Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Selam herkese ,
Ben tam adet günümde idrar testi yaptım ve çizgi çok belirgindi.
Son bir hafta belirtiler vardı ama ihtimal vermedim.
haftaya kontrolü bekliyorum heyecanla

Eklentiler

• 9B523709-3F99-47FF-9BD0-D4BFF0D59983.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 141
Selam herkese ,
Ben tam adet günümde idrar testi yaptım ve çizgi çok belirgindi.
Son bir hafta belirtiler vardı ama ihtimal vermedim.
haftaya kontrolü bekliyorum heyecanla
Hayırlı olsun. Ben tamamen negatif çıkacak kesin diye pazartesi günü yaptım. Adetim gecikti mi gecikmedi mi hiç anlamadım bu ay maalesef. Çünkü ovulasyona çok geç girdim. Yarın bir asmye gidip kan testi ver hemen. Hatta imkanın varsa şimdi acile gidip kan ver. 2 gün sonra tekrar kan vereceksin çünkü. Değerin artış hızına bakıyorlar. :)

Yurtdışında yaşıyorum canım ve 10. Haftaya kadar kontrol yok . Haftaya Cumartesi Türkiye’ye geleceğim ve ilk bebeğimi takip eden doktoruma randevu aldım . Umarım keseyi görebiliriz..
Ocak ayında düşük yapmıştım onda 1 hafta adet gecikince testte çizgi bundan daha silikti. Bu sefer hormonlar baya artmış sanırım ki mosmor . Hayırlısıyla sağlıkla gelir insallah bu sefer

Herkse merhaba adet döngüsünün 35. Günündeyim 29 günde bir adet görüyorum ve 5 6 günlük gecikmem var bugun prodoctor test yaptım sabah tek çizgi negatif acaba negatif çıkıp sonra pozitif olan varmı merak ediyorum tavsiyeleriniz varsa bekliyorum teşekkürler

Canım ben hamilelik oldugunu adetime 5 gün varken sabah kusmalarindan anladım adetim gecikti ama dedimki yeni doğum yaptığım için düzene girmemiş olabilir yanılmışım 5 aylık bebeğim var ve 1 buçuk aylık hamileyim üstelik sezeryan dogumdu zorunlu

Canım bence başka bir sorun var 5 6 gün gecikmeye şimdi çıkması lazımdı kesin yani doktora git belki kist falan vardır inşallah hamilelik tir ama hamilelik olsa bugün kesin çıkardı

Canım bence başka bir sorun var 5 6 gün gecikmeye şimdi çıkması lazımdı kesin yani doktora git belki kist falan vardır inşallah hamilelik tir ama hamilelik olsa bugün kesin çıkardı
Şimdi tekrar yaptım oda negatif toplam günümden 9 gün geçmiş oldu hamile değilimdir yani olsa illaki çıkardı

Tabiki olabilir bu ay hiç bir beklentim de yoktu aslında hani ilaç kullanıyordum o bitti randevu bulabilsem bulamıyorum da kan tahlili vericem çalıştığım için gidemiyorum da iki arada kaldım
Benim adet im 30 günde bir iki yıl çocuğum olmadı bir kere kafama takmisim ya bu ay olur inşallah diye o ay 40 gün olmadım ama ne test ler yaptım belki 10 tane doktora gittim hamilelik yok kanda vermiştim vardirda çıkmıyor diye ama ne üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…