Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Sanırım eğer adet öncesi en belirgin belirti aranıyorsa eğer kokusuz kaşıntısız acısız süt kesiği gibi akıntı. Eğer bu varsa adet öncesi belirti diye kesinlikle bence sayılacak şey. Diğer kasık ağrısı göğüs acıması bunlar olası adet belirtisi. Hele mide bulantısı tamamiyle psikolojik. Bende de adette 1 hafta kala tek birdefa baya yoğun süt kesiği gibi akıntı olmuştu. Mantar akıntısı gibi. Ama koku acı kaşıntı kesinlikle yoktu. Bu şekilde akıntısı olan işte adet öncesi hamilelik belirtisi olarak görebilir. Onun dışındakiler tamamiyle uydurma.

kızlar benim adetim 8 gün geçmişti şişlikten çatlayacaktım 2 gün de bir test ypaıyordum ve yine çıkmıyordu. tabi ondan önce ki aylarda hep regly tarihi gelmeden test yapıyordum. negatif görmekten bıkmıştım.
geçikmenin 10. günü doktora gitmeden önce ypatım ve silik şekilde çıktı. geç döllenme.
ve haziran ayında hiç dikkat etmemiştim döllenme zamanına vs. diyeceğim o ki vakti zamanı gelince oluyor. hayırlısını dileyin...

MERHABA durumunuz nedir bu anlattığınız kimyasal gebelik belirtileri, inşallah tutmuştur bebeğiniz

Kızlar hamilelik şüphem olduğu için ilcıma ara verdim ama hergün atmam gerekiyor normalde. Bugün şüphelendiğim ilişkinin 6.günü kanda ufak da olsa bir belirtti olmaz mı ki acaba canlar ya. Var mı erken öğrenen gebeliğin. Lütfen yardım

Tüpe gelişi bile 10-12 gün o yüzden çok erken bir tarih belirti olmaz. İlaç için bir doktora danışın, umarım herşey gönlünüzce olur.

Tamam kuzum teşekkürler. Kaçıncı günde belli olur kanda peki
Kanda 1 hafta kala bile cıkar eger zamanında döllendiyse. İdrar icin her ihtimal en erken gününü bekle ben günümde öğrenmiştim. Uzmanlar net sonuc icin idrarda gecikme öneriyor onda negatifte yanıltabiliyor gecikmeden. O yüzden en dogrusu kan.

Benimki çıkmadı balım 6gün vardı ya da bebiş yok bakalım nasip artık

Hanımlar merhaba, benim reglim 10 gün gecikti iki gün önce de gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Biraz daha bekleyip hastaneye gidecegim ama merakta etmiyor değilim Siz böyle bir şey yaşadınız mı?

2.çocuğum beklenen adete 1.gün varken . Bi dusugum vardi onu 1.5 haftalik değer 162yken öğrenmiştim doktor demişti nasıl anladin

Ben de de adete 10 gun kala yogun bi beyaz akinti geldi. Mantar gibi beyaz ama pütürlü degildi. Kokusu da yoktu ve kaşınti da yoktu. Adetime şu an 4 gun var merakla bekliyorum

Hanımlar merhaba, benim reglim 10 gün gecikti iki gün önce de gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Biraz daha bekleyip hastaneye gidecegim ama merakta etmiyor değilim Siz böyle bir şey yaşadınız mı?
Canım şuan benim de öyle testlerim hep negatif ve 9 gün geçti küçük bi ilçedeyim sağlık ocağı var her ay da kan vermeye çekiniyorum sonucunu benimle de paylaşırsan sevinirim bana da umut olur

Canım şuan benim de öyle testlerim hep negatif ve 9 gün geçti küçük bi ilçedeyim sağlık ocağı var her ay da kan vermeye çekiniyorum sonucunu benimle de paylaşırsan sevinirim bana da umut olur ☺
Tabikii bugün hastane randevum var saat 2de. Ozaman ogrenicez ama ben hamile olduğumu düşünmüyorum zaten hem korunuyorduk hem de testte filan çıkmayınca bence başka bir sebeple gecikti ama tabiii her zaman bir ihtimal var insan merak etmiyor değil

Ben de sabah yaptım sonra umutsuzca okula gittim biraz bekledim yok gibiydi şimdi eve gelince baktım böyle sizce geçersiz midir umut etmek gerçekten yorucu

Eklentiler

• 8331E574-1932-4ACF-B798-6360051F6F39.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 150
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…