Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
29unda adet olmam gerekiyor kan testi yaptırmadım henüz pazar günü idrar testini tekrar ettim aynı şekilde çıktı çizgi koyulaşmadı yani umarım vardıır çok istiyorum
Bazen geri atıyor benim reglim 28 i de olabilir çok aşırı düzenli değilim bazen 1-2 gün geri atabiliyor çok gecikmez ama genelde

Görünüyor kan verdiniz mi,? Adet tarihiniz ne zamandı
Kan vermedim adetim 29 unda ya da 28-27 de olabilir geriye atıyor benim ama çok düzenli değildir hatta hiç düzeni yok diyebilirim gecikme çok yaşamıyorum ama olduğu zamanda çok az oluyor 2 gün olsa bile seviniyorum yerleşme kanaması vs olsa asla anlamam çünkğ benim adetim max 2 gün

Olursa benim için mucize olur çünkü doğum kontrol hapını bu ay bıraktım ilk denememiz 2 yılı bitirdik evliliğimizde isteyen herkesin içinizde de benim tüüüm dilekleri kabul olur inşallah

Evet çok silikti ben emin olamayıp burdaki arkadaşlarla paylaştım gören var mı diye gördü bir kaç arkadaşım ama net sonuç bilmiyorum şuan için tabi ki.. çok erken olduğunu söylüyor herkes
Canım benim de çok silik çıkmıştı kan verdim betam 34 küsür çıktı acildeki doktor hamilesin dedi. Kadın doğuma gittik adetimin birinci gnü 9 ağustos olduğu için diş gebelik vs dediler ama ben geç döllenmeden olduğunu düşünüyorum keseyi göremedik dediler vs. Sana tavsiyem kan ver betana baktır

Canım selam nasıl öğrenmiştin ? Yani belirtin olduğu için mi test yaptın bende de silik bir çizgi var ve reglime 1 hafta var
Söyle anlatıyım pco vardı bende iki yumurtalıgımdada ve estradiol hormonum yokmuş çok düşükmük yani doktor bu ay hamile kalmazsam diğer aya tüp bebek dedi oyüzden açıksası şans eseri kafayı taktığım için yumurtlamaya falan bakmadan 5 günde bir test yapıyordum erken döllenmeydi büyük ihtimal ve suan bir kızım oldu 2 yasında tekrar istedik yine doktor hiç ihtimal vermedi imkansız dedi kontrol dahi etmeden anlattıklarımla adetime 5 gün kala gölge bile denmez ışıkta zar zor görünen bi çizgi çıktı suan yine hamileyim gün aşırı test yap koyulaşma oluyormu ona dikkat et inşallah hamilesindir sende

Yaa canım gerçekten mi çok üzüldüm inşallah her şey gönlünce olur baktırıcam mutlaka çok teşekkür ederim paylaştığın için

Sağlıkla doğsun canım çok sevindim senin adına ben pazar günü hem erken hemde normal gebelik testi yaptım erken gebelik testi yine aynı şekilde silik çıktı ama normal testte tek çizgi çıktı üzüldüm bende test yapmadım pazar gününden sonra

Sonuç nedir var mı gebelik

Yaa canım gerçekten mi çok üzüldüm inşallah her şey gönlünce olur baktırıcam mutlaka çok teşekkür ederim paylaştığın için
Rica ederim yine bi sorun olursa burdan yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım inşallah senin için de hayırlısı olur

Yaa nasıl teşekkür etsem az hiç tecrübem yok ve hiç bit şey bilmiyorum zaten güzel haber alırsam size hemen söyliycem en iyi kan testi hem garanti olue
Hiç önemli değil canım anlarım halden benimde yok hiç tecrübem zamanla araştırdıkça öğreniyorsun yavaş yavaş. İlk doktor acizizliğine uğradım boş gebelik vs dedi de ağlaya ağlaya çıktım oysa farklıymış herşey. Sonucu bekliyorum canım ben teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…