Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Benim hiç umudum yoktu içime de doğmuyordu tamamen sürpriz oldu inşallah sizin de sürpriz olur rabbim en hayırlısını versin inşallah Ben bu arada bu ay rahim filmi çektirdim onun da etkisi oldu muhtemelen.
Olabilir :) çok şanslısınız Masallah:) ben erken gebelik testinden aldim yaptım bugün 4 gün var dite adete ama negatof malesef .

İyi akşamlar hanımlar bende uzun süredir hamile kalmak isteyip uzaktan bu siteyi takip edenlerdenim öncelikle hamile kalmayı isteyen herkese Allah bı an önce nasip etsin çor zor beklemek benimde adetime 7 gün var 3 kez idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı pkos var bende daha öncede 4 kez çatlatma ve klomen kullandım ama sonuç alamadım adetlerim hep düzenli ama bu sefer sağ kasığımda ağrı var ve bacağıma vuruyor böyle yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu acaba ?

Benimde bata 3 gün varken akşam ki idrarla yaptığım erken gebelik testi silij çıktı yarın kan vereceğim

Eklentiler

• 20201126_204801.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 172
Teşekkür ederim :) göğüs hassasiyetiniz varmı bir de adet belirtileriniz olmuş muydu adet gününe kadar
Evet, göğüslerimde bi ağırlık vardı dokunamıyorum bi tuhaftı. Adet olmadım henüz benim gebeliğim erken döllenme olmuş galiba. Bence adetle aynı belirtiler varmış gibi duruyor ama bi tuhaflık var dediğiniz vakit şüphelenebilirsiniz.

Haklısınız. Benim göğüs hassasiyetim vardı geçti adetime 2 gün kaldı. Hamilelere genelde hep göğüsleri soruyorum hassasiyet geçtimi geçmedimi diye adet günü.ben adet olucam sanırım

Haklısınız. Benim göğüs hassasiyetim vardı geçti adetime 2 gün kaldı. Hamilelere genelde hep göğüsleri soruyorum hassasiyet geçtimi geçmedimi diye adet günü.ben adet olucam sanırım
Benim hamilelikteki hislerim adettekiyle pek alakasız valla, açıkçası anlıyorsunuz biraz. tabi her bayanda farklı kimisi hiçbişiy hissetmez süpriz olur.

Merhaba hanımlar benim Bata 4 gün var açıkçası geçen ay kimyasal yaşadığım sanırım o yüzden adet tarihim ilerledi şimdi ben bu ay beklentiye girdim test yaptım erken gebelik çok silik ama iyi bakarsan belli bir çizgi vardı ya dedim sanırım bu marka hep hatalı gittim başka bir marka ki iyilerinden yine erken gebelik testinde 6 gün önceden itibaren yazıyor onun birini dün yaptım hafif yine bakıldığında görülen ama resim cekince görünmeyen bir çizgi vardı Bugun sabahta ilk idrarla yaptım yine aynı silik hiç mi değişmez az koyulaşmaz dedim kendimce sizde bu kadar silik olması test hataları mi yarın doktora gidip kan versem kesin sonuç çıkarmı sabredip perşembe mi vereyim??

Benimde çok silikti hatta böyle görmek için uğraşıyorduk. Belli belirsizdi ertesi gün başka test markası kullanarak yaptım. Bu sefer daha da belliydi ama yine silikti. Bir de uyandıktan sonra ilk idrarınızla mı yaptınız öyle yapılması lazım? BThCG idrara geç geçer.

Benimde adetim 2 gün gecikti. Test yaptım ilk ikinci cizgi silikti bekledikten sonra koyulaştı. Kan vereceğim bakalım.

Ben adetime 7 gun kala erken gebelik testi ile ogrendim, son adet tarihim 29 kasim, hic bi belirtim olmadi hala da yok, kan vermeye gittim fakat bu olaylari bilmedigim icin kan verdim fakat kan testi olarak beta hormonu degil de kani idrar testi gibi kaset teste koymuslar oyle pozitiflik var dediler, bugun hormon testi yaptirmaya gitcem insallah. Uzaktan takip ederdim 5 aylik evliyim hashimato hastasiyim ve prolaktin degerim 30civarlarinda ama hamile oldugumu ogrendim :) Rabbim herkese nasip etsin insallah

Kızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye

Adetten önce sonuç aldığınız ve ucuz olan test hangisi acaba? Gidip birkaç tane alıcam da ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…