- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
Vallahi o silik çıkan testten sonra adetim gelmedi dün yaptım negatif cıktı varsa da belki lekelenme ile gitti çünkü hep kasiklarim ağrıdımerhaba sizde bir gelişme var mı acaba ?
Walla ben ailelerimize söyledim,duramam çünkü çatlarim4.5 haftalik hamileyim daha kimseye demedim sizce soylemelimiyim ?
Bu cuma doktora gidicem bakayim ne dicek ona gore soylesem mi of of ben de duramiyorum da iste keseyi gormeden bisey demek istemedimWalla ben ailelerimize söyledim,duramam çünkü çatlarim
Bu sefer de keseyi gördüm ama cocugu da görmem lazım söylemek için demeBu cuma doktora gidicem bakayim ne dicek ona gore soylesem mi of of ben de duramiyorum da iste keseyi gormeden bisey demek istemedim
Bu sefer de keseyi gördüm ama cocugu da görmem lazım söylemek için deme ☺
Doğru söylüyorsun canım,bende aynı şeyleri düşündüm ama tutamadım kendimiiyi dusunelim iyi olsun ama burda yok kimyasal yok bos yok dis bi suru sey okuyunca insan korkuyor
evet şu an hamileyim. Amin inşallah rabbim tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsinYaaa hamilesiniz degil midarisi basima
Ya bende fotograf yujleyip sizlere sormak istiyorum yukleyemiyorumBen adet gecikmesinin 3. Günü net bir şekilde görmüştüm
Ben de uygulama üzerinden yükleme yapamıyorum,google'dan siteye giriyorum o zaman fotograf yukleyebiliyorum.Ya bende fotograf yujleyip sizlere sormak istiyorum yukleyemiyorum
Aa deniyim cok cokk sagolunBen de uygulama üzerinden yükleme yapamıyorum,google'dan siteye giriyorum o zaman fotograf yukleyebiliyorum.
Walla benim kullandığım erken gebelik testi bile değildi ama cook silik bir şekilde 8gun önce cikti
Hiç stres yapma öncelikle kızımda olmaz asla gelecek aya tüp bebek dediler kızım oldu 2 yasına girdi kızım 4 ay denedim olmadı doktorla görüşmemizde olmaz kesinlikle tedaviye basla dedi ve onu dediği ay hamile kaldım suan 8 haftalık hamileyim öncelikle stres olmamalı gönlünüzü ferah tutun rabbim evlatlarımızın geleceği günü yazmış bizede sabırla gelmelerini beklemek kalıyor hamilemisin acaba??Ya bendede pko var.iki yumurtaliktada bu ayda.deniyoruz ama.bakalimm adetimede 1 -hafta var dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?