Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Beta değerim kaç çıktı canım. Adet zamanın gelip üzerinden zaman geçince git bi de adetin ilk günü ne zaman dı

Beta değerim kaç çıktı canım. Adet zamanın gelip üzerinden zaman geçince git bi de adetin ilk günü ne zaman dı
Canım birde sanırım reglim geliyor karnım çok ağrıyor belimde Her sabah tamam ümidimi kesiyorum artık kesin regl olcam diye düşünüyorum akşama kadar yok bende başka bir şey var tuhaf hissediyorum diyorum resmen gün içerisinde iki apayrı insan oluyorum hayırlara vesile olsun ne tuhaf durumlar korunurken böyle değildi bir gün ilaç içmesem aman hamile kalırım zannediyordum

Canım reglimi 28-29u gibi bekliyorum 4-5 gün var henüz gidicem mutlaka belki tekrar idrar testi yaparım bilmiyorum betahcg 0.885 çıktı canım
Kuzum benimde öyle olmuştu bende bi çok kare test yaptım ama çıkmadı tek di hepsi sonra bi test daha yaptım sonra ümidimi kestim oda tek çıkınca bende hissediyorum dedim ama yoktu sonra adetim 5 gün gecikti dedim bebek olamaz ama sanırım geç döllenme oldu silik çizgi çıktı 2. Ci. Sonra ilk 34 çıktı kan testinde. İnşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah benimki gibi olur bi bebeğin olur seninde yine de haber et olur mu senin için dua edicem

Bende de öyle oldu kasıklarım ağrıdı kuzum bugün yarın gelir dedim göğüslerde hassasiyet oldu aynı oldum bende ama sonra hamile olduğumu öğrendim.ienşallah seninde öyle olur Rabbim gönlüne göre versin inşallah olur

Yaaa canımsın gerçekten seninle konuşmak motive ediyor inşallah canım amin dularını eksik etme güzel anne inşallah sende sağlıcakla kucağına alırsın bebişini isim falan düşünürsün çok güzel geçer umarım hamilelik sürecin benimde tüm güzel dileklerim seninle olcak canımın içi

Etmem mi kuzum benim ederim tabi inşallah en kısa zamanda Rabbim sana da tattırsın Allah razı olsun kuzum benim iyi ki varsın

Etmem mi kuzum benim ederim tabi inşallah en kısa zamanda Rabbim sana da tattırsın Allah razı olsun kuzum benim iyi ki varsın
Canım ben yine test yaptım bu ikinci çizginin hiç olmaması gerekmiyor mu yaa bana yardım edin kızlar tüm negatif sonuçlarda ikinci çizgi böyle mi çıkıyor?

Yeni yaptım hemen buraya attım iste canm 5 dakika olmuştu yapalı
Canım sabah ilk idrarınla yaparsan bidahakine daha iyi olur üstünde yazar orta idrarından örnek alarak yaparsan iyi olur. Ama daha iyi sonuç netlik için adetinin üstünden bi hafta geçse daha net belli olur

Erken gebelik testinde varsa inşallah hamilesindir kanda baktırsaydın hemen değer düşükte olsa cıkabilirdi belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…