Canım kan testi yaptırdım dayanamayıp bugün 7. Gündü negatif çıktı çook üzgünüm tabi hala regl tarihim gelmediği için minicikte olsa ümidim var inşallah güzel haberler alırız hepimizTamam canım çok teşekkür ederimm
Moralini bozma rabbim inşallah yüzünü güldürürCanım kan testi yaptırdım dayanamayıp bugün 7. Gündü negatif çıktı çook üzgünüm tabi hala regl tarihim gelmediği için minicikte olsa ümidim var inşallah güzel haberler alırız hepimiz
Teşekkür ederim inşallahMoralini bozma rabbim inşallah yüzünü güldürür
Canım reglimi 28-29u gibi bekliyorum 4-5 gün var henüz gidicem mutlaka belki tekrar idrar testi yaparım bilmiyorumBeta değerim kaç çıktı canım. Adet zamanın gelip üzerinden zaman geçince git bi de adetin ilk günü ne zaman dı
Canım çok pardon betahcg 0.585Canım reglimi 28-29u gibi bekliyorum 4-5 gün var henüz gidicem mutlaka belki tekrar idrar testi yaparım bilmiyorumbetahcg 0.885 çıktı canım
Canım birde sanırım reglim geliyor karnım çok ağrıyor belimdeBeta değerim kaç çıktı canım. Adet zamanın gelip üzerinden zaman geçince git bi de adetin ilk günü ne zaman dı
Kuzum benimde öyle olmuştu bende bi çok kare test yaptım ama çıkmadı tek di hepsi sonra bi test daha yaptım sonra ümidimi kestim oda tek çıkınca bende hissediyorum dedim ama yoktu sonra adetim 5 gün gecikti dedim bebek olamaz ama sanırım geç döllenme oldu silik çizgi çıktı 2. Ci. Sonra ilk 34 çıktı kan testinde. İnşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah benimki gibi olur bi bebeğin olur seninde yine de haber et olur mu senin için dua edicemCanım reglimi 28-29u gibi bekliyorum 4-5 gün var henüz gidicem mutlaka belki tekrar idrar testi yaparım bilmiyorumbetahcg 0.885 çıktı canım
Bende de öyle oldu kasıklarım ağrıdı kuzum bugün yarın gelir dedim göğüslerde hassasiyet oldu aynı oldum bende ama sonra hamile olduğumu öğrendim.ienşallah seninde öyle olur Rabbim gönlüne göre versin inşallah olurCanım birde sanırım reglim geliyor karnım çok ağrıyor belimdeHer sabah tamam ümidimi kesiyorum artık kesin regl olcam diye düşünüyorum akşama kadar yok bende başka bir şey var tuhaf hissediyorum diyorum resmen gün içerisinde iki apayrı insan oluyorum hayırlara vesile olsun ne tuhaf durumlar korunurken böyle değildi bir gün ilaç içmesem aman hamile kalırım zannediyordum
Yaaa canımsın gerçekten seninle konuşmak motive ediyor inşallah canım amin dularını eksik etme güzel anne inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın bebişini isim falan düşünürsün çok güzel geçer umarım hamilelik sürecin benimde tüm güzel dileklerim seninle olcak canımın içiBende de öyle oldu kasıklarım ağrıdı kuzum bugün yarın gelir dedim göğüslerde hassasiyet oldu aynı oldum bende ama sonra hamile olduğumu öğrendim.ienşallah seninde öyle olur Rabbim gönlüne göre versin inşallah olur
Etmem mi kuzum benim ederim tabi inşallah en kısa zamanda Rabbim sana da tattırsın Allah razı olsun kuzum benim iyi ki varsınYaaa canımsın gerçekten seninle konuşmak motive ediyor inşallah canım amin dularını eksik etme güzel anne inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın bebişini isim falan düşünürsün çok güzel geçer umarım hamilelik sürecin benimde tüm güzel dileklerim seninle olcak canımın içi
Canım ben yine test yaptımEtmem mi kuzum benim ederim tabi inşallah en kısa zamanda Rabbim sana da tattırsın Allah razı olsun kuzum benim iyi ki varsın
Kuzum bu testi ne zaman yaptın kiCanım ben yine test yaptımbu ikinci çizginin hiç olmaması gerekmiyor mu yaa bana yardım edin kızlar tüm negatif sonuçlarda ikinci çizgi böyle mi çıkıyor?
Eki Görüntüle 2696019
Yok yaa 2 çizgi olmaması gerekiyo canım ben öyle biliyorumYani bu sonuç negatifse ikisinin tam aynı koyulukta mı olması gerekiyor
Yeni yaptım hemen buraya attım iste canm 5 dakika olmuştu yapalıKuzum bu testi ne zaman yaptın ki
Canım sabah ilk idrarınla yaparsan bidahakine daha iyi olur üstünde yazar orta idrarından örnek alarak yaparsan iyi olur. Ama daha iyi sonuç netlik için adetinin üstünden bi hafta geçse daha net belli olurYeni yaptım hemen buraya attım iste canm 5 dakika olmuştu yapalı
Tamam canım teşekkür ederimCanım sabah ilk idrarınla yaparsan bidahakine daha iyi olur üstünde yazar orta idrarından örnek alarak yaparsan iyi olur. Ama daha iyi sonuç netlik için adetinin üstünden bi hafta geçse daha net belli olur
Erken gebelik testinde varsa inşallah hamilesindir kanda baktırsaydın hemen değer düşükte olsa cıkabilirdi belkiSağlıkla doğsun canım çok sevindim senin adınaben pazar günü hem erken hemde normal gebelik testi yaptım erken gebelik testi yine aynı şekilde silik çıktı ama normal testte tek çizgi çıktı üzüldüm bende test yapmadım pazar gününden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?