Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Merhabalar ben de adetime 5 gün kala öğrendim. Laboquick ovulasyon testi kullanmıştım 25 Ekimde çatladı yumurtam. 3 Ekim'de yani adetime 5 gün kala ovulasyon testinin yanında gelen gebelik testinde hayalet bir çizgi gördüm şüphelenip kan vermeye gittim 15 beta hcg ile pozitif çıktı çok erken yakaladım yani :)

Testini atabilir msn benim de reglimesu an 7 gün var p.tesi günü yapmayı düşünüyorum

selam canım bende çatlama iğnesi vurulmuştum adetime 5 gün kala beta hcg 44,9 çıkmıştı öyle erken öğrendim hala reglime 2 gün var henüz ikinciye kan vermedim.sen ne zaman verdin kan

selam canım bende çatlama iğnesi vurulmuştum adetime 5 gün kala beta hcg 44,9 çıkmıştı öyle erken öğrendim hala reglime 2 gün var henüz ikinciye kan vermedim.sen ne zaman verdin kan
Benim de BAT Pazar günü yani 2 gün var hala canım. Salı vermiştim ilk 15 çıkmıştı 2 gün sonra yani dün tekrar verdim 78 çıktı. Pazar tekrar vermeyi düşünüyorum.

Testini atabilir msn benim de reglimesu an 7 gün var p.tesi günü yapmayı düşünüyorum
Beta 15 çıktığı gün olanı çekmedim çünkü hayalet bir çizgiydi kamerada çıkmıyordu ama adetime 3 gün kala dün sabah yaptığım testin resmi var. Bu testi yaptığım gün betam 78 çıktı.

Eklentiler

• rfgh.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 183
Benom de 7 gün var da 3 gün kala yapsam varsa çıkar heralde

Benom de 7 gün var da 3 gün kala yapsam varsa çıkar heralde
Çıkabilir tabi ama bazı kişilerde olsa bile adeti geçene kadar çıkmayabiliyormuş beta geç yükselmeye başladığı için sanırım. Ben dayanamadım tabi 6 gün önceden yapmaya başladım. 6 gün kala hiç birşey çıkmadı ama 5 gün kala olan da gözlerimi aşırı kısıp ışığa tuttuğumda görebildiğim bir çizgi çıkmıştı. Bugün (adetime 2 gün kaldı) yaptığım testte silik ama belirgin çizgi çıktı.

Merhabalar kizlar ben geçen ay klomen kullandım yumurtam olusstu doktora gittim.iki günde bir ilişki demişti bu ayda kasımın 10 da adet gunumdu ama olmadım test yaptım tek çizgi çıktı erken mi gebelik testi için yoksa hamile degilmiyim

Peki çizgi kaç dk sonra belirdi

Çok teşekkür ederim minik minik sol kasık ağrısı ve kramplar oldu o kadar. Göğüslerde hiçbir değişim olmadı. Ama bu gün bat günü göğüsler acımaya başladı
Normalde adetten önce göğüsleriniz agrirmiydi peki ::) en çok ben göğüslerde belirti arıyorum nedense.4 gün var benimde. Göğüslerim her adet öncesi gibi hassas ama azaldı biraz adet olcam sanırım diyekorkuyorum

Evet adetten önce acırdı ağrırdı bu kez hiç olmadı zaten o yüzden hiç umudum yoktu. Dün sabah kahvaltıdan sonra midem bulandı test yapayım dedim direkt ikinci çizgi çıktı. Sonra doktora gittim hemen orada da netleşti. Test için yumurtlamadan 13-14 gün geçmesini bekleyin kesinlikle. Ben 13. Gün yaptım.

Anladım çok tesekkurler 2 3 gün daha bekleyim o zaman ben :) benim göğüslerim de bu ay aşırı ağrımıyor öyle ondan ya adet olucam diyorum ya hamileyim pek belirtim de yok hakkımızda hayırlısı artık

Kızlar merhaba adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı prodoctor marka ıkiskiden 7 10 gün içinde sonuç yazıyordu. Benimde ilişkinin 10.gunu.Eger hamilelik olsaydı kesincikardi demi ya tecrübesi olanlar yazabilir mi ?

Benim hiç umudum yoktu içime de doğmuyordu tamamen sürpriz oldu inşallah sizin de sürpriz olur rabbim en hayırlısını versin inşallah Ben bu arada bu ay rahim filmi çektirdim onun da etkisi oldu muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…