Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ben de 10 gündür regl olmuyorum ama bugün hastaneye gittim 1.2 çıktı gebelik testim.
Adet söktürücü vs verdi. Ama ben de PCO varmış sanırım ondan bu gecikme.
Ben zaten bebek istemedigim için üzülmedim ama sizin inşallah en yakın zamanda olur bebisiniz hanımlar :)

Adetten once ogrenenler normal gebelik testiyle mi yoksa erken gebelik testiyle mi ogrendiniz

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz cmt adet olmam gerekiyordu olmadım o günden beri sancım var biraz da halsizligim var aylardr deniyorum umutsuz olduğum için teste biraz daha beklemek istiyordum ama dayanamadım size sormak istedim var mı benjm gibi olan

Hanımlar merhaba, benim reglim 10 gün gecikti iki gün önce de gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Biraz daha bekleyip hastaneye gidecegim ama merakta etmiyor değilim Siz böyle bir şey yaşadınız mı?
Bende şuan öyleyim gecikmem var test negatif

14 gün mü ne oldu ama yok hala olmadım ve hamile filanda değilim. Doktora gittim adet sokturucu verdi ama 2 gün daha bekle demişti kendiliğinden olmanı isterim demişti yarın kullanıcam artık
Canım bende henüz olmadım lekelenme vs. De yok kasık ağrılarım bel ağrım hepsi geçti ama adetim hala gelmedi

Normal gebelik testi mi daha garanti erken gebeelik mi? Adetim 2 gun gecikti sizce test hangisini yapmaliyim? Biraz daha beklesem mi? Karnimda gaz sancisi gibi biseyler bar cok gergin karnim

Valla çıkınca cikiyor millette erken gebelikle yapsaydin keşke. Normal gebelikte zor cikar heralde. Ben de eger eczaneye gidebilirsem test almaya karar verdim

Valla çıkınca cikiyor millette erken gebelikle yapsaydin keşke. Normal gebelikte zor cikar heralde. Ben de eger eczaneye gidebilirsem test almaya karar verdim
Erken gebelik testi de denerim bikac gun gecsin 6 gun var şuanda.. Yaparsan buraya da gönderirsin bakalım hep birlikte insallah cift cizgi ile bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…