321
  • 20200706_232342.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 377
Basligi gorup gordim yani yorumlara pek bakmadim. Ben iki haftalikken gebelik testinde cikti ama oruçtum ve hani koyu olurya oda oyle yani cikti dilik cizgi doktora 3,4 gun sonra gittim ve daha 3,4 haftalik demişti . Yani diyecegim 2,3 haftalik gebelikte cikiyor testte.

Adetim 6 gün geçti akşam test yaptım kan vermek istemedim daha birazdaha bekleyim dedim sizce hamile miyim yoksa stresten mi gecikme oldu
6 günlük geçikmeye karşılık çok silik bir çizgi aslında ama geç döllenme denen şey de olmuş olabilir. Biraz daha bekleyin bence. Ben 1 hafta geçikmeye yaptım test anında kıpkırmızı oldu çizgi. Hakkınızda hayırlısı . Vaktinden önce ne yapsak olmuyor. Ben 1 buçuk yıl bekledim

Bekliyorum bende kadın doğuma falan gidecem zaten

Kizlar selam
Adetimin 28.gununde yani beklenen günde test yaptım bariz şekilde negatif çıktı Fakat iki gün geçti hala adet olmadım üstelik sancım ve akıntım var Aslında bu sancı ve akıntı işi canımı sıkmıyor değil
Yarın sabah bir daha test yapacağım
İlk iki hamileliğimde beklenen adet gününden de önce çıkmıştı ama idrar testinde

Kizlar merhaba bat a 1 hafta varken test yaptım negatifti 2 saat sonra belirginlesmis 2. Cizgi sonradan farkettim
Bata 6 gun kala tekrar test yaptim tek cizgi oldu ne oldugunu anlayamadım çokta merak ediyorum.. foto koyamıyorum nasil yükleyeceğimi bilemedim =(

ilk 5 dk içinde çıkmadıysa 5 dk sonrasını baz almayınız. Zaten birdaha test yapmışsınız negatif çıkmış. Ama adetinize daha varmış. Gününüzü bekleyip yapın. Kafanızın karışmasına gerek yok bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…