Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Geç döllenme olduysa negatif çıkar, bir de bazen 10-11. Gün çıkmıyor da daha geç çıkıyor idrarda, en kesin sonuç kan vermek.Ben çatlamadan 10 gün sonra akşamında erken gebelik testi ile aşırı silik hayalet gibi bir çizgi gördüm, birgün önce yapsam muhtemelen negatif çıkacaktı

Anladim canimm peki 10.11 gün yumurtlama gördüm ya ben buna ragmen gec döllenme olabilme ihtimali varmiki

Anladim canimm peki 10.11 gün yumurtlama gördüm ya ben buna ragmen gec döllenme olabilme ihtimali varmiki
şöyle düşün yumurta ortalama 24 saat yaşıyor, döllenme olursa döllenme de ortalama 24 saatte tamamlanıyormuş,biz yumurtlamayı tahmin ediyoruz ama yumurta ve sperm ve ne zaman birleşiyor onu bilemiyoruz çünkü spermler de uzun süre yaşayabiliyor,o yüzden döllenme zamanına bağlı bazıları erken bazıları daha geç görüyor testte, bence günlük test yapmaya devam et kanda artmaya başlamadan idrara geçmeyecektir, inşallah hamilesindir

İlk gebeligimde adet günümden bir gün sonra çok silik çıkmıştı hatta 10 dakikadan sonra falan çıktı.
Ikincisinde adet tarihinden 3 gün önce cıktı

Anladim kuzummm bugün ben test yaptim 12. Gün
Anladimm kuzummmm insallahhhh bugün 12. Benin sabah test yaptim bisi görebiliyomusun

Eklentiler

• 20210228_103003.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 137
  • 20210228_102945.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 133
Bugün adete 4 var sabah idrar testini yeniledim negatif catlamanin 13.günüydü olsa cikardi dimi ? Yoksa hala ümit varmi ? Normal test yaptim

çıkmaya bilir benim ki geç döllenme idi hatta doktorum bile 2. kontrolümüzde ancak tam haftalık verebildi iki kere son adet tarihimi değiştirdi bilgisayarına girerken. umudunuzu hiç yitirmeyin her an her şey olabilir benim yaşım 42 senelerce adet düzensizliğim vardı bir çocuğum olacağından hiç umudum yoktu ama denememizin 2. ayında tuttu Allah isteyen herkese versin inşallah.

Yaa sizinle aynıyız ben de 26- 28 gün de bir adetim bir de 16 şubat çatlamam oldu ben de 15i akşamından olduğunu düşünüyorum yarın reglimin ilk günüü 2 gün kala test yaptımm negatif çıktı şu an inanılmaz bel ağrısı ve kasık ağrım var sabaha olurumm gibi ama içimden bi ses hamilesin diyo siz yaptınız mı test?

Evett benimde 16 subatta catlama oldu ozaman benimdr yarin regl günüm valla regl günümü artik kestiremiyorum ki ben ama ben 16. Gün regl oluyorum sanirim daha 3-4 gün var ben bu sabah yaptim normal test ama negatifti canimm ama gögüslerim.cok tuhaf benim yani kafami karistiran o ve kasik batmalarim ve bel agrilarim var ama en cok gögüs elleyince uclarinda bisi yok ama cok afedersin sütyene degince sanci giriyo hem ucuna hemde kahverengi cevresine bide agriyolar nasil , ama benim pek ümidim.yok yani bu ay asilama yaptiricam randevu icin adet olmayi bekliyorul daha test yapmam ben adetimi beklerim oda bekletmez gelir zaten ben esimde sperm sayisi hizi ve marfoloji sorunu varmis oglumdada 2 yil bekledim simdi bu seferde 2 yil.olacak ama o zamanki gibi sansli oldugumu pek düsünmüyorum yarin bidaha dene ilk idrarla testi ama erken gebelikmi yapsan acaba ? Ben oglumda 27.gün reglime 1 gün kala erken gebelikle ögrenmistim

Aynıı belirtiler bende de var inanılmaz bel ağrımm kasık ağrım göğüs ağrım var bir de göğüs uçlarımın ve çevresinin rengi değişti koyulaştı etrafında bulunan sivilce benzeri şeyler çoğaldı Rabbim hayırlısını nasip etsinn size de bana da isteyen herkse ben 3yıllık evliyim daha ilk deneme ayım ama o kadar çok istiyorum ki Rabbim inşallah imtihan etmeden nasip eder hayırlı evlatlar ama bu işler gerçekten de öyle tv de gördüklerimiz gibi kolay olmuyomuş onu anladımmm erken gebelik testi aldımm ama cesaret edemedimm yapmaya eşim de stres yapma bekle gününü sürekli negatif görmek kendini üzmek neye yarar diyo ama işte bizler öyle düşünmüyoruz napalımm yarın inşallah adet olmam 3aydır 26 günde bir oluyorum inşallah 28güne çekmez çekerse gecikse bile anlamam bekliycemmm bakalımm Allah büyüktür

Yaş olarak hep şanssız süreçler denir bizim yaş grubumuza bende + iki yaşım sizden.
Dr lara göre yumurta rezerv menepozvs. Hormonlar bu yaşlarda hep dezavantaj.

Ne kadarlık evlisiniz 2.denemede olmuş?
Çünkü genelde yenin evli isek yaşımız gereği uzatmayız bebek düşüncesini.

Ben simdi regl oldum canimm artik bundan sonrasi asilama

7 aylık evliyim geç evlenip geç cocuk sahibi olanlardan :)

Ne güzel ama dr dr gezmeye gerek kalmadan şükür olmuş bebek, o esnada sizde endişe ettiniz mi ya olmazsa diye?
Biz çok ara verdik bebeğe kardeşiyle arası olursa 15 yaş olcak.
Benim 6 ay oldu deneyeli haliyle inş olur diyorum.

evet ya olmazsa diye baya korkmuştuk hatta şubatta da olmazsa mart ayında doktora gidip tedavi başlatalım diye düşünmüştük ama gerek kalmadan oldu çok şükür. Benim bir arkadaşım da 1 ve 2. cocuk arasında bayağı yaş farkı var 2. yi istediklerinde 1 sene kadar uğraşmışlardı artık vazgeçtikleri sırada oldu sonra çok ara vermeden aynı şeyleri yaşamadan bir an önce 3.yüde istediler 3. de ikiz oldu :))) 3 isterken 4 çocukları oldu Allah'ın neyi ne zaman vereceği hiç belli olmaz Allah size de nasip etsin o kadar yıpratmaya gerek yok bence kendinizi bir kaç ay daha deneyin sonra çok fazlada yıpranmadan doktora başvurun tabi bu benim şahsi fikrim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde çocuğunuzu kucağınıza alırsınız

Arkadaşına çok sevindim, 3 derken 4 olmasına:) o da bizim yaş aradığımızda mıydı?

12 gün gecikmiş ya adetin, son ilişkin kaç gün önce olmuştu, belki son ilişkiden kaldın da gecikme oldu, adet tarihinden hemen önce veya sonrasında gecikmenin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…