10 dakikadan sonrası geçersiz oluyor maalesef bir tane daha yapıp bakın benceBen de sabah yaptım sonra umutsuzca okula gittim biraz bekledim yok gibiydi şimdi eve gelince baktım böyle sizce geçersiz midir umut etmek gerçekten yorucu
Bende şuan öyleyim gecikmem var test negatifHanımlar merhaba, benim reglim 10 gün gecikti iki gün önce de gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Biraz daha bekleyip hastaneye gidecegim ama merakta etmiyor değilimSiz böyle bir şey yaşadınız mı?
Adetten once ogrenenler normal gebelik testiyle mi yoksa erken gebelik testiyle mi ogrendiniz
14 gün mü ne oldu ama yok hala olmadım ve hamile filanda değilim. Doktora gittim adet sokturucu verdi ama 2 gün daha bekle demişti kendiliğinden olmanı isterim demişti yarın kullanıcam artıkBende şuan öyleyim gecikmem var test negatif
Canım bende henüz olmadım lekelenme vs. De yok kasık ağrılarım bel ağrım hepsi geçti ama adetim hala gelmedi14 gün mü ne oldu ama yok hala olmadım ve hamile filanda değilim. Doktora gittim adet sokturucu verdi ama 2 gün daha bekle demişti kendiliğinden olmanı isterim demişti yarın kullanıcam artık
Ben 4 gün önce erken gebelik ile aynı günün akşamı da kanda 49 çıkmıştı betaAdetten once ogrenenler normal gebelik testiyle mi yoksa erken gebelik testiyle mi ogrendiniz
Gecikme olduysa her ikisi de sonuc verir canım beklemene gerek yok benceNormal gebelik testi mi daha garanti erken gebeelik mi? Adetim 2 gun gecikti sizce test hangisini yapmaliyim? Biraz daha beklesem mi? Karnimda gaz sancisi gibi biseyler bar cok gergin karnim
Tek cizgi gormek can sıkıci oluyorGecikme olduysa her ikisi de sonuc verir canım beklemene gerek yok bence
Belirsizlik daha kötü degil mi en azindan yoksa bile önümüzdeki aya odaklanirsin beklentiye girmezsin benim bat 20 ağustos dayanamadim normal test yaptim çıkmadı erken diye mi yokmu bilemiyorumTek cizgi gormek can sıkıci oluyor
Erken gebelik testi de denerim bikac gun gecsin 6 gun var şuanda.. Yaparsan buraya da gönderirsin bakalım hep birlikte insallah cift cizgi ile bekliyorumValla çıkınca cikiyor millette erken gebelikle yapsaydin keşke. Normal gebelikte zor cikar heralde. Ben de eger eczaneye gidebilirsem test almaya karar verdim
Benim de bat 20 ağustos. Umarım ikimiz de güzel haberler alırızBelirsizlik daha kötü degil mi en azindan yoksa bile önümüzdeki aya odaklanirsin beklentiye girmezsin benim bat 20 ağustos dayanamadim normal test yaptim çıkmadı erken diye mi yokmu bilemiyorum
Umarım canım pztesi test yapcam insallah pozitifi görürümBenim de bat 20 ağustos. Umarım ikimiz de güzel haberler alırız
Sen test yaptın mi ?Benim de bat 20 ağustos. Umarım ikimiz de güzel haberler alırız
Bugün ve dün test yaptımSen test yaptın mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?