- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
Doktora gittim ama kendi doktorum yoktu o yüzden olmadı olmazsa test yaparım bende inşallah vardirsabah ilk idrarla yapsan daha iyi hatta gonlun rahat etmiyorsada kan testi verebilirsiniz ..Rabbim gonlundekini versin ..
insallah bebisin seninledirDoktora gittim ama kendi doktorum yoktu o yüzden olmadı olmazsa test yaparım bende inşallah vardir
Inşallah çok istiyoruz inşallah vardir yoksada allah tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasininsallah bebisin seninledir
Şimdi yaptım bakarmisinizInşallah çok istiyoruz inşallah vardir yoksada allah tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin
Buda ikincisi aksamkiInşallah çok istiyoruz inşallah vardir yoksada allah tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş birakmasin
Buda ikincisi aksamki
6 günlük geçikmeye karşılık çok silik bir çizgi aslında ama geç döllenme denen şey de olmuş olabilir. Biraz daha bekleyin bence. Ben 1 hafta geçikmeye yaptım test anında kıpkırmızı oldu çizgi. Hakkınızda hayırlısı . Vaktinden önce ne yapsak olmuyor. Ben 1 buçuk yıl bekledimAdetim 6 gün geçti akşam test yaptım kan vermek istemedim daha birazdaha bekleyim dedim sizce hamile miyim yoksa stresten mi gecikme oldu
Bekliyorum bende kadın doğuma falan gidecem zaten6 günlük geçikmeye karşılık çok silik bir çizgi aslında ama geç döllenme denen şey de olmuş olabilir. Biraz daha bekleyin bence. Ben 1 hafta geçikmeye yaptım test anında kıpkırmızı oldu çizgi. Hakkınızda hayırlısı . Vaktinden önce ne yapsak olmuyor. Ben 1 buçuk yıl bekledim
Sabah testininizi ilk idrarla tekrarlayın biraz daha belirgin çıkar varsa. Hayırlısı olsunKızlar merhaba elim ayağım titriyor sizce ikinci çizgi var mı bana var görünüyor
Teşekkür ederim yapacağımSabah testininizi ilk idrarla tekrarlayın biraz daha belirgin çıkar varsa. Hayırlısı olsun
Dayanamadim test yaptim.Sonuc resimdeki gibi var mi sizce
Hayır birini sabah yaptım birini önceki gün bi de sonraki gün yaptımMerhaba Aynı gün içinde iki kez mi test yaptin
ilk 5 dk içinde çıkmadıysa 5 dk sonrasını baz almayınız. Zaten birdaha test yapmışsınız negatif çıkmış. Ama adetinize daha varmış. Gününüzü bekleyip yapın. Kafanızın karışmasına gerek yok bu yüzdenKizlar merhaba bat a 1 hafta varken test yaptım negatifti 2 saat sonra belirginlesmis 2. Cizgi sonradan farkettim
Bata 6 gun kala tekrar test yaptim tek cizgi oldu ne oldugunu anlayamadım çokta merak ediyorum.. foto koyamıyorum nasil yükleyeceğimi bilemedim =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?