Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
selam kızlar herkese merhaba benımde adetıme 1 gun var bu akşam test yapmayı düşünüyorum inş pozitif cıkar aranızda adet gununden önce ögrenen varmı yine üzülmek ıstemıyorum yaa

merhaba kizlar, benim regl dönemim 34 , dün regl günümdü. test yaptim negativ cikti. yarin yine yapacam , insallah positiv cikar:Saruboceq:

slm kızlar b ende adete 5 gün kala öğrendim sanırım erken döllenme:kedi: 28 günde adet oluyorum

arkadaşlar merhaba
bana yardımcı olursanız sevinirim.son 1 2 haftadır sağ ve sol kasığımda değişik ağrılar hissediyorum sanki iğne batıyormuşcasına ağrılarım ve kasılmalarım var.mide bulantılarımda var.adetime ise 10 gün var.okadar çok istiyorumki bebek bekleyemicem günümü.test yapsam görünürmü acaba?

canim bence en az 1 hafta daha bekle. o belirtilerin hamilelik belirtileri olma ihtimali var tabiki. ama psikolojik olabilecegini de unutma. soylemek istedigim sonucun negatif olma ihtimaline karsi lutfen kendini cok kaptirma. bence biraz daha bekle test icin. dilerim ki sonuc pozitiftir..

çok teşekkür ederim dikkate alıcam söylediklerini ama 1 ay çok uzun bi süre yaaaaa sabredemiyorumm keşke hemen belli olsa

arkadaşlar ben hamileleiğimi 10 gün gecikmede öğrendim ama testi akşam yaptığımda negatifti inanmadım ertesi sabah tuvalete gitmeden bir test daha aldım idrar bi kap içindeyken aldım örneği pozitif çıktı gün içerisinde yapılan testler boşa gidiyor sizin anlayacağınız umarım yardımcı olur yazdıklarım isteyen herkese allah bebek nasip etsin dualarım sizinle:Saruboceq:

selam Fulya naber nerelerdesin ben geldim hic gözükmüyorsun ???

umarım hamilesindir canım ama daha önce benim de adetim 15 gün gecikmişti meğerse prolaktinim çok yükselmiş guclubacismile

arkadaşlar ben 5.ay önce doğum yaptım. doğumdan sonra adetimden 2 gün önce adet görüyordun. geçen ay ise 1 hafta önce oldum yani 09.08.20010 imdi bu tarihten 1 hafta önceyi adet günüm olarak bekliyorum testi 5 gün öce ve dün yaptım negatifti bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben Beklenen Adet Günüme 2 Gün Kala Yani Bu Sabah Öğrenmiş Bulunmaktayım zemuszemus

arkadaşlar merhaba
fikirlerinizi almak istoryum,19 ağustos günü sağ yumurtalığımdaki şiddetli ağrı sebebiyle doktoruma gittim.Folikül yani çatlamamış yumurta tespit edildi.Lutenly kullanmamaı önerdi.İlacım biteli 5 gün oldu ve hala adet olmadım.son adet tarihimin üzerinden bayağı zaman geçti.Dün test yaptım negatif çıktı.Yumurtam ne zaman çatlamıştır acaba.Hamileysem nezaman belli olur.Fikri olan varmı acaba.

arkadaşım bence başka bi doktora daha görün çünkü bana pko tanısı konuldu üstüne bide corpus luteumda kist oluştuğunu söyledi doktor ve gebelik için sorun olduğunu söyledi 10 gün sonra hamile kalmışım şimdiden geçmiş olsun :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…