Sabah ki ilk idrarla yapin diyorlar ama aksam da yapinca cikiyor mu?Benimde bata 3 gün varken akşam ki idrarla yaptığım erken gebelik testi silij çıktıyarın kan vereceğim
Çıkıyor canım önemli olan çok sıvı tüketmemiş olmanSabah ki ilk idrarla yapin diyorlar ama aksam da yapinca cikiyor mu?
aynenÇıkıyor canım önemli olan çok sıvı tüketmemiş olman
Olur olurİçim içime sığmıyor, regle daha 4-5 gün varken test pozitif olur mu kzılar bi de 1 hafta kadar önce lekelenme oldu
Ay inşallah hayırlsıylaOlur olur
Ben 6 gün varken öğrendim silik çizgi ile. Gerçi bugün erken döllenme olduğunu öğrendim. Ultrason da 1 hafta ileri çıktı o şekilde devam ederAy inşallah hayırlsıyla
Çok teşekkürler Allah bağışlasın:) son kullanma tarihi 2 ay geçmiş farkeder mi kiBen 6 gün varken öğrendim silik çizgi ile. Gerçi bugün erken döllenme olduğunu öğrendim. Ultrason da 1 hafta ileri çıktı o şekilde devam eder
Amiiin inşallahÇok teşekkürler Allah bağışlasın:) son kullanma tarihi 2 ay geçmiş farkeder mi ki
İki tane yaptımAmiiin inşallahhiç bilmiyorum ki farklı bi test daha yaptınız u
10. Gün testte silik de olsa çıkma ihtimali varKızlar Öncelikle Allahim Hepinizin Dualarini Kabul Etsin Banada yardimci olurmusunuz ayin3 yumurtlama gunumdu Hamile kalma sansim yuksekmi yumurtladiktan 14 gun sonrami test yapiliyo yarin kan versem belli olurmuyarin yumurtamin catlamasinin 10 gunu cikarmi kan da
öncelikle hayırlı olsun :) erken döllenme olma ihtimali var, adetinizden hemen sonra hamile kalmış olabilirsiniz. Ciddi ağrı, kanama gibi başka bir sıkıntınız yoksa boşuna endişelenmeyin.Kızlar benim aklım çok karıştı yardımınıza ihtiyacım var. Bende polikistik vardı yedi aylık evliyim bu arada. İki ay önce kistim patladı ve adetlerim de gayet düzenliydi. Eşim artık gebelik belirtilerim var diye konuşmamdan o kadar çok rahatsız olmuştu kii bu ay gerçekten belirtilerim çok yoğundu ve içimden bir ses gerçekten sen hamilesin dedi. Midem bulanmaya başladı üşüttüm sandım üç gün üst üste uyuyamadım gözlerim kan çanağına döndü korona oldum sandım sol kasığımda ağrım vardı ama çokta şiddetli değildi çamaşır fln giyemedim ip askılı bile göğüslerimi rahatsız etti ki benim göğüslerim çok küçüktür. Adetime beş gün kala kaset testlerden aldım ümitlenmek istemiyorum bari ucuz olanı alayım da bu ay da o kadar para harcamayım dedim açıkçası . Aldım dört tane beş liralık testten eve gittim ve testin birini yapmamla ilk on saniyede belli belirsiz ikinci çizgi çıktı tam fotoğrafını çekiyordum ki ikinci çizgi koyulaştı . Kesin dedim test yanlış hemen hastaneye koştum kan testi vermeye beta hcg 208 çıktı. Kafam iyice karıştı benim daha bu bebek dört haftalık bile değil. Yorumlara bakıyorum beta hcg ler herkeste hep 80 90 civarında . Benimki fazla yüksek çift çizgi neden bu kadar erkende bu kadar koyu . Sağlıklıdır değil mi? Gerçekten zor şartlarda anne olanlar olmak için çabalayanlar anlar beni ve ben şuan çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten.
9. Günde ben bu şekilde öğrenmiştim erken gebelik testi ile bence 2-3 gün daha bekleyin. Çünkü silik olunca koyulacak mı kimyasal mı olacak var mı yok mu diye insan strese giriyor. Beniim öyle oldu.Merhaba arkadaşlar yarın yumurtlamanın üzerinden 7. Gün geçmiş olacak.. yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı kararsız kaldım
Peki hangi marka bu test9. Günde ben bu şekilde öğrenmiştim erken gebelik testi ile bence 2-3 gün daha bekleyin. Çünkü silik olunca koyulacak mı kimyasal mı olacak var mı yok mu diye insan strese giriyor. Beniim öyle oldu.
Laboquick ultra erken testti ama bundan bi gün sonra da yani 10. Günde de ucuz kaset testlerde çıktıPeki hangi marka bu test
Süper o zaman bende cuma yapayım ortalama 9 gün geçmiş oluyor ama çok sabirsizim çünkü ovu testi kullandım bu ay ve hep değerlendirdim ö ğünleriLaboquick ultra erken testti ama bundan bi gün sonra da yani 10. Günde de ucuz kaset testlerde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?