Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Canım adetin geçmeden yapma derim ben adet öncesi pozitifi gördüm Bügün adet oldum muhtemelen kimyasal gebelik oldu

Canım adetin geçmeden yapma derim ben adet öncesi pozitifi gördüm Bügün adet oldum muhtemelen kimyasal gebelik oldu
Bir keresinde 12 gün adetim gecikti dedim artık test yapayım kesin hamileyim, test almaya giderken reglim geldi şaka gibi bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer hamileysen 8 günde az da olsa çizgi görünüyormuş.

Ben de pozitifi görünce dr a gittim drdan eve gelince oldum

Âdetim 6 Haziran'da olacak ve bugün hangi akla hizmet test yaptım ve NEGATİF tabiki çok erken yaptım Galiba ama yinede çok incede olsa silik bir çizgi görürüm diye umut ettim ama bembeyaz çıktı

Âdetim 6 Haziran'da olacak ve bugün hangi akla hizmet test yaptım ve NEGATİF tabiki çok erken yaptım Galiba ama yinede çok incede olsa silik bir çizgi görürüm diye umut ettim ama bembeyaz çıktı
Yaa çok erken yapmışsın bence de Geç döllenme ihtimaline karşı regl gecikmesini beklemek lazım. Ben sabah tuvalete gittim ve (afedersiniz) pembe gibi akıntım geldi peçeteye sonrasında biraz karnım ağrıdı geçyi. Reglime 6 gün kaldı bakalım beklemedeyiz

Moralinizi bozmayın kızlar stres yapmayın bu ay olmazsa bir sonraki aylarda tekrar deneyeceğiz

Yumurtlama gününü biliyorum canım geç döllenme sanmıyorum olsun ama dediğin gibi bir kaç gün daha gecse iyi olacak... Pembe akıntı yerleşme kanaması Olabilir

Yumurtlama gününü biliyorum canım geç döllenme sanmıyorum olsun ama dediğin gibi bir kaç gün daha gecse iyi olacak... Pembe akıntı yerleşme kanaması Olabilir
Sonuçları yazarız bakalım. Senin Bat 6 Haziran benim bat 5 Haziran. Ben de bekleyebilirsem bekleyeceğim gecikmesini eğer bekleyemezsem de sonucu yazarım

Sonuçları yazarız bakalım. Senin Bat 6 Haziran benim bat 5 Haziran. Ben de bekleyebilirsem bekleyeceğim gecikmesini eğer bekleyemezsem de sonucu yazarım
Ben her sabah düzenli test yapıyorum ya çok fena taktım bu aylarda .. geçen gün dayanamadım kitap aldım netten.. bari onları okuyup kafa dagitayim.. sizde hiç kasik ağrısi falan var mı ?

Ben her sabah düzenli test yapıyorum ya çok fena taktım bu aylarda .. geçen gün dayanamadım kitap aldım netten.. bari onları okuyup kafa dagitayim.. sizde hiç kasik ağrısi falan var mı ?
Bende sanki regl sancısı gibi ağrı oluyor bazen. Son zamanlarda göğüs ağrım oluyor. 2 teste 20 euro para verince her gün yapamıyorsun tabii

Kızlar benim kanamam geldi bugün ağrı çektim akşama doğru 2 3 saat falan sürdü sonrasında kanamam geldi bekliyorum bakalım ne kadar sürecek

Merhaba benim adetime 7 gün var gebelik testi pozitif çıktı beta baktırdım 3,02 acaba yükselir mi

Reglim ilk defa gecikti cok düzenli olur, 10 gündür asiri gogus hassasiyetim var her reglden önce zaten bu hassasiyet olur ama regl gelmiyor test yaptım cikmadi burada ki yorumlardan biraz umutlandım geciktikten sonra negatif çıkıp sonda pozitif dönen Bugün 3. Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…