- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.835
- 723
Evet 22 Mayıs22 mayıs demek istediniz galibaBenim bat 5 haziran. Regl gecikmesini beklemek gerekiyor galiba
Canım adetin geçmeden yapma derim ben adet öncesi pozitifi gördüm Bügün adet oldum muhtemelen kimyasal gebelik olduArkadaşlar merhaba. Benim bir sorum olacaktı bilgilendirirseniz sevinirimEn son 5 mayısta regl oldum 11 mayısta bitti. Sonra eşimle denemelere başladık. 13 mayıstan 17 mayısa kadar orta doğurganlık derecem vardı her gün denedik. 18 mayıs yğksek doğurganlık vardı ve 19 20 mayıs tekrar orta doğurganlık vardı. Bugün doğurganlık dönemimin üstünden 8 gün geçti. İki gündür göğüslerimde ağrı var ve sanki regl olacakmışım gibi ağrım oluyor arada. Ne zaman test yapmam gerekiyor kesin sonucu ne zaman alırımö dayanamıyorum çünkü test yapmak istiyorum
Bir keresinde 12 gün adetim gecikti dedim artık test yapayım kesin hamileyim, test almaya giderken reglim geldi şaka gibiCanım adetin geçmeden yapma derim ben adet öncesi pozitifi gördüm Bügün adet oldum muhtemelen kimyasal gebelik oldu
Ben de pozitifi görünce dr a gittim drdan eve gelince oldumBir keresinde 12 gün adetim gecikti dedim artık test yapayım kesin hamileyim, test almaya giderken reglim geldi şaka gibibir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer hamileysen 8 günde az da olsa çizgi görünüyormuş.
Gülüyoruz ama kafayı yedim artık rüyamda bile görüyorum hayırlısı olsun hakkımızda beklemedeyim test yapınca sonucu yazacağımBen de pozitifi görünce dr a gittim drdan eve gelince oldum
İnş güzel sonuçlar alırsınızGülüyoruz ama kafayı yedim artık rüyamda bile görüyorum hayırlısı olsun hakkımızda beklemedeyim test yapınca sonucu yazacağım
Yaa çok erken yapmışsın bence deÂdetim 6 Haziran'da olacak ve bugün hangi akla hizmet test yaptım ve NEGATİF tabikiçok erken yaptım Galiba ama yinede çok incede olsa silik bir çizgi görürüm diye umut ettim ama bembeyaz çıktı
Moralinizi bozmayın kızlar stres yapmayın bu ay olmazsa bir sonraki aylarda tekrar deneyeceğizYaa çok erken yapmışsın bence deGeç döllenme ihtimaline karşı regl gecikmesini beklemek lazım. Ben sabah tuvalete gittim ve (afedersiniz) pembe gibi akıntım geldi peçeteye sonrasında biraz karnım ağrıdı geçyi. Reglime 6 gün kaldı bakalım beklemedeyiz
Yumurtlama gününü biliyorum canım geç döllenme sanmıyorum olsun ama dediğin gibi bir kaç gün daha gecse iyi olacak... Pembe akıntı yerleşme kanaması OlabilirYaa çok erken yapmışsın bence deGeç döllenme ihtimaline karşı regl gecikmesini beklemek lazım. Ben sabah tuvalete gittim ve (afedersiniz) pembe gibi akıntım geldi peçeteye sonrasında biraz karnım ağrıdı geçyi. Reglime 6 gün kaldı bakalım beklemedeyiz
Sonuçları yazarız bakalım. Senin Bat 6 Haziran benim bat 5 Haziran. Ben de bekleyebilirsem bekleyeceğim gecikmesini eğer bekleyemezsem de sonucu yazarımYumurtlama gününü biliyorum canım geç döllenme sanmıyorum olsun ama dediğin gibi bir kaç gün daha gecse iyi olacak... Pembe akıntı yerleşme kanaması Olabilir
Ben her sabah düzenli test yapıyorumSonuçları yazarız bakalım. Senin Bat 6 Haziran benim bat 5 Haziran. Ben de bekleyebilirsem bekleyeceğim gecikmesini eğer bekleyemezsem de sonucu yazarım
Bende sanki regl sancısı gibi ağrı oluyor bazen. Son zamanlarda göğüs ağrım oluyor. 2 teste 20 euro para verince her gün yapamıyorsun tabiiBen her sabah düzenli test yapıyorumya çok fena taktım bu aylarda .. geçen gün dayanamadım kitap aldım netten.. bari onları okuyup kafa dagitayim.. sizde hiç kasik ağrısi falan var mı ?
Bende sanki regl sancısı gibi ağrı oluyor bazen. Son zamanlarda göğüs ağrım oluyor. 2 teste 20 euro para verince her gün yapamıyorsun tabii
Kızlar bugün çatlamanın 14. Günü. Ovulasyon testiyle takip ediyorum. Gitgide koyulaştı. Bugün tam pik gibi olmasa da bayağı koyu. Sizce gebelik olabilir mi?
Yükselir belki canım daha çok yenidir ondan olabilirMerhaba benim adetime 7 gün var gebelik testi pozitif çıktı beta baktırdım 3,02 acaba yükselir mi
3.02 yi hangi marka test acaba çok hasssas demek kiMerhaba benim adetime 7 gün var gebelik testi pozitif çıktı beta baktırdım 3,02 acaba yükselir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?