Yaa bende ayni sabırsızim Carsamba yaptim hicbisi cikmadi bugun sabah yaptim hicbisi yok yarın yapmicam inşallah inat ettim pazar eşim var yapamam pztesi yapcam insallah pozitifleri görürüz hep birlikteBugün ve dün test yaptımdün hiçbir şey yoktu ama bugünki testte varla yok arası bir sey var gibi geliyor bana ama delirmiş de olabilirim. Yarın tekrar bir test yaparım sanırım. Beklemekte sıkıntı yaşıyorum ):
Çok güzel bir karar almışsın canım darısı başımaYaa bende ayni sabırsızim Carsamba yaptim hicbisi cikmadi bugun sabah yaptim hicbisi yok yarın yapmicam inşallah inat ettim pazar eşim var yapamam pztesi yapcam insallah pozitifleri görürüz hep birlikte
Insallah uygulayabilirim kararıÇok güzel bir karar almışsın canım darısı başımaben 4 tane daha test aldım bugün eheh. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz öyleysee peki belirtin var mı?
Guzel haberlerle inşallahİnşallahbende de hiçbir belirti yok sadece 2 gündür akıntım mevcut, onu da deniz tatilindeyiz ona bağlıyorum. Sabah test yapar yapmaz yazacağım
Yaptım canım kocaman bir tek çizgi.Guzel haberlerle inşallah
Yaaa Insallah erken diyedir evet hic belli olmuyor ki kiminde adet günü bile çıkmıyor sonradan çıkıyorYaptım canım kocaman bir tek çizgi.umarım daha erken olduğundandır.
Bat ne zaman? Silil cizgi var gorunuyor.Arkadaşlar merhaba,
Sizce bu test pozitif olabilir mi?
Bebe time marka test ile bu sabah 4 adet test yaptım bir tanesi daha farklıydı sanki hayali bir çizgi belirdi diğerleri negatifti. Bu çizgimsi şeyi pozitif kabul edebilir miyiz?
Artık güzel haberler senden inşallah. Ben erken regl oldum. Umutlar önümüzdeki aylara artık.Yaaa Insallah erken diyedir evet hic belli olmuyor ki kiminde adet günü bile çıkmıyor sonradan çıkıyor
Hayırlısı olsun canım bu sabah beyaz akıntı geldi daha günüme var bakalımArtık güzel haberler senden inşallah. Ben erken regl oldum. Umutlar önümüzdeki aylara artık.
Hayırlısı canım hepimiz için.Hayırlısı olsun canım bu sabah beyaz akıntı geldi daha günüme var bakalım
Test yaptim ama bembeyaz çıktı malesefArtık güzel haberler senden inşallah. Ben erken regl oldum. Umutlar önümüzdeki aylara artık.
Hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda dolsun kucaklarımız.Test yaptim ama bembeyaz çıktı malesef
Amin inşallah canım ❤Hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda dolsun kucaklarımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?