Sizin için en Hayırlısı olur inşallahSüper o zaman bende cuma yapayım ortalama 9 gün geçmiş oluyor ama çok sabirsizim çünkü ovu testi kullandım bu ay ve hep değerlendirdim ö ğünleri
Benmde bugün testim negatif yumurtlamanın 14.gunu . Olsaydı çıkardı sanırım . Malesef umudum kalmadı yineBenim bugün bata son 6 gündü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Herkeste aynı çıkmıyor tabi
Benimde her şey birbirine girdi. Sol kasığımda ki ağrı hiç geçmedi üstüne bir de batma hissi yaşıyordum uykumdan bile uyandım ve en son artık dayanamadım acile gittim idrar ve kan tahlili verdim. Ben artık enfeksiyondan şüpheleniyorum. 1 saat sonra anlayacağım. Açıkçası umudum kalmadı desem yeridir ama kabullenmekte istemiyorum.Benmde bugün testim negatif yumurtlamanın 14.gunu . Olsaydı çıkardı sanırım . Malesef umudum kalmadı yine
Siz yine de teste güvenmeyin adet olmayı bekleyin testte 2 3 gün önce negatif olup kanda pozitif çıkan bir sürü kişi var. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.Benmde bugün testim negatif yumurtlamanın 14.gunu . Olsaydı çıkardı sanırım . Malesef umudum kalmadı yine
Mutlaka yaz buraya canım sonucunu belli olmaz hiç belkide vardır. Bende de bir iki gun batma gitmişti bugün şiddetli oldu ondan bir heves geldi . Belki vardır enfeksiyon dediğin gibi . Bekle bakalım.sonucu yaz canım. Bende de biseyler var demek ki bu batmalar yanıltıcı bir belirtiymisBenimde her şey birbirine girdi. Sol kasığımda ki ağrı hiç geçmedi üstüne bir de batma hissi yaşıyordum uykumdan bile uyandım ve en son artık dayanamadım acile gittim idrar ve kan tahlili verdim. Ben artık enfeksiyondan şüpheleniyorum. 1 saat sonra anlayacağım. Açıkçası umudum kalmadı desem yeridir ama kabullenmekte istemiyorum.
Amin inşallah canım. Ilk idrarla da yapmadım zaten ama adet belirtilerim de var çok karışık durumdayım. Bekliycez napalim başka da test yapmamSiz yine de teste güvenmeyin adet olmayı bekleyin testte 2 3 gün önce negatif olup kanda pozitif çıkan bir sürü kişi var. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.
Yazarım tabiki. Heyecan ve korku birbirine girdi ama daha ilk denememdi hemen bastan yelkenleri indirmek yok diyorum kendimeMutlaka yaz buraya canım sonucunu belli olmaz hiç belkide vardır. Bende de bir iki gun batma gitmişti bugün şiddetli oldu ondan bir heves geldi . Belki vardır enfeksiyon dediğin gibi . Bekle bakalım.sonucu yaz canım. Bende de biseyler var demek ki bu batmalar yanıltıcı bir belirtiymis
Benimde oyle ya 2 gundur adet olacak gibi de ağrım var ama sol kasık agrim adet agrimdan daha baskin şuan o yüzden enfeksiyondan şüphelendim. Inşallah sende bebiş vardırAmin inşallah canım. Ilk idrarla da yapmadım zaten ama adet belirtilerim de var çok karışık durumdayım. Bekliycez napalim başka da test yapmam
Ah keşke canım ama hiç sanmıyorum. Erken bile gelebilir adet sanki öyle hissediyorum. Yinede allahtan ümit kesilmez 18 ocak geçerse hemen kan veririmBenimde oyle ya 2 gundur adet olacak gibi de ağrım var ama sol kasık agrim adet agrimdan daha baskin şuan o yüzden enfeksiyondan şüphelendim. Inşallah sende bebiş vardır
Bekleyelim bakalım hayırlısıylaAh keşke canım ama hiç sanmıyorum. Erken bile gelebilir adet sanki öyle hissediyorum. Yinede allahtan ümit kesilmez 18 ocak geçerse hemen kan veririm
Canım merhaba sonuçlarımı aldım hamileymişim çok şükürAh keşke canım ama hiç sanmıyorum. Erken bile gelebilir adet sanki öyle hissediyorum. Yinede allahtan ümit kesilmez 18 ocak geçerse hemen kan veririm
Yaaaa çok güzell haberr maşallah ya . Cok sevindim adina . Inşallah benmde vardır belirtilerimiz ve adet günümüz aynii:)Canım merhaba sonuçlarımı aldım hamileymişim çok şükürhenüz çok yeni çünkü değerim çok düşük bekleyeceğim yükselmesini. Adet günüm 18 ocakta bu arada
Inşallah sende mutlu haberler alırsın dua ediyorum burdaki herkes içinYaaaa çok güzell haberr maşallah ya . Cok sevindim adina . Inşallah benmde vardır belirtilerimiz ve adet günümüz aynii:)
Benimde oyle ya 2 gundur adet olacak gibi de ağrım var ama sol kasık agrim adet agrimdan daha baskin şuan o yüzden enfeksiyondan şüphelendim. Inşallah sende bebiş vardır
Çok sağol canimm.gogus hassasiyetin varmıydı senin ? Eğer varsa adet öncesi de oluyormuydu? Bir de 6 gündür başka idrar testi yapmadin demi?Inşallah sende mutlu haberler alırsın dua ediyorum burdaki herkes için
Benim göğüs hassasiyetim adet öncesi de olurdu ama sanki bu sefer biraz daha erken oldu adetime 12 gün varken fark ettim. Öyle başkalarının yazdığı gibi dokunamayacak atlet giyemeyecek kadar olmadı hiç. Her zamanki hassaslikta oldu hatta yatarken falan normaldi bazen kalktıgımda elimle kontrol ettim acaba geçti mi adet mi olucam diye sen düşün yani. Ama ben göğüslerimde çok hafif koyulaşma ve pütürlük fark ettim ondan da pek emin olamadım. Ilk testimi adete 10 gün varken 2. Testi 6 gün varken yaptım hepsi erken gebelik testiydi ikisinde de hayalet çizgi bile çıkmadı ve bende vaz geçmiştim. Milletin 5 gün varken ucuz testte çıkıyor bende çıkmadı demekki yok diye düşündüm hep. Uzun oldu kusura bakma net olsun istedimÇok sağol canimm.gogus hassasiyetin varmıydı senin ? Eğer varsa adet öncesi de oluyormuydu? Bir de 6 gündür başka idrar testi yapmadin demi?
Olur.mu memnun oldum hatta anlattığın için:) bende kontrol ediyorim hassaslık var ağırlık var goguslerimde ağrı gidince adet oluyorum her ay . Elliyoru Sanki hafifledi ağrısı . Yarın sabah anlarım net. Adet olucak gibi oluyor kasiklarim geçiyor sonra . Sende de varmı adet olcakmis hissi?Benim göğüs hassasiyetim adet öncesi de olurdu ama sanki bu sefer biraz daha erken oldu adetime 12 gün varken fark ettim. Öyle başkalarının yazdığı gibi dokunamayacak atlet giyemeyecek kadar olmadı hiç. Her zamanki hassaslikta oldu hatta yatarken falan normaldi bazen kalktıgımda elimle kontrol ettim acaba geçti mi adet mi olucam diye sen düşün yani. Ama ben göğüslerimde çok hafif koyulaşma ve pütürlük fark ettim ondan da pek emin olamadım. Ilk testimi adete 10 gün varken 2. Testi 6 gün varken yaptım hepsi erken gebelik testiydi ikisinde de hayalet çizgi bile çıkmadı ve bende vaz geçmiştim. Milletin 5 gün varken ucuz testte çıkıyor bende çıkmadı demekki yok diye düşündüm hep. Uzun oldu kusura bakma net olsun istedim
Evet bende hala adet olacak his var ama benim sol kasigim cok ağrıyor zaten bu kadar ağrıya enfeksiyon vardır düşüncesiyle acile gitmiştim çünkü daha öncede sol kasigim ağırdı ve enfeksiyon çıktı.Olur.mu memnun oldum hatta anlattığın için:) bende kontrol ediyorim hassaslık var ağırlık var goguslerimde ağrı gidince adet oluyorum her ay . Elliyoru Sanki hafifledi ağrısı . Yarın sabah anlarım net. Adet olucak gibi oluyor kasiklarim geçiyor sonra . Sende de varmı adet olcakmis hissi?
Anladım canım sol da bir yerlere yerlesti bebis demekki:) çok güzel bir duygu . Benim bir kizim var . Ona bir kardeş için 2 senedir bekliyoruz. Adet ağrılarım başladı 1 2 saattir benimde . Normalde adet günü veya 1 gün önce başlardı . 4 gün kala başladı belkide erken adet olucam . Hakkımda hayırlısı. Tekrardan tebrikler canım .Evet bende hala adet olacak his var ama benim sol kasigim cok ağrıyor zaten bu kadar ağrıya enfeksiyon vardır düşüncesiyle acile gitmiştim çünkü daha öncede sol kasigim ağırdı ve enfeksiyon çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?