Benimde ilk çocuğum gerçekten çok başka bir şeymişAnladım canım sol da bir yerlere yerlesti bebis demekki:) çok güzel bir duygu . Benim bir kizim var . Ona bir kardeş için 2 senedir bekliyoruz. Adet ağrılarım başladı 1 2 saattir benimde . Normalde adet günü veya 1 gün önce başlardı . 4 gün kala başladı belkide erken adet olucam . Hakkımda hayırlısı. Tekrardan tebrikler canım .
benim adetim 10gun gecmişti ve cıkmamıştı hergün test yapıyordum bende saglıkocagına gıttım orda idrar tahlılı yaptırmıştım pozitif cıkmıştı
Mide bulantısı genelde 7. Haftada başlıyor artan hormonların etkisiyle. Kişiden kişiye değişir belki bilmiyorum ama son ilişki üzerinden (yumurtlamayı bilmiyorsanız eğer) 10 gün geçtiğinde silik dahi olsa çıkıyor. O şekilde hesaplayıp tekrar test yapabilirsiniz.selam arkadaşlar....ben gecikmemin hemen ertesi günü yapmıştım idrar testi ama negatif çıktı bu gün gecikmemim 4. günü ve 2 gündür midem değişik bulanıyor kusma yada tam mide bulantısı gibi değil de ağzımın tadı bir değişik ve midem her zamankinden değişik acaba psikolojik olabilir mi bilmiyorum yaptığım ufak çaplı araştırmaya göre geç döllenme olduğunda gecikmeden 15 gün sonrasına kadar bile ancak pozitife dönebilir test diyordu ama benim anlamadığım geç döllenme olsa bile negatif çıkan idrar testinde hemen hamile belirtilerinin bir kısmı görünmeye başlıyor mu ben psikolojik olarak mı öyle hissediyorum. böyle bir şey yaşayan var mı aranızda arkadaşlar.
Ayyy cok sevindim sizin adinizi masallahCanım merhaba sonuçlarımı aldım hamileymişim çok şükürhenüz çok yeni çünkü değerim çok düşük bekleyeceğim yükselmesini. Adet günüm 18 ocakta bu arada
Çok teşekkür ederim inşallah herkese nasip olur mutlu haber almakAyyy cok sevindim sizin adinizi masallah
gecikmeden sonra 12. günde çıktı oda tam net değil erken testle net çizgiler gördüm normal testte hala çok net değildiMide bulantısı genelde 7. Haftada başlıyor artan hormonların etkisiyle. Kişiden kişiye değişir belki bilmiyorum ama son ilişki üzerinden (yumurtlamayı bilmiyorsanız eğer) 10 gün geçtiğinde silik dahi olsa çıkıyor. O şekilde hesaplayıp tekrar test yapabilirsiniz.
ben adet gecikmemin 12. gününde öğrendim 2 veya 3 gün arayla test yapmaya devam edin adetiniz gecikmişte olabilir yada hcg hormonu henüz idrar da belirmemişte olabilir inşallah o çift çizgiyi bir an önce görürsünüz tabi ki istiyorsanız :)Merhabalar tekrardan, idrar testim negatif çıktı fakat adetim 2 gün geçikti.. kendimi bir haftadır adet olacakmış gibi hissediyorum. Sizde de böyle oldu mı? Sonra dan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Katılıyorumöncelikle selamlar arkadaşlar ben kendi başımdan geçeni anlatayım belki benim gibi olanlara yardımcı olur normalde 30 gün aralıklarla hastalanırım 25 ocakta hastalanmam lazımdı hastalanmadım 25 de test yaptım sonuç negatifti tabi moralim yerle bir oldu yaklaşık 27-28 ocakta mide bulantısı bel ağrısı ve hatta bir iki kerede durduk yerde değişik yemek kokuları geldi burnuma hem içimden bi ses hamilein diyordu bir yandan da hastalanmaya yakın belirtilerim vardı kesin odikolojik bunlar bu gün yarın hastalanırım dedim kendi kendime ocaktan sonra 29 ocakta yaptım tekrar negatifti ama belirtilerim her geçen gün daha da fazlalaşıyodu ama ısrarla sürekli negatif çıkıyordu 05.02.2020 de hem normal idrar testi aldım hemde erken test aldım eğer bu seferde negatif çıksaydı iyice kafayı sıyıracaktım ki erken testte bayağı çift çizgiyi normal idrar testte çok koyu olmayan 2. çizgiyi gördüm duygularımı tarif edemem bende tam adet gecikmemin 12. gününde belli oldu fotoları atıyorum 12. günün sonundaki her 2 afrklı testte çizgi durumları benim gibi durumu olanlar ısrarla her 5 günde bir test yapsınlar ben gecikmenin 15. gününde çizgi görenleri bile okudum duydum geç gebelikten kaynaklanıyor bu durum
Erken gebelik olduğa çıkar geç gebelikse 14 gün sonrasına kadar bekleyin aklımda kalmasın diyorsanız deneyinYumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti sabırsızlanıyorum hiç bir belirtim yok sizce kaset test yapsam çıkar mı çok mu erken
Bugun adet gunum kaset test yaptim negatif ciktiöncelikle selamlar arkadaşlar ben kendi başımdan geçeni anlatayım belki benim gibi olanlara yardımcı olur normalde 30 gün aralıklarla hastalanırım 25 ocakta hastalanmam lazımdı hastalanmadım 25 de test yaptım sonuç negatifti tabi moralim yerle bir oldu yaklaşık 27-28 ocakta mide bulantısı bel ağrısı ve hatta bir iki kerede durduk yerde değişik yemek kokuları geldi burnuma hem içimden bi ses hamilein diyordu bir yandan da hastalanmaya yakın belirtilerim vardı kesin odikolojik bunlar bu gün yarın hastalanırım dedim kendi kendime ocaktan sonra 29 ocakta yaptım tekrar negatifti ama belirtilerim her geçen gün daha da fazlalaşıyodu ama ısrarla sürekli negatif çıkıyordu 05.02.2020 de hem normal idrar testi aldım hemde erken test aldım eğer bu seferde negatif çıksaydı iyice kafayı sıyıracaktım ki erken testte bayağı çift çizgiyi normal idrar testte çok koyu olmayan 2. çizgiyi gördüm duygularımı tarif edemem bende tam adet gecikmemin 12. gününde belli oldu fotoları atıyorum 12. günün sonundaki her 2 afrklı testte çizgi durumları benim gibi durumu olanlar ısrarla her 5 günde bir test yapsınlar ben gecikmenin 15. gününde çizgi görenleri bile okudum duydum geç gebelikten kaynaklanıyor bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?