Merhaba teşekkür ederim yanıtınız için kan testi önceki gün yaptırmıştım çıkmadı ertesi gün erken gebelik testi yaptım attığım şekilde çıktı kaset testte yaptım arkasından onda da silik çıktıErken gebelik testinde varsa inşallah hamilesindir kanda baktırsaydın hemen değer düşükte olsa cıkabilirdi belki
Hamişler ; çok merak edilen bir konu bu , biz hamile kalmaya çalışan bayanlar için. Kan testini her ay yaptırmamız mümkün değil. İdrar testlerine güvenmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman. şutarafagitti
Sizlerden ricam anketimizi cevaplamanız olacak. Şeniz
Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz? Kaç gün önce veya kaç gün sonra? Sadece idrar testini soruyorum. Kan testinin zaten yoruma açıklığı yok. Silik de olsa ilk gördüğünüz çift çizgi ne zamandı? (hamile kalmak şartı ile) yerimseniben
İlginize teşekkürler. a.s.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar , hamiş kalmak isteyenler de tez zamanda hamiş kalsınlar. :Saruboceq:
CANLARIM CEVAPLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ , ÇOK TEŞEKKÜRLER. ANCAK BELLİ BİR YERDEN SONRA MESAJLARI TAKİP EDEMİYOR OLUYORUZ. ANKETİMİZİ DE OYLARMISINIZ LÜTFEN...
İMKANI OLANLAR İDRAR TESTLERİNİN FOTOĞRAFLARINI DA KOYARLARSA ÇOK SÜPER OLUR KIZLAR a.s.
Hayırlı olsun hamilesiniz kan testi yaptirinNisan ayında PKO teşhisi koymuştu doktor ama ondan sonra düzenli regl oldu tekrar gitmeye ihtiyaç duymadım dün test yaptım 9 gün gecikmiştim, sonuç bu şekilde şimdi ne yapmam gerekiyor bilemedimEki Görüntüle 2697987 Eki Görüntüle 2697987
Bugün sağlık ocağına gittim bakalım inşallahHayırlı olsun hamilesiniz kan testi yaptirin
Bugün sağlık ocağına gittim bakalım inşallah
Adetinizden 5 gün geçmiş, geç döllenme olsa bile bence tam çıkması lazımdı. Yok gibi, adetiniz düzenli mi?Eki Görüntüle 2699529 sence ben de var mı pazar adet olmam lazımdı olmadim
Hiç düzenli değil malesefAdetinizden 5 gün geçmiş, geç döllenme olsa bile bence tam çıkması lazımdı. Yok gibi, adetiniz düzenli mi?
Yok gibi duruyor isterseniz 2 gün sonra kan verinHiç düzenli değil malesef
TeşekkürlerYok gibi duruyor isterseniz 2 gün sonra kan verin
Bende var mı acaba ?Hamişler ; çok merak edilen bir konu bu , biz hamile kalmaya çalışan bayanlar için. Kan testini her ay yaptırmamız mümkün değil. İdrar testlerine güvenmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman. şutarafagitti
Sizlerden ricam anketimizi cevaplamanız olacak. Şeniz
Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz? Kaç gün önce veya kaç gün sonra? Sadece idrar testini soruyorum. Kan testinin zaten yoruma açıklığı yok. Silik de olsa ilk gördüğünüz çift çizgi ne zamandı? (hamile kalmak şartı ile) yerimseniben
İlginize teşekkürler. a.s.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar , hamiş kalmak isteyenler de tez zamanda hamiş kalsınlar. :Saruboceq:
CANLARIM CEVAPLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ , ÇOK TEŞEKKÜRLER. ANCAK BELLİ BİR YERDEN SONRA MESAJLARI TAKİP EDEMİYOR OLUYORUZ. ANKETİMİZİ DE OYLARMISINIZ LÜTFEN...
İMKANI OLANLAR İDRAR TESTLERİNİN FOTOĞRAFLARINI DA KOYARLARSA ÇOK SÜPER OLUR KIZLAR a.s.
merhaba sizde bir gelişme var mı acaba ?Eki Görüntüle 2699529 sence ben de var mı pazar adet olmam lazımdı olmadim
Ayy ne guzel ya masalllah darisi basima diyiiyimHala şaka gibi geliyor ama kızıma hamileyken 12 gün varken ögrendim erken gebelik testinde belli belirsiz bir çizgiydi
Ya bendede pko var.iki yumurtaliktada bu ayda.deniyoruz ama.bakalimm adetimede 1 -hafta var dayanamiyorumSöyle anlatıyım pco vardı bende iki yumurtalıgımdada ve estradiol hormonum yokmuş çok düşükmük yani doktor bu ay hamile kalmazsam diğer aya tüp bebek dedi oyüzden açıksası şans eseri kafayı taktığım için yumurtlamaya falan bakmadan 5 günde bir test yapıyordum erken döllenmeydi büyük ihtimal ve suan bir kızım oldu 2 yasında tekrar istedik yine doktor hiç ihtimal vermedi imkansız dedi kontrol dahi etmeden anlattıklarımla adetime 5 gün kala gölge bile denmez ışıkta zar zor görünen bi çizgi çıktı suan yine hamileyim gün aşırı test yap koyulaşma oluyormu ona dikkat et inşallah hamilesindir sende
Yaaa hamilesiniz degil miNisan ayında PKO teşhisi koymuştu doktor ama ondan sonra düzenli regl oldu tekrar gitmeye ihtiyaç duymadım dün test yaptım 9 gün gecikmiştim, sonuç bu şekilde şimdi ne yapmam gerekiyor bilemedimEki Görüntüle 2697987 Eki Görüntüle 2697987
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?