- 18 Haziran 2021
- 43
- 10
- 3
- 32
Regl olmadın dimi daha canımAynen bende öyle düşünüyorum zaten emin olmadan yaptıramam
Olmadım canım sen oldun muRegl olmadın dimi daha canım
Yok canım olmadım daha ama ağrılarım artmaya başladı geliyo galibaOlmadım canım sen oldun mu
Bende aynı durumdayımYok canım olmadım daha ama ağrılarım artmaya başladı geliyo galiba
Yok canım olmadım daha ama ağrılarım artmaya başladı geliyo galiba
Oldum canım maalesef normalde kahverengi akıntım gelir 2 saat sonra adetim sökülürdü tam 2 gün sürdü sökülmesiRegl oldunuz mu
Hayırlısı olsun umarım isteyen herkes hamile kalır bende dahil .Oldum canım maalesef normalde kahverengi akıntım gelir 2 saat sonra adetim sökülürdü tam 2 gün sürdü sökülmesi
Amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin o güzel duyguyu bizde yaşarız inşHayırlısı olsun umarım isteyen herkes hamile kalır bende dahil .
Hayırlı olsun. Ben tamamen negatif çıkacak kesin diye pazartesi günü yaptım. Adetim gecikti mi gecikmedi mi hiç anlamadım bu ay maalesef. Çünkü ovulasyona çok geç girdim. Yarın bir asmye gidip kan testi ver hemen. Hatta imkanın varsa şimdi acile gidip kan ver. 2 gün sonra tekrar kan vereceksin çünkü. Değerin artış hızına bakıyorlar. :)Selam herkese ,
Ben tam adet günümde idrar testi yaptım ve çizgi çok belirgindi.
Son bir hafta belirtiler vardı ama ihtimal vermedim.
haftaya kontrolü bekliyorum heyecanla
Yurtdışında yaşıyorum canım ve 10. Haftaya kadar kontrol yokHayırlı olsun. Ben tamamen negatif çıkacak kesin diye pazartesi günü yaptım. Adetim gecikti mi gecikmedi mi hiç anlamadım bu ay maalesef. Çünkü ovulasyona çok geç girdim. Yarın bir asmye gidip kan testi ver hemen. Hatta imkanın varsa şimdi acile gidip kan ver. 2 gün sonra tekrar kan vereceksin çünkü. Değerin artış hızına bakıyorlar. :)
Ovulasyon deniyor muydun çok erken öğrenmişsin.Adetime 9 gün kala ögrendim. Üstelik ertesi gün hapı kullanmama ragmen
Canım ben hamilelik oldugunu adetime 5 gün varken sabah kusmalarindan anladım adetim gecikti ama dedimki yeni doğum yaptığım için düzene girmemiş olabilir yanılmışım 5 aylık bebeğim var ve 1 buçuk aylık hamileyim üstelik sezeryan dogumdu zorunluHamişler ; çok merak edilen bir konu bu , biz hamile kalmaya çalışan bayanlar için. Kan testini her ay yaptırmamız mümkün değil. İdrar testlerine güvenmek zorunda kalıyoruz çoğu zaman. şutarafagitti
Sizlerden ricam anketimizi cevaplamanız olacak. Şeniz
Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz? Kaç gün önce veya kaç gün sonra? Sadece idrar testini soruyorum. Kan testinin zaten yoruma açıklığı yok. Silik de olsa ilk gördüğünüz çift çizgi ne zamandı? (hamile kalmak şartı ile) yerimseniben
İlginize teşekkürler. a.s.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hamişler sağlıkla kucaklarına alsınlar , hamiş kalmak isteyenler de tez zamanda hamiş kalsınlar. :Saruboceq:
CANLARIM CEVAPLARINIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ , ÇOK TEŞEKKÜRLER. ANCAK BELLİ BİR YERDEN SONRA MESAJLARI TAKİP EDEMİYOR OLUYORUZ. ANKETİMİZİ DE OYLARMISINIZ LÜTFEN...
İMKANI OLANLAR İDRAR TESTLERİNİN FOTOĞRAFLARINI DA KOYARLARSA ÇOK SÜPER OLUR KIZLAR a.s.
Canım bence başka bir sorun var 5 6 gün gecikmeye şimdi çıkması lazımdı kesin yani doktora git belki kist falan vardır inşallah hamilelik tir ama hamilelik olsa bugün kesin çıkardıHerkse merhaba adet döngüsünün 35. Günündeyim 29 günde bir adet görüyorum ve 5 6 günlük gecikmem var bugun prodoctor test yaptım sabah tek çizgi negatif acaba negatif çıkıp sonra pozitif olan varmı merak ediyorum tavsiyeleriniz varsa bekliyorum teşekkürler
Şimdi tekrar yaptım oda negatif toplam günümden 9 gün geçmiş oldu hamile değilimdir yani olsa illaki çıkardıCanım bence başka bir sorun var 5 6 gün gecikmeye şimdi çıkması lazımdı kesin yani doktora git belki kist falan vardır inşallah hamilelik tir ama hamilelik olsa bugün kesin çıkardı
Tabikide çıkardı canım bence bir doktora git psikolojikte olabiliyorŞimdi tekrar yaptım oda negatif toplam günümden 9 gün geçmiş oldu hamile değilimdir yani olsa illaki çıkardı
Tabiki olabilir bu ay hiç bir beklentim de yoktu aslında hani ilaç kullanıyordum o bitti randevu bulabilsem bulamıyorum da kan tahlili vericem çalıştığım için gidemiyorum da iki arada kaldımTabikide çıkardı canım bence bir doktora git psikolojikte olabiliyor
Benim adet im 30 günde bir iki yıl çocuğum olmadı bir kere kafama takmisim ya bu ay olur inşallah diye o ay 40 gün olmadım ama ne test ler yaptım belki 10 tane doktora gittim hamilelik yok kanda vermiştim vardirda çıkmıyor diye ama ne üzüldümTabiki olabilir bu ay hiç bir beklentim de yoktu aslında hani ilaç kullanıyordum o bitti randevu bulabilsem bulamıyorum da kan tahlili vericem çalıştığım için gidemiyorum da iki arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?