Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Arkadaşlar ilk birkaç dakika sonra silik çıktı sonra iki saat sonra baktığımda o silik kaybolmuştu bu ne demek oluyor

ben dört gün kala yaptım negatif çıktı sizce gecikme ile pozitif olur mu bazıları adet gecikmesinden önce de öğreniyor ya

ben dört gün kala yaptım negatif çıktı sizce gecikme ile pozitif olur mu bazıları adet gecikmesinden önce de öğreniyor ya

Ben de 3 gün kala(cuma günü) erken gebelik testi yaptım negatifti.

regl belirtilerim çok şiddetli. göğüs ağrım 1 haftadır artarak devam ediyor normalde regl olmadan bir kaç gün önce geçerdi geçmedi. karın ağrım her an olacakmışım gibi. bugün 1 gün gecikti şüphelerim arttı. ama test yapmaya korkuyorum acaba erken gebelik testi yanlış sonuç verebilir mi?

%99 doğruluk payı dediği için tekrar sigara içmeye başlamıştım ama bugün hala regl olmayınca yine şüphelenmeye başladım. erken gebelik testi negatif veren ama hamile olduğunu öğrenen canlı kanıt var mı acaba

Canım üstteki adete dört gün alttakide adete iki gün kalanın testleri. Ama çizgiler sonra çıktı. Hemen çıkmadı ben gidip işlerimç yaptım bi kaç saat sonra gördüm. Bende meraktayım kuruma çizgisimi yoksa gebelik öi

Eklentiler

• 30CF10E2-9D15-4904-9D69-3D8AD9D151CF.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 369

ben çok bekledim(1 gün) kuruma çizgisi göreyim de azıcık ümitleneyim diye :)) o bile çıkmadı bende ki değilmişim bugün regl oldum :)) o yüzden inşallah sizin güzel haberleriniz olur

ben çok bekledim(1 gün) kuruma çizgisi göreyim de azıcık ümitleneyim diye :)) o bile çıkmadı bende ki değilmişim bugün regl oldum :)) o yüzden inşallah sizin güzel haberleriniz olur
Allah en kısa zamanda size d enasip etsin. Ben dün yaptım test ve ilk beş dakikada ikinci çizgiyi gördüm bugün kan testi verdim sonuca göre belli olur artık

Hemen çizgi çıkmış mıydı yoksa birkaç saat sonra mı belirginleşti

yok 5 dk içinde gölge gibi çıkmıştı 2 gün sonra kan verdim 24 cıkmıştı sonuç ama mucizeydi gercekten pko var bende iki yumurtalığımdada ve estradiol düşüklüğü hatta hiçliği demek daha dogru doktor yok değilsin imkansız ztn diyip kestirp attı pzartesi gel bakalım dedi gittigimde 220 küsür olmıştu 2 gün içinde suandada hamile kalamıyorum mlsf rabbim isteyen herkese versin inşaşşahh bütün dualarımı ozaman kullandımgaliba

Çok teşekkür ederim.

Kızlar merhaba bende bugün öğlen hamilelik testi yaptım ve ilk beş dakikada bir şey yok gibiydi ama sonra baktığımda sanki silik çizgi vardı. Adet olmama 2 gün var. Siz ne düşünüyorsunuz.

Ben adet olmam gereken 3. Günde testim pozitif çıktı, ben pek inanamadım çünkü adet sancılarım falan devam ediyordu, ha oldum ha olacağım diye bekliyordum. 7. Günde kan verdim 14 bin çıktı.

Ben adet olmam gereken 3. Günde testim pozitif çıktı, ben pek inanamadım çünkü adet sancılarım falan devam ediyordu, ha oldum ha olacağım diye bekliyordum. 7. Günde kan verdim 14 bin çıktı.
Naısl yani adete 3 gün varkenmi cnm pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…