Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
ben adetim 7 gün geciktikten sonra test yaptim ve pozitiv cikti
bence bekle biraz daha... zaten simdi test yapsan sanmiyorum göstersin.
ama erken testler var istersen ondan dene....

canim benim arkadasimdada hafif bir cizgi cikti ve hamile :) Doktorum bana testin iyisi kötüsü olmaz onlar idardaki hamilelik hormonuna göre ayarli dedi eger cizgi varsa emin ol hamilesindir....

arkadaşlar idrar testlerini eğer adetiniz 5-6 günü geçmeden yapıyorsanız sizi yanıltabilirler.en doğru sonuç 1 gün geçmiş bile olsa kan testleri.ben adetim 5 gün geçince yapmıştım pozitif çıktı.ne olursa olsun 1-2 gün geçince yapılan idrar testlerine güvenemiyorum ben.

beklemek o kadar zor ki..dayanamadım ve regl tarıhımın gecıkmesının 3.gunu idrar testı yaptım ve pozıtıf cıktı.az once öğrendım hemde
aslında regl olmama 1hafta kala sıddetlı karın agrılarım vardı,göğüslerım şişti ağrımaya basladı,'kesın regl oluyorum'diye üzülmeye başladım ama bugun rabbım ızın verdı ve o çift çizgiyi gördüm.mevlam ısteyen herkese hayırlı evlatlar versın

merhaba kızlar ben yenı uye oldum 1 aydır sıteyı yazdıklarınızı takıp edıyorum bende artıkkkkk bı melegım olsun ıstıyorum yarın adet gunum bugun test yaptım sılık cıktı sızce hamıle olma olasıgım yuksek mı bılgısı olan varsa yarrddımmmmmmmmmm.....

Benimde adetime bir gün kala yaptığım testte ikinci çizgi silikti ertesi sabah kan testi yaptırdım sonuç pozitifti

Kızlar bende bugün yaptım idrar testini sonuç malesef negatif.30 ekim adet tarihimdi hala da olmadım ama 3 gün geçince belli olur deyip yaptım belirgin bir şekilde sadece 1 çizgi.silik bile yok yani 2.çizgim.bende yine üzüldüm tabi.acaba bu günde belli olmamış olabilir mi?

GÜNAYDIINN AMA BANA KİMSE YARDIM ETMİYOOOORRR adetimin 21.günü progesteron testi yapıldı 40.80 çıktı. Anlamı nedir? Hamilemiyim? Doktor o konuda birşey söylemedi. şu an adetimen 4 gün var. Çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…