Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Bende sizin gibi mucizemi bekliyorum sağ tupum yok sol tüp kapalı hafif sızıntı var normal gebelik olmaz dendi Ramazan'da regl 6 gün kala lekelenme olmuştu doktor kendiliğinden olmaz dedig için akla gebelik gelmedi 10 gün sonra lekelenme regl le devam etti toplam 23 gün sürdü kanda gebelik çıktı 23 gündür lekelenme ve regl oluyorum dedim kimyasal gebelik yaşadıgimi söyledi doktor bu ayda regl 10 gün kala kahverengi lekelenme başladı cuma.gunu regl günüm acaba budami kimyasal gebelik Perşembe gunu kan verdim gebelik çıkmadı regl 10 gün kala olsa cikarmiydi bilgisi olan varmı kızlar

Cok saolunnn klomen kullandim ve ctesi gunu keseyi gorduk ama suan hala inanamiyorum bebek var mi diye:)) ayin 28indede kalp atisi icin cagirdi suan kimseye soyleyemedik kalp atisinida duyalim diye

Çıkmaya bilir bence hayırlısı bekle bakalım inşallah rabbim bir an önce kucağını doldurur

Kızlar reglime on gün var sabah erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi olarak var ikinci çizgi böyle bişey olabilir mi

Merhaba ben 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Adetime 10 gün var ama 3 gün adet başlangıcı şeklinde az kanamam oldu, gebelik testi yapmalı mıyım? Bu bir yerleşme kanaması olabilir mi yoksa ilacın bir etkisi mi?

Merhaba hanımlar bende adetime 7 gün kala öğrendim erken gebelik testi yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı ertesi gün normal kaset test yaptım ilk idrarla ve net görünen silik çizgi çıktı hemen kan verdim 52 çıktı kan değeri şimdi beklemedeyim adet günümü bekliyorum 2 sinde daha 5 gün var çok erken öğrendim

Adet döngünüz kac gun ve yumurtlamadan sonra kaçıncı gun öğrendiniz acaba cok erkenmis evet hayırlı olsun inşallah

Merhaba hayırlı olsun. Acaba belirtileriniz neydi adete 4 5 gün kala bisey hissettiniz mi bahsedermisiniz

Merhaba hayırlı olsun. Acaba belirtileriniz neydi adete 4 5 gün kala bisey hissettiniz mi bahsedermisiniz
Adete 6 7 gün kala öğrendim aynı adet belirtileri gibi hala da öyle sanki adet olacakmisim gibi kasık ağrım var göğüsler dolgun şiş ağrılı bel ağrım çok oldu bir süre birde tek fark ettiğim belirti sürekli küçük tuvaletim geliyor normalde bu kadar olmaz öyle bulantı vs bişey yaşamadım henüz erken sanırım birde bir 4 5 gün sürekli mide yanması çektim ekşi acı sular geldi ağzıma hep tek farklı şeyler bunlardi

Adet döngünüz kac gun ve yumurtlamadan sonra kaçıncı gun öğrendiniz acaba cok erkenmis evet hayırlı olsun inşallah
Ya benim adetlerim düzenli oluyor günüm pek geçmez aksine geri gelir 3 gün bazen 5 gün yumurtlama da erken oluyor muhtemelen bu yüzden erken öğrendim sanırım ayın 2 sinde adet olmuştum 14 veya 15 iydi hatırlamıyorum ama yumurtlama akıntısı görmüştüm ilk testi pazartesi 26 sında yaptım erken gebelik testi çok çok silik dikkatli bakınca görünen bir çizgi vardı dün normal kaset test yaptım ve silik çizgi çıktı kanda da çıktı 27 sinde öğrenmiş oldum yani sanırım yumurtlamadan 11 12 gün sonra çıktı benim galiba

Ayyy yemin ederim bütün hepsini ben yaşıyorum 2 gündür. Tuvalete sık çıkıyorum. Belim ağrıyor ilk defa göğüslerim ağrımıyor adet öncesi şişer ve acırdı. Bu kez bugün sızlama gibo bisey var farklı. Teşekkür ederim cevapladığın için canım . Benim adetime 4 veya 5 gün var testlerim negatif . Saatler sonra bi gölge gibi bisey gözüküyo o da testin çizgisi sanırım geçerli olmuyor

Herkesin bir olmuyor sanırım beklemek gerekiyor erken öğrenmek de sıkıntılı beklemek çok zor oluyor şuan nasıl geçecek 15 gün

Siz bunu yazdığınız ay mı hamile kaldınız?
Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…