Sanırım eğer adet öncesi en belirgin belirti aranıyorsa eğer kokusuz kaşıntısız acısız süt kesiği gibi akıntı. Eğer bu varsa adet öncesi belirti diye kesinlikle bence sayılacak şey. Diğer kasık ağrısı göğüs acıması bunlar olası adet belirtisi. Hele mide bulantısı tamamiyle psikolojik. Bende de adette 1 hafta kala tek birdefa baya yoğun süt kesiği gibi akıntı olmuştu. Mantar akıntısı gibi. Ama koku acı kaşıntı kesinlikle yoktu. Bu şekilde akıntısı olan işte adet öncesi hamilelik belirtisi olarak görebilir. Onun dışındakiler tamamiyle uydurma.Geç döllenmeyle alakalı bilgim yok tatlım ama ovulasyon testiyle yumurtlamamı öğrendim. Yumurtlama haftasında hiç akıntım olmadı. Ondan sonraki hafta beyaz şeffaf akıntı geliyordu Senin gibi canım. Hatta Bir iki kerede yakından inceledimkokusuz süt kesiği gibi de akıntım oldu. dün hamile olduğumu öğrendim. İnşallah canım hamilesindir şahsi fikrim bikaç gün bekleyip öyle yeniden testi yap
MERHABA durumunuz nedir bu anlattığınız kimyasal gebelik belirtileri, inşallah tutmuştur bebeğinizKızlar Merhaba yeni üyeyim.
18 haziran 2 kez aşılama oldum. Ilk asilamada hic belirtim yoktu tutmadi. Ama ikincisinde ilk 3 gün kasik agrisi cektim sonra gaz sorunu bitmek bilmedi hala devam ediyor 25 haziranda clear blue testiyle test yaptim pozitif cikti testi bugün tekrarlardım bu seferde negatif cikti moralim o kadar bozuldu ki yarin adet günüm sadece gaz sorunum var ve bel agrisi Temmuz 1 kan vercem.Sizce tutmusmudur ve ilk pozitif cikip sonra neden negatif cikti umut etmelimiyim beklemek sabretmek cok zor
Evet malesef kimyasal gebelik yaşadimMERHABA durumunuz nedir bu anlattığınız kimyasal gebelik belirtileri, inşallah tutmuştur bebeğiniz
kimyasal gebelik kan değeri hcg düşük mü çıkınca anlaşılıyor cnm ?Evet malesef kimyasal gebelik yaşadim
Tüpe gelişi bile 10-12 gün o yüzden çok erken bir tarih belirti olmaz. İlaç için bir doktora danışın, umarım herşey gönlünüzce olur.Kızlar hamilelik şüphem olduğu için ilcıma ara verdim ama hergün atmam gerekiyor normalde. Bugün şüphelendiğim ilişkinin 6.günü kanda ufak da olsa bir belirtti olmaz mı ki acaba canlar ya. Var mı erken öğrenen gebeliğin. Lütfen yardım
Tamam kuzum teşekkürler. Kaçıncı günde belli olur kanda pekiTüpe gelişi bile 10-12 gün o yüzden çok erken bir tarih belirti olmaz. İlaç için bir doktora danışın, umarım herşey gönlünüzce olur.
Tamam canım 3gün kala tekrar deneyeyim bem deAdet gunume 3 gun kala cok silik cizgi ile ogrendim canim okadar erken belli olmaz
Kanda 1 hafta kala bile cıkar eger zamanında döllendiyse. İdrar icin her ihtimal en erken gününü bekle ben günümde öğrenmiştim. Uzmanlar net sonuc icin idrarda gecikme öneriyor onda negatifte yanıltabiliyor gecikmeden. O yüzden en dogrusu kan.Tamam kuzum teşekkürler. Kaçıncı günde belli olur kanda peki
Benimki çıkmadı balım 6gün vardı ya da bebiş yok bakalım nasip artıkKanda 1 hafta kala bile cıkar eger zamanında döllendiyse. İdrar icin her ihtimal en erken gününü bekle ben günümde öğrenmiştim. Uzmanlar net sonuc icin idrarda gecikme öneriyor onda negatifte yanıltabiliyor gecikmeden. O yüzden en dogrusu kan.
Ben de de adete 10 gun kala yogun bi beyaz akinti geldi. Mantar gibi beyaz ama pütürlü degildi. Kokusu da yoktu ve kaşınti da yoktu. Adetime şu an 4 gun var merakla bekliyorumSanırım eğer adet öncesi en belirgin belirti aranıyorsa eğer kokusuz kaşıntısız acısız süt kesiği gibi akıntı. Eğer bu varsa adet öncesi belirti diye kesinlikle bence sayılacak şey. Diğer kasık ağrısı göğüs acıması bunlar olası adet belirtisi. Hele mide bulantısı tamamiyle psikolojik. Bende de adette 1 hafta kala tek birdefa baya yoğun süt kesiği gibi akıntı olmuştu. Mantar akıntısı gibi. Ama koku acı kaşıntı kesinlikle yoktu. Bu şekilde akıntısı olan işte adet öncesi hamilelik belirtisi olarak görebilir. Onun dışındakiler tamamiyle uydurma.
Canım şuan benim de öyle testlerim hep negatif ve 9 gün geçti küçük bi ilçedeyim sağlık ocağı var her ay da kan vermeye çekiniyorum sonucunu benimle de paylaşırsan sevinirim bana da umut olurHanımlar merhaba, benim reglim 10 gün gecikti iki gün önce de gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Biraz daha bekleyip hastaneye gidecegim ama merakta etmiyor değilimSiz böyle bir şey yaşadınız mı?
Tabikii bugün hastane randevum var saat 2de. Ozaman ogrenicez ama ben hamile olduğumu düşünmüyorum zaten hem korunuyorduk hem de testte filan çıkmayınca bence başka bir sebeple gecikti ama tabiii her zaman bir ihtimal var insan merak etmiyor değilCanım şuan benim de öyle testlerim hep negatif ve 9 gün geçti küçük bi ilçedeyim sağlık ocağı var her ay da kan vermeye çekiniyorum sonucunu benimle de paylaşırsan sevinirim bana da umut olur ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?