Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Yaa bende ayni sabırsızim Carsamba yaptim hicbisi cikmadi bugun sabah yaptim hicbisi yok yarın yapmicam inşallah inat ettim pazar eşim var yapamam pztesi yapcam insallah pozitifleri görürüz hep birlikte

Yaa bende ayni sabırsızim Carsamba yaptim hicbisi cikmadi bugun sabah yaptim hicbisi yok yarın yapmicam inşallah inat ettim pazar eşim var yapamam pztesi yapcam insallah pozitifleri görürüz hep birlikte
Çok güzel bir karar almışsın canım darısı başıma ben 4 tane daha test aldım bugün eheh. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz öyleysee peki belirtin var mı?

Çok güzel bir karar almışsın canım darısı başıma ben 4 tane daha test aldım bugün eheh. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz öyleysee peki belirtin var mı?
Insallah uygulayabilirim kararı
Akıntı var sari renkli goguslerimi sayamam adet zamanlarindaki gibi bi his var yada ben uyduruyorum düşünmemeye çalışsamda aklimdan çıkmıyor malesef
Sende durum nasil belirti vs. ve test yaparsan bize de gönder bakalim insallah cift cizgi görürüz

İnşallah bende de hiçbir belirti yok sadece 2 gündür akıntım mevcut, onu da deniz tatilindeyiz ona bağlıyorum. Sabah test yapar yapmaz yazacağım

Merhaba arkadaşlar ben hamike olduğumu 3 gubdür ögrendim adetim 3 gün geçtikten sobra kan verdim hcg değerim 331.cıktı sizce nasıl ve kese ne zaman görülüyor

Arkadaşlar merhaba,

Sizce bu test pozitif olabilir mi?
Bebe time marka test ile bu sabah 4 adet test yaptım bir tanesi daha farklıydı sanki hayali bir çizgi belirdi diğerleri negatifti. Bu çizgimsi şeyi pozitif kabul edebilir miyiz?

Eklentiler

• IMG_20200815_140452_141.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_20200815_140326_935.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20200815_140236_487.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 126
Adetim düzensiz. Tahmini Bat 14 agustostu fakat 10unda kanama geldi. 14unde bitti. Bugun testi yaptım. Adetten farklı pıhtısız ve normalden daha kısa sürdü. Genelde hep geç olurum bu sefer erken geldi.
Üstüne görmeden şüpheleniyorum..

Arkadaşlar foto nasıl yükleyemedim gebelik testi yaptım ilk gebeliğin tam anlayamadım emin olamadım bir bakabilir misimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…