Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Regl olmama 7gun varken çok çok silik gölge gibi gordum belki yalnis görüyorum dedim o kadar varla yok arasiydi yani,6gun kala bir tık daha belli belirsiz gördüm,2gun kalada kan verdim ve hamileyim çok şükür.(normalde bugün regl günüm).

iyi dusunelim iyi olsun ama burda yok kimyasal yok bos yok dis bi suru sey okuyunca insan korkuyor
Doğru söylüyorsun canım,bende aynı şeyleri düşündüm ama tutamadım kendimi

ben bata 5 gün kala aynı varla yok arası cizgi gördüm. ertesi günü tekrar test yaptım cizgi daha belirgindi. 3 gün kala yeniden yaptım, sonra gecikmem oldu derken hepsi gecikmeye kadar koyulaşarak pozitife döndü. bende bu sekilde öğrendim.

Kizlar test yaptim biri hafif silik cikti fotograf yukleyemiyorum buraya heyecanda bulamadim golge gibi ilk 5dkda cikti acaba hamilemiyim adetim duzensiz 35 gunde felan oluyordum 5 gun var daha, heyecandan yerimdede duramiyorum esimede soylemedim heveslenmesin daha diye

Ya bende fotograf yujleyip sizlere sormak istiyorum yukleyemiyorum
Ben de uygulama üzerinden yükleme yapamıyorum,google'dan siteye giriyorum o zaman fotograf yukleyebiliyorum.

Suan adetime 1 hafta var ara ara baş dönmesi ve çok sık mide bulantim var test yapsam pozitif cikarmi yada oyle bi test varmı kizlar

Adete 8 gün varken normal gebelik testi yaptım. İlk göremedim 1 saat kadar sonra çizgi fark ettim. Sonra ertesi gün oldu yaptım ve çok silik ama anında çıkan çizgi. Gün geçtikçe koyulaştı. Bugün adete 5 gün var ve testim bu şekilde.

Ya bendede pko var.iki yumurtaliktada bu ayda.deniyoruz ama.bakalimm adetimede 1 -hafta var dayanamiyorum
Hiç stres yapma öncelikle kızımda olmaz asla gelecek aya tüp bebek dediler kızım oldu 2 yasına girdi kızım 4 ay denedim olmadı doktorla görüşmemizde olmaz kesinlikle tedaviye basla dedi ve onu dediği ay hamile kaldım suan 8 haftalık hamileyim öncelikle stres olmamalı gönlünüzü ferah tutun rabbim evlatlarımızın geleceği günü yazmış bizede sabırla gelmelerini beklemek kalıyor hamilemisin acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…