Olabilir :) çok şanslısınız Masallah:) ben erken gebelik testinden aldim yaptım bugün 4 gün var dite adete ama negatof malesef .Benim hiç umudum yoktu içime de doğmuyordu tamamen sürpriz oldu inşallah sizin de sürpriz olur rabbim en hayırlısını versin inşallahBen bu arada bu ay rahim filmi çektirdim onun da etkisi oldu muhtemelen.
Gecikmenizi bekleyin ya da benim gibi son 1 gün kala yapın inşallah vardır bebekOlabilir :) çok şanslısınız Masallah:) ben erken gebelik testinden aldim yaptım bugün 4 gün var dite adete ama negatof malesef .
Hayırlı olsun . Belirtileriniz neler acaba test gününden bu yanaBenimde bata 3 gün varken akşam ki idrarla yaptığım erken gebelik testi silij çıktıyarın kan vereceğim
karnımda baloncuk patlıyo gibi kasılmalar, iştah açılması fazla uyku ve bel ağrısı bu kadar.Hayırlı olsun . Belirtileriniz neler acaba test gününden bu yana
Teşekkür ederim :) göğüs hassasiyetiniz varmı bir de adet belirtileriniz olmuş muydu adet gününe kadarkarnımda baloncuk patlıyo gibi kasılmalar, iştah açılması fazla uyku ve bel ağrısı bu kadar.
Evet, göğüslerimde bi ağırlık vardı dokunamıyorum bi tuhaftı. Adet olmadım henüz benim gebeliğim erken döllenme olmuş galiba. Bence adetle aynı belirtiler varmış gibi duruyor ama bi tuhaflık var dediğiniz vakit şüphelenebilirsiniz.Teşekkür ederim :) göğüs hassasiyetiniz varmı bir de adet belirtileriniz olmuş muydu adet gününe kadar
Haklısınız. Benim göğüs hassasiyetim vardı geçti adetime 2 gün kaldı. Hamilelere genelde hep göğüsleri soruyorum hassasiyet geçtimi geçmedimi diye adet günü.ben adet olucam sanırımEvet, göğüslerimde bi ağırlık vardı dokunamıyorum bi tuhaftı. Adet olmadım henüz benim gebeliğim erken döllenme olmuş galiba. Bence adetle aynı belirtiler varmış gibi duruyor ama bi tuhaflık var dediğiniz vakit şüphelenebilirsiniz.
Benim hamilelikteki hislerim adettekiyle pek alakasız valla, açıkçası anlıyorsunuz biraz. tabi her bayanda farklı kimisi hiçbişiy hissetmez süpriz olur.Haklısınız. Benim göğüs hassasiyetim vardı geçti adetime 2 gün kaldı. Hamilelere genelde hep göğüsleri soruyorum hassasiyet geçtimi geçmedimi diye adet günü.ben adet olucam sanırım
Benimde çok silikti hatta böyle görmek için uğraşıyorduk. Belli belirsizdi ertesi gün başka test markası kullanarak yaptım. Bu sefer daha da belliydi ama yine silikti. Bir de uyandıktan sonra ilk idrarınızla mı yaptınız öyle yapılması lazım? BThCG idrara geç geçer.Merhaba hanımlar benim Bata 4 gün var açıkçası geçen ay kimyasal yaşadığım sanırım o yüzden adet tarihim ilerledi şimdi ben bu ay beklentiye girdim test yaptım erken gebelik çok silik ama iyi bakarsan belli bir çizgi vardı ya dedim sanırım bu marka hep hatalı gittim başka bir marka ki iyilerinden yine erken gebelik testinde 6 gün önceden itibaren yazıyor onun birini dün yaptım hafif yine bakıldığında görülen ama resim cekince görünmeyen bir çizgi vardı Bugun sabahta ilk idrarla yaptım yine aynı silik hiç mi değişmez az koyulaşmaz dedim kendimce sizde bu kadar silik olması test hataları mi yarın doktora gidip kan versem kesin sonuç çıkarmı sabredip perşembe mi vereyim??
Laboquick kesinlikle. Internetten alabilirsiniz oldukca uygun. Freely de iyiAdetten önce sonuç aldığınız ve ucuz olan test hangisi acaba? Gidip birkaç tane alıcam da ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?