arkadaşlar merhaba
bana yardımcı olursanız sevinirim.son 1 2 haftadır sağ ve sol kasığımda değişik ağrılar hissediyorum sanki iğne batıyormuşcasına ağrılarım ve kasılmalarım var.mide bulantılarımda var.adetime ise 10 gün var.okadar çok istiyorumki bebek bekleyemicem günümü.test yapsam görünürmü acaba?
çok teşekkür ederim dikkate alıcam söylediklerini ama 1 ay çok uzun bi süre yaaaaa sabredemiyorumm keşke hemen belli olsa
kızlarcım merhaba delikafadulden ben geldim.kan testi yaptırdım.ama alırken damarım patladığı için adam az bişey alabildi kan.daha almam lazım ama neyse bundan bakarım ben dedi.aradım sordum.başka biri çıktı telefona.negatif dedi.peki kaç değerim dedim.onu bilemiyorum ama dedi.işte böyle hala adet olmadım bugün 10 gün geçti.:1rolleyes:
kızlarcım merhaba delikafadulden ben geldim.kan testi yaptırdım.ama alırken damarım patladığı için adam az bişey alabildi kan.daha almam lazım ama neyse bundan bakarım ben dedi.aradım sordum.başka biri çıktı telefona.negatif dedi.peki kaç değerim dedim.onu bilemiyorum ama dedi.işte böyle hala adet olmadım bugün 10 gün geçti.:1rolleyes:
arkadaşlar merhaba
fikirlerinizi almak istoryum,19 ağustos günü sağ yumurtalığımdaki şiddetli ağrı sebebiyle doktoruma gittim.Folikül yani çatlamamış yumurta tespit edildi.Lutenly kullanmamaı önerdi.İlacım biteli 5 gün oldu ve hala adet olmadım.son adet tarihimin üzerinden bayağı zaman geçti.Dün test yaptım negatif çıktı.Yumurtam ne zaman çatlamıştır acaba.Hamileysem nezaman belli olur.Fikri olan varmı acaba.
Ben Beklenen Adet Günüme 2 Gün Kala Yani Bu Sabah Öğrenmiş Bulunmaktayım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?