Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Bata beş gün kala yaptım negatif çıktı, var mı benzer yaşayan arkadaşlar?

Merhabalar.. bat 25 Şubat , sat 28 Ocak .. 6 aylık evliyim çocuk düşünmüyordum ilk yıl ama yaş 35 pcos var ve tiroid var diye ara ara kazalar oluyordu nasılsa tutmaz diye . Bu ay 11. Gün ve 17. günde 2 korunmasız ilişki oldu . Kasık ağrım vardı yumurtlama günümden beri sadece geçmedi sonrasında.. bugün test yaptım.sonuç aşağıda . Uyku halim olmadı.. hiç bi belirtim yoktu kaşık ağrısı harici.. önlem olsun diye yaptım testi ama kısmet. Yarın kan vereceğim .

Eklentiler

• 4D403C40-243A-4BD8-9732-17F3828C368D.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 221
merhaba kan verdinizmi

Sonuç ne oldu?

Benimde geçti ama negatif inş sizin gibi olur.

Ben aşılamayla hamile kaldım. Adet olmam gereken gün sıradan idrar testi yaptım sabah idrarıyla baya koyu bir şekilde çıktı. Hemen sağlık ocağına kan verdim sonuç 280 çıkmıştı. Ama değerim gününe göre yüksek olduğu için çıktı yani yoksa adetin birkaç gün geçmesiyle ancak belli oluyor. Hatta doktor ikiz olabilir demişti ama tekmiş

adet gecikmenden sonra yaparsan daha iyi olur bence direk kan testi yap kesin sonuç o

Adet gecikmenin 4. Günü (son ilişki ilişk 10 gün önceydi) kan verdim negatnegatif çıktı, olsa hamilelik 10 gün önceki ilişkide çıkmaz mıydı?

Senin son ilişkinden kaç gün sonra çıktı kanda?

hayırlı olsun şimdiden mevlam sağsalim kucağınıza almayı nasip eylesin

Kızlar iyi akşamlar bat 24 şubat adetten Bi gün önce kaset test yaptım negatifti ama 3 gündür acayip halsizlik ve adet olacakmışım gibi ağrı hissediyorum adetim hiç gecikmez testte çıkmayabilir mi

Merhaba kizlar bu yapilan testleri sabah idrariylami yapiyosunuz ? Benimde 16 Subatta catlama oldu 15 gecesi basladi ama 16 dada test ayniydi yanu catlamadab sonraki 10 yada 11. Günüm aksa test yaptim negatifti , ama bu ay tuhaf olan midem dalgali sabah bi bulantim oldu sigara icerken biraktim lavaboya kostum, ama cikarmadim böyle midem dalgali sadece birde gögüslerime ve uclarinavuran sancilar var öyle elleyince bisi yok ama uclarinda sanci hissediyorum, acaba testi erkenmi yaptim? Yani 10 ve 11. Gün yumurtladiysam gec döllenme olabilirmi ? Ki adet döngüm 26-28 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…