Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
arkadaşlar daha önce de bahsetmiştim sizlere,adetim 30 kasımdı olmadım.3 aralıkta test yaptım negatif çıktı.üstüne bir de boğaz iltihabı olmuşum bir kaç gündür antibiyotik iğne falan kullandım.bugün ayın 6 sı oluyor neredeyse adetten ses seda yok.göğüslerim çok şiş.belimde ağrıyor ama ben bunu tonsilite de bağlıyorum.acaba bebiş te var mıdır?çünkü hiçbir akıntı değişimim yok ve normal beyaz günlük akıntım devam ediyor.ben 21-22-23 kasımda sıkı çalışmıştım.
acaba geç döllenme olabilir mi?hala olmayınca şüphelenmeye başladım iyice.o zaman belki testte hatalı sonuç vermiştir diyorum.umut dünyası işte bir de kasımın 27 si gibi sadece hafif bir kahverengilik gördüm akıntıda,sonrası tık yok :)

nurselcagrı; hamile olabilirsin...

ben ilk test alıp yaptım, 3 gün geçmişti, tek çizgi çıktı, ertesi gün bir daha yaptımi silik 2. çizgi çıktı, kan testi yaptırdık ve hamile olduğumu öğrendim belirtilerimiz aynı, ben adet olacağım sanmıştım, karnımda ağrıyordu

ayyy canım benim,ağzından bal damlıyor,inşallah inşallah bakalım :)

Herkese merhabalar, inşallah ben de en kısa zamanda burada oylamaya katılırım.İsteyen herkes hamile kalır bir an önce inşallah. Bende beklemdeyim 28. gün, dün test yaptım negatif.Bugünde hafif rengi değişmiş akıntım geldi.5 gündür karın ağrım var normalde bu ağrıya erkende olsa kanamam gelirdi.Delirmek üzereyim.Allah ım hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

merhaba arkadaşlar,
benimde bugün adet günüm inş. gelmez diye dua ediyorum... birçok belirtim var ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum acaba diyorum yarın test yapsam diyorum çıkarmı acaba diyorum kendi kendime işin içinden çıkamadım ne dersiniz arkadaşlar yapayım mı test..????
Allahım isteyen herkese biran evvel nasip etsin bebişlerini

Merhabalar, preseed ile ilk denemem di hüsrana uğradım :18: yumurta takibine başlıcam bu ay inşallah ikisi birden işe yarar umarım.Preseed kullanıpta hamile kalan arkadaşlar ek bir tavsiyeniz varsa paylaşın lütfen :26:

adetim 4-5 gün geçti ve iki gün üst üste idrar testi yaptım evde ama sonuç negatif bir daha test yapmak için kaçgün beklemem gerekir. ilk kez anne olucam lütfen yardımcı olun kızlar

adetim 4-5 gün geçti ve iki gün üst üste idrar testi yaptım evde ama sonuç negatif bir daha test yapmak için kaçgün beklemem gerekir. ilk kez anne olucam lütfen yardımcı olun kızlar

canım bence 2 gün sonra tekrar dene ben 2 günde bir yapılması gerektiğini duymuştum..sabırlı olmak en iyisi bence inş hamişsindir..

canım, arkadaşın da dediği gibi 2 gün sonra tekraryapabilirsin ya da kan testi şu durumda kesim sonuç verir, onu da deneyebilirsin...inşallah hamilesindir...

Arkadaşlar bende adetim 7 gün geçtikten sonra test yaptım olumlu cıktı ertesı gunu emınolmak ıcın tekrar yaptım oda olumlu cıktı..şu anda adetim 13 gün gecikmiş durumda zaten.. Salı gunu doktor randevum war.Allah herkeze nasip etsin inşallah :):86:

hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini dünyaya getirirsin. bende benimde adetim şuan 7 gün gecikti 3 gün önce yaptım negatifti. bugun tekrar test yapıcam. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

merhaba kizlar..
normalde 27-28gunde bir duzenli regl olan bi kadinim ama ilk defa (kizimi dogurduktan sonra yani) reglm gecikti gecen ay 10kasimda olmustumbugun ayin 14u 3kere test yaptim negatif.. doktorum buyuk ihtimalle cikardi hamile olsaydin cumaya kdr bekle olmazsan gel dedi ama cumaya kadar sabretmek zor boyle sey basina gelen oldu mu?

benimde bugün adet günüm,heyecanla bekliyorum.inşallah kırmızılı gelmezde hamileyimdir.

merhaba arkadaşlar benimde adetimin gecikmesinin 3. günü ... 2. gün evde kendim test yaptım negatif çıktı bugün dayanamayıp sabah kan testi yaptırdım yine negatif çıktı (adet günlerim 27 gün sürüyor ve ovulasyon döneminde çalışma yaptık ) sizce hala hamile olma ihtimalim varmıdır yorumlarınızı bekliyorumm

bnde aynı durumdayım hiç adetim şaşmazdı 14ü günümdü hala olmadım test negatif bilmiyorum şaştım kaldım,böyle olup sonra haile olan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…