- 11 Şubat 2021
- 4
- 6
- 1
- 27
merhaba kan verdinizmiMerhabalar.. bat 25 Şubat , sat 28 Ocak .. 6 aylık evliyim çocuk düşünmüyordum ilk yıl ama yaş 35 pcos var ve tiroid var diye ara ara kazalar oluyordu nasılsa tutmaz diye . Bu ay 11. Gün ve 17. günde 2 korunmasız ilişki oldu . Kasık ağrım vardı yumurtlama günümden beri sadece geçmedi sonrasında.. bugün test yaptım.sonuç aşağıda . Uyku halim olmadı.. hiç bi belirtim yoktu kaşık ağrısı harici.. önlem olsun diye yaptım testi ama kısmet. Yarın kan vereceğim .
Bu Sabah uyuyakaldım gidemedim.. öğlen iş yerimdeki sağlık ocağına gideceğim .. ya da yarın sabaha kalacak..buradan paylaşacağım sonucu .kısmet ..merhaba kan verdinizmi
Sonuç ne oldu?Olur.mu memnun oldum hatta anlattığın için:) bende kontrol ediyorim hassaslık var ağırlık var goguslerimde ağrı gidince adet oluyorum her ay . Elliyoru Sanki hafifledi ağrısı . Yarın sabah anlarım net. Adet olucak gibi oluyor kasiklarim geçiyor sonra . Sende de varmı adet olcakmis hissi?
Sağlık ocağında gecikmeden kaç gün sonra çıkmıştı?
Aynı ben, sonuç ne oldu?Merhabalar tekrardan, idrar testim negatif çıktı fakat adetim 2 gün geçikti.. kendimi bir haftadır adet olacakmış gibi hissediyorum. Sizde de böyle oldu mı? Sonra dan hamile olduğunu öğrenen var mı?
Benimde geçti ama negatif inş sizin gibi olur.öncelikle selamlar arkadaşlar ben kendi başımdan geçeni anlatayım belki benim gibi olanlara yardımcı olur normalde 30 gün aralıklarla hastalanırım 25 ocakta hastalanmam lazımdı hastalanmadım 25 de test yaptım sonuç negatifti tabi moralim yerle bir oldu yaklaşık 27-28 ocakta mide bulantısı bel ağrısı ve hatta bir iki kerede durduk yerde değişik yemek kokuları geldi burnuma hem içimden bi ses hamilein diyordu bir yandan da hastalanmaya yakın belirtilerim vardı kesin odikolojik bunlar bu gün yarın hastalanırım dedim kendi kendime ocaktan sonra 29 ocakta yaptım tekrar negatifti ama belirtilerim her geçen gün daha da fazlalaşıyodu ama ısrarla sürekli negatif çıkıyordu 05.02.2020 de hem normal idrar testi aldım hemde erken test aldım eğer bu seferde negatif çıksaydı iyice kafayı sıyıracaktım ki erken testte bayağı çift çizgiyi normal idrar testte çok koyu olmayan 2. çizgiyi gördüm duygularımı tarif edemem bende tam adet gecikmemin 12. gününde belli oldu fotoları atıyorum 12. günün sonundaki her 2 afrklı testte çizgi durumları benim gibi durumu olanlar ısrarla her 5 günde bir test yapsınlar ben gecikmenin 15. gününde çizgi görenleri bile okudum duydum geç gebelikten kaynaklanıyor bu durum
Dün verdim kan 23 şubatta 88 çıktı hcg .. şuan için kesin hamileyim gibi. Bat 25 Şubat ama regl olmayacağım kesinleşti . Hala (ara ara aşırı sinirlenme veya alınganlık durumu ve kaşık ağrısı dışında ) hiç bir belirtim yokmerhaba kan verdinizmi
erken testler var onuda deneyinBenimde geçti ama negatif inş sizin gibi olur.
ben hastalanacakmışım gibi belim göğsüm çok sancı yapıyordu testlerde negatif çıkıp duruyordum ama hastalanamıyordum da adet gecikmemin 12. gününde belli belirsiz pozitif çıkmıştı kan testi yaptırdım hcg 460 lardaydıAynı ben, sonuç ne oldu?
Sağlık ocağında gecikmeden kaç gün sonra çıkmıştı?
Benimde iki gün geçti ama test de negatif çgecikmemin 12. gününde belli belirsizdi 2. çizgi kan testine gittin 460 dı
adet gecikmenden sonra yaparsan daha iyi olur bence direk kan testi yap kesin sonuç oMerhaba kızlar. Biz 2. çocuk düşünüyoruz 2 aydır korunmuyoruz. Son adetim 22 ocak adetim hep 6 gün sürer hiç şaşmaz. Adet sonrası 3 gün akıntıda pembemsi leke geldi fakat araştırdığımda adet kalıntıları olabileceği yazıyordu. Yumurtlama günüm 3 şubat uygulamada. Ben her ihtimale karşı doktora gittim bu leke için 5 şubatta. Hormonlara baktılar herşey normal hatta yumurtlaman bile var dedi. Bat 17 şubat yani 6 gün sonra. 10 gün kala 5 tl test yaptım negatif, 8 gün kala yaptım negatif. Elimde sonra 1 test kaldı adet günümü bekliyorum. Sizce o gün yumurtlama günüm bitmesine rağmen göründüğüne göre hamilelik olabilir mi ?Göğüslerim sadece dokununca ağrıyor onun dışında bi belirti yok. Sizce ne zaman yapmalıyım yapsam çıkar mı acaba?
Adet gecikmenin 4. Günü (son ilişki ilişk 10 gün önceydi) kan verdim negatnegatif çıktı, olsa hamilelik 10 gün önceki ilişkide çıkmaz mıydı?ben hastalanacakmışım gibi belim göğsüm çok sancı yapıyordu testlerde negatif çıkıp duruyordum ama hastalanamıyordum da adet gecikmemin 12. gününde belli belirsiz pozitif çıkmıştı kan testi yaptırdım hcg 460 lardaydı
hayırlı olsun şimdiden mevlam sağsalim kucağınıza almayı nasip eylesinDün verdim kan 23 şubatta 88 çıktı hcg .. şuan için kesin hamileyim gibi. Bat 25 Şubat ama regl olmayacağım kesinleşti . Hala (ara ara aşırı sinirlenme veya alınganlık durumu ve kaşık ağrısı dışında ) hiç bir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?