Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Erken gebelik testinde varsa inşallah hamilesindir kanda baktırsaydın hemen değer düşükte olsa cıkabilirdi belki
Merhaba teşekkür ederim yanıtınız için kan testi önceki gün yaptırmıştım çıkmadı ertesi gün erken gebelik testi yaptım attığım şekilde çıktı kaset testte yaptım arkasından onda da silik çıktı

selam arkadaşlar benim adetim 1 hafta oldu gecikti ama daha önceki aylarda hep ümitliydim bahane arıyomuşum resmen ama bu ay dedim kesin değilim hiç hissetmiyorum diye çok da önemsemedim alt karnım kasıklarımda ağrılar var ara ara olup kesiliyo ve çok fazla akıntım var regl gibi oluyo neredeyse tamam oldu diyorum gidiyorum bakıyorum yok bir de çok fena migren atakları geçiyorum 3-4 gün sürüyo normalde bu kadar uzun sürmez ağrılarım geçen gün dayanamadım ilaç içebilmek için test aldım yine de aklımda soru işareti kalmasın diye test bozuktu galiba idrar koyduğumuz yer iç tarafa kaymıştı normalde kesin olması gereken tek çizgi bile yoktu ben de içini açıp baktım tek çizgi vardı ama yerine yerleştirip kapağından baktığımda ç harfine yakın olacak şekilde biraz daha ortadaydı ama test bozuk mu değil mi bilemedim sizin fikriniz nedir daha test yapmadım hala daha hem ümitliyim ama hiç hamile gibi hissetmiyorum siz ne dersiniz yardımcı olur musunuz bana ?

Nisan ayında PKO teşhisi koymuştu doktor ama ondan sonra düzenli regl oldu tekrar gitmeye ihtiyaç duymadım dün test yaptım 9 gün gecikmiştim, sonuç bu şekilde şimdi ne yapmam gerekiyor bilemedim

son adet tarihim 21 ağustos 7 gün adetim sürdü 13 eylülde idrar testinde gayet belirgin bir şekilde pozitif gördüm normal kaset testti miratech

Bende var mı acaba ?

Eklentiler

• 20201004_171557.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 212
Ya bendede pko var.iki yumurtaliktada bu ayda.deniyoruz ama.bakalimm adetimede 1 -hafta var dayanamiyorum

Kızlar varmı bakarmisnz o çizgi testi yapar yapmaz çıkmıştı ama bekleyerek baya belirginleşti adetime 1 hafta var ama düzensiz geldiği için yumurtlama gününe denk gelmiş olabilir

Eklentiler

• 20201006_194006.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 187
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…