Testini atabilir msn benim de reglimesu an 7 gün var p.tesi günü yapmayı düşünüyorumMerhabalar ben de adetime 5 gün kala öğrendim. Laboquick ovulasyon testi kullanmıştım 25 Ekimde çatladı yumurtam. 3 Ekim'de yani adetime 5 gün kala ovulasyon testinin yanında gelen gebelik testinde hayalet bir çizgi gördüm şüphelenip kan vermeye gittim 15 beta hcg ile pozitif çıktı çok erken yakaladım yani :)
selam canım bende çatlama iğnesi vurulmuştum adetime 5 gün kala beta hcg 44,9 çıkmıştı öyle erken öğrendim hala reglime 2 gün var henüz ikinciye kan vermedim.sen ne zaman verdin kanMerhabalar ben de adetime 5 gün kala öğrendim. Laboquick ovulasyon testi kullanmıştım 25 Ekimde çatladı yumurtam. 3 Ekim'de yani adetime 5 gün kala ovulasyon testinin yanında gelen gebelik testinde hayalet bir çizgi gördüm şüphelenip kan vermeye gittim 15 beta hcg ile pozitif çıktı çok erken yakaladım
Benim de BAT Pazar günü yani 2 gün var hala canım. Salı vermiştim ilk 15 çıkmıştı 2 gün sonra yani dün tekrar verdim 78 çıktı. Pazar tekrar vermeyi düşünüyorum.selam canım bende çatlama iğnesi vurulmuştum adetime 5 gün kala beta hcg 44,9 çıkmıştı öyle erken öğrendim hala reglime 2 gün var henüz ikinciye kan vermedim.sen ne zaman verdin kan
Beta 15 çıktığı gün olanı çekmedim çünkü hayalet bir çizgiydi kamerada çıkmıyordu ama adetime 3 gün kala dün sabah yaptığım testin resmi var. Bu testi yaptığım gün betam 78 çıktı.Testini atabilir msn benim de reglimesu an 7 gün var p.tesi günü yapmayı düşünüyorum
Benom de 7 gün var da 3 gün kala yapsam varsa çıkar heraldeBeta 15 çıktığı gün olanı çekmedim çünkü hayalet bir çizgiydi kamerada çıkmıyordu ama adetime 3 gün kala dün sabah yaptığım testin resmi var. Bu testi yaptığım gün betam 78 çıktı.
Çıkabilir tabi ama bazı kişilerde olsa bile adeti geçene kadar çıkmayabiliyormuş beta geç yükselmeye başladığı için sanırım. Ben dayanamadım tabi 6 gün önceden yapmaya başladım. 6 gün kala hiç birşey çıkmadı ama 5 gün kala olan da gözlerimi aşırı kısıp ışığa tuttuğumda görebildiğim bir çizgi çıkmıştı. Bugün (adetime 2 gün kaldı) yaptığım testte silik ama belirgin çizgi çıktı.Benom de 7 gün var da 3 gün kala yapsam varsa çıkar heralde
Merhabalar ben de adetime 5 gün kala öğrendim. Laboquick ovulasyon testi kullanmıştım 25 Ekimde çatladı yumurtam. 3 Ekim'de yani adetime 5 gün kala ovulasyon testinin yanında gelen gebelik testinde hayalet bir çizgi gördüm şüphelenip kan vermeye gittim 15 beta hcg ile pozitif çıktı çok erken yakaladım yani
Normal gebelik testimmydiMerhabalar ben de adetime 5 gün kala öğrendim. Laboquick ovulasyon testi kullanmıştım 25 Ekimde çatladı yumurtam. 3 Ekim'de yani adetime 5 gün kala ovulasyon testinin yanında gelen gebelik testinde hayalet bir çizgi gördüm şüphelenip kan vermeye gittim 15 beta hcg ile pozitif çıktı çok erken yakaladım yani :)
Peki çizgi kaç dk sonra belirdiÇıkabilir tabi ama bazı kişilerde olsa bile adeti geçene kadar çıkmayabiliyormuş beta geç yükselmeye başladığı için sanırım. Ben dayanamadım tabi 6 gün önceden yapmaya başladım. 6 gün kala hiç birşey çıkmadı ama 5 gün kala olan da gözlerimi aşırı kısıp ışığa tuttuğumda görebildiğim bir çizgi çıkmıştı. Bugün (adetime 2 gün kaldı) yaptığım testte silik ama belirgin çizgi çıktı.
Peki çizgi kaç dk sonra belirdi
Hayırlı olsun :) beliritleriniz nelerdi acabaMerhaba kızlar benim de bat bu gündü dün öğrendim. Sonra kan verdim kesinleştirabbim isteyen herkese nasip etsin.
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun :) beliritleriniz nelerdi acaba
Normalde adetten önce göğüsleriniz agrirmiydi peki ::) en çok ben göğüslerde belirti arıyorum nedense.4 gün var benimde. Göğüslerim her adet öncesi gibi hassas ama azaldı biraz adet olcam sanırım diyekorkuyorumÇok teşekkür ederimminik minik sol kasık ağrısı ve kramplar oldu o kadar. Göğüslerde hiçbir değişim olmadı. Ama bu gün bat günü göğüsler acımaya başladı
Evet adetten önce acırdı ağrırdı bu kez hiç olmadı zaten o yüzden hiç umudum yoktu. Dün sabah kahvaltıdan sonra midem bulandı test yapayım dedim direkt ikinci çizgi çıktı. Sonra doktora gittim hemen orada da netleşti. Test için yumurtlamadan 13-14 gün geçmesini bekleyin kesinlikle. Ben 13. Gün yaptım.Normalde adetten önce göğüsleriniz agrirmiydi peki ::) en çok ben göğüslerde belirti arıyorum nedense.4 gün var benimde. Göğüslerim her adet öncesi gibi hassas ama azaldı biraz adet olcam sanırım diyekorkuyorum
Anladım çok tesekkurler 2 3 gün daha bekleyim o zaman ben :) benim göğüslerim de bu ay aşırı ağrımıyor öyle ondan ya adet olucam diyorum ya hamileyim pek belirtim de yok hakkımızda hayırlısı artıkEvet adetten önce acırdı ağrırdı bu kez hiç olmadı zaten o yüzden hiç umudum yoktu. Dün sabah kahvaltıdan sonra midem bulandı test yapayım dedim direkt ikinci çizgi çıktı. Sonra doktora gittim hemen orada da netleşti. Test için yumurtlamadan 13-14 gün geçmesini bekleyin kesinlikle. Ben 13. Gün yaptım.
Benim hiç umudum yoktu içime de doğmuyordu tamamen sürpriz oldu inşallah sizin de sürpriz olur rabbim en hayırlısını versin inşallahAnladım çok tesekkurler 2 3 gün daha bekleyim o zaman ben :) benim göğüslerim de bu ay aşırı ağrımıyor öyle ondan ya adet olucam diyorum ya hamileyim pek belirtim de yok hakkımızda hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?