Bende dün 3 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kaset testler adet geçtikten sonra gösteriyo sanırım bide ilk idrarla yapsan daha iyi olur. Bugun 2 gün kaldı hafif kasılmalar başladı çok korkuyorum regl olucam diye İnş olmayızKızlar regle 3 gün var dayanamadım kaset test vardı yaptım maalesef kuruma çizgisi dahi çıkmadıacaba erken mi yaptım. Bu arada Ilk idrar değildi
İnşallah ama benimde çok fena kasık ağrılarım var kesin regl olcam bendeBende dün 3 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kaset testler adet geçtikten sonra gösteriyo sanırım bide ilk idrarla yapsan daha iyi olur. Bugun 2 gün kaldı hafif kasılmalar başladı çok korkuyorum regl olucam diye İnş olmayız
Geç döllenmedir umarım diye dua ediyorum dünden beri. Sabahtan beri ağrılarım var ama gelen giden yok henüz. Olursan da olmasan da haber ver bana tarihler yakınİnşallah ama benimde çok fena kasık ağrılarım var kesin regl olcam bende
Aynen tarihler baya yakınGeç döllenmedir umarım diye dua ediyorum dünden beri. Sabahtan beri ağrılarım var ama gelen giden yok henüz. Olursan da olmasan da haber ver bana tarihler yakın
Yakın değil aynıymışAynen tarihler baya yakıninan bende sürekli kontrol ediyorum tamam heralde oldum diyorum ama yok yani aslında yumurtlama gününe göre 25 ine olmam lazım takvime göre 26 sı bakalım
Valla ben testte yapamayacağım normalde bende dayanamaz yapardım ama testlerim kargoda daha gelmediYakın değil aynıymışYarın acaba bi test daha yapsam mı diyorum ama şurda ne kadarcık kaldı sabretmek daha iyi olucak
İnş canım ya az kaldı sabırlı olalım İnş görürüzValla ben testte yapamayacağım normalde bende dayanamaz yapardım ama testlerim kargoda daha gelmedison testimi de bugün bitirdim. Artık regl olmadan gelirlerse inşallah ben yaparım sanırım son bir test inşallah ikimiz de isteyen herkes de çift çizgiyi görür ya
Test yaptın mı tekrardan merak ettimİnş canım ya az kaldı sabırlı olalım İnş görürüz
Yok canım yapmadım yarın adet olmam lazım olmazsam ertesi gün yapıcam testte daha yeni negatif gördüğüm için yapmaktan korktum aslında. Sende durumlar nasıl yok dimi gelen gidenTest yaptın mı tekrardan merak ettim
Yok canımYok canım yapmadım yarın adet olmam lazım olmazsam ertesi gün yapıcam testte daha yeni negatif gördüğüm için yapmaktan korktum aslında. Sende durumlar nasıl yok dimi gelen giden
Haber ver bana da test yaptıktan sonra erken gebelik testi mi aldınYok canımkargo geliyormuş bugün artık gelince ben sanırım Bi tane daha yapacağım bakalım eğer çıkmazsa aşı randevusu alıp ikinci dozu da olduktan sonra devam ederiz diyorum bebek işine
Evet erken gebelik aldım maalesef negatifHaber ver bana da test yaptıktan sonra erken gebelik testi mi aldın
İlk idrarla yapsaydın ya aceleciEvet erken gebelik aldım maalesef negatifbenim hayaller iki ay ertelenecek gibi duruyor aşı olmam gerek riske atmak istemiyorum hem bebek isteyip hemde aşı olmak
Sanmıyorum ama bakalm kısmetİlk idrarla yapsaydın ya aceleciCanını sıkma moral bozma daha dur bakalım adet geçtikten 10 gün sonra bile hamile olduğunu öğrenenler var bizim daha gün gelmedi. Hemen mod düşürmek yok pozitif düşün
Kısmet dediğin gibi ikimiz hatta her isteyen için hayırlısı olsun kuzum benim normal adetten 1 gün önce kahve rengi akıntı başlardı şimdilik hiçbişey yok adet olana kadar umudumu kaybetmicem. Covid aşısı mı olucaksınSanmıyorum ama bakalm kısmetgeçen ay kimyasal olmuştu tam gününde çıkmıştı o ne bileyim olsa çıkardı bence ya kısmet
Evet eşimin işinden dolayı çok risk altındayız eşim olmuştu bana daha 1 2 gün önce geldi sıra işte bu 25 yaş üzeri dediler ya. Bi de biz zaten mecburen 1 2 ay ayrı kalacağız o arada olayım diyorum ama kafam karışıkKısmet dediğin gibi ikimiz hatta her isteyen için hayırlısı olsun kuzum benim normal adetten 1 gün önce kahve rengi akıntı başlardı şimdilik hiçbişey yok adet olana kadar umudumu kaybetmicem. Covid aşısı mı olucaksın
Dediğin gibi zaten 1 2 ay ayrı kalıcaksanız yaptır aşını bende 28 yaşındayım sıra yeni geldi olmadığından emin olup öyle yatırcam aşımı sende emin ol öyle yaptır. Hamileyken aşı olmaktan çekiniyorum ben kesin bi açıklaması yok çünküEvet eşimin işinden dolayı çok risk altındayız eşim olmuştu bana daha 1 2 gün önce geldi sıra işte bu 25 yaş üzeri dediler ya. Bi de biz zaten mecburen 1 2 ay ayrı kalacağız o arada olayım diyorum ama kafam karışık
Aynen bende öyle düşünüyorum zaten emin olmadan yaptıramamDediğin gibi zaten 1 2 ay ayrı kalıcaksanız yaptır aşını bende 28 yaşındayım sıra yeni geldi olmadığından emin olup öyle yatırcam aşımı sende emin ol öyle yaptır. Hamileyken aşı olmaktan çekiniyorum ben kesin bi açıklaması yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?