Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
oda 40 yaklaşıyor. 5 yada 6 gün önce. son ilişkiden de olabilir ama hastalanmama çok yakındı ihtimal vermemiştim ama tabi ki olabilir

oda 40 yaklaşıyor. 5 yada 6 gün önce. son ilişkiden de olabilir ama hastalanmama çok yakındı ihtimal vermemiştim ama tabi ki olabilir
Evet hastalanacağı gün hamile kalan biliyorum. Tam tersi.banyo yaptığı günde hamile kalan.

Kızlar ya benim adetim 8 nisan gibi erken gebelik testi alsam çıkar mı sizce meraktan çatlayacam

Kızlar ya benim adetim 8 nisan gibi erken gebelik testi alsam çıkar mı sizce meraktan çatlayacam
Çok erken gibi suan :/ eger yumurtlama gününüzü net biliyorsanız en erken o günde n 9-10gun sonra falan yaparsanız görebilirsiniz insallah varsa

Çok erken gibi suan :/ eger yumurtlama gününüzü net biliyorsanız en erken o günde n 9-10gun sonra falan yaparsanız görebilirsiniz insallah varsa
Teşekkür ederim o zaman yapmayım çünkü 25 de yumurtlama oldu biraz daha beklemeliyim o zaman

Senden beteri de var meselâ ben Merhaba 15 yaş iyi yine ben 18 yıl aradan sonra hamile kaldım

Merhaba herkeze ben bugün adetime 4 gün kala test yaptım pozitif cıktı sonra inanmadım birde normal test yaptım oda silik cıktı su an orucluyum rabbime şükürler olsun famera kullandım ilk seferde oldu inşallah olmuştur ne zaman kan vereyim daha cok erkenmi acaba ?

Eklentiler

• 82F4A14E-25F8-4B39-A7D0-2CDDF25C1911.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 175
  • image.webp
    100,7 KB · Görüntüleme: 187
Kızlar bugün çatlamanın 14. Günü. Ovulasyon testiyle takip ediyorum. Gitgide koyulaştı. Bugün tam pik gibi olmasa da bayağı koyu. Sizce gebelik olabilir mi?

Eklentiler

• F71816C7-03FC-474A-B01A-F1D05CAAB979.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 167
Bugün ovulasyon testimde iki çizgiyi de net görebildim 2 gün önce birliktelik oldu ve eşim şehir disina cikti 1 hafta yok sizce hamile kalabilir miyim 2 gün önceden

Merhaba ben 4 yıllık evliyim bundan 9 ay önce tüp bebek denedik ilki tuttu 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum ondan 2 ay sonra dondurulmuş transfer oldu tutmadı ardından dondurulmuş çift transfer oldu yine tutmadı doktorum biraz dinlenelim diyet sağlıklı beslen kilo ver dedi başladım diyete 8 kilo verdim sonra 1 dondurulmuş embriyo kaldı onuda tam istediğim kiloya gelip deneriz diyodumneyse bu ay adetim gecikti ne de olsa hep bir kaç gün geçilebiliyor du hiç takmadım regl sancım var falan baktım 3. Gün gecikme bir şüphe düştü yoktur diyorum belirtiler göğüs hassasiyeti biraz halsizlik amatabi hiç kondurmuyorum değilimdir diyorum sonra 4. Günü gecikmesinde sabah kalktım evde ovülasyon testi vardı öylesine bir yapayım dedim oda ne 2. Cizgi anında kopkoyu zamanında bir yerlerde duymuş görmüştüm öyle olunca pozitif olabiliyor gebelik testi aldım hemen baktım oda hemen pozitif 5 tllik testlerden neyse hemen kocişi aradım gittik hastaneye kanda beta hcg 982 çıltı kese henüz görmedik haftaya inşallah bugün öğrendim hala inanamıyorum rüya gibi sanki rabbim bu duyguyu tüm evlat hasreti çekenlere yaşatsın doğal yolla beklemezken olması bir başka mutlu etti mucize resmen bu arada sorun sadece eşimin sperm morfolojisinin düşük şekil bozukluğu olmasıydı sigara içiyorduk onu bıraktık 9 ay falan oluyor bununda etkisi vardır belki çok uzattım ama yeni olduğundan heyecanımızı hemen paylaşamadık etrafımızla inşallah sağlıkla kucağıma alırım

Maşallah benim birckac sorum olacak ilişki gün aşırı mi oldu hergun mu? Özel birşey yaptınız mı gebelik için? Birde belirtileriniz ne zaman başladı ve nelerdi?

Maşallah benim birckac sorum olacak ilişki gün aşırı mi oldu hergun mu? Özel birşey yaptınız mı gebelik için? Birde belirtileriniz ne zaman başladı ve nelerdi?
Ya açıkcası özel bir şey yapmadık gün aşırı ilişki oldu ama namazımı hiç bırakmadım hep her an dua ettim annemde haberim olmadan meryem süresini okutmuş 41 defa okunuyomuş ama 17 tane okutmuş hatta ben hiç dikkat etmedim nargile aldık eve ondan içtim evde iş güç desen yerimde durmadım ama rabbimin mucizesi işte belirti olarak aşırı göğüs hassasiyeti bir kaçkere baş dönmesi oldu halsizlik birde yediğüm şeylerin tadı herzamankinden farklı geldi örneğin baklava balık tadı gibi geldi kasık ağrılarım oldu ama regl sancısına benziyordu öyle işte

Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorum olacaktı bilgilendirirseniz sevinirim En son 5 mayısta regl oldum 11 mayısta bitti. Sonra eşimle denemelere başladık. 13 mayıstan 17 mayısa kadar orta doğurganlık derecem vardı her gün denedik. 18 mayıs yğksek doğurganlık vardı ve 19 20 mayıs tekrar orta doğurganlık vardı. Bugün doğurganlık dönemimin üstünden 8 gün geçti. İki gündür göğüslerimde ağrı var ve sanki regl olacakmışım gibi ağrım oluyor arada. Ne zaman test yapmam gerekiyor kesin sonucu ne zaman alırım? dayanamıyorum çünkü test yapmak istiyorum

Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorum olacaktı bilgilendirirseniz sevinirim En son 5 mayısta regl oldum 11 mayısta bitti. Sonra eşimle denemelere başladık. 13 mayıstan 17 mayısa kadar orta doğurganlık derecem vardı her gün denedik. 18 mayıs yğksek doğurganlık vardı ve 19 20 mayıs tekrar orta doğurganlık vardı. Bugün doğurganlık dönemimin üstünden 8 gün geçti. İki gündür göğüslerimde ağrı var ve sanki regl olacakmışım gibi ağrım oluyor arada. Ne zaman test yapmam gerekiyor kesin sonucu ne zaman alırımö dayanamıyorum çünkü test yapmak istiyorum

Benimde yumurtam 22 Haziran da çatladı aramızda 2 gün var Galiba benim bat 6 Haziran ama hiç bor belirti yok bende .. bu ay olur diyordum ama tutmadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…