Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
adetim 4-5 gün geçti ve iki gün üst üste idrar testi yaptım evde ama sonuç negatif bir daha test yapmak için kaçgün beklemem gerekir. ilk kez anne olucam lütfen yardımcı olun kızlar

bence 1 hafta bekle ve testi tekrarla yine çıkmazsa ondan bi kaç gün sonrada kan testi yaptır her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım ..
umarım hamişsindir :))

arkadaslar benım adetım 3 gun gecıktı az once test yaptım negatif ama sabah idrarım degıldı ondan cıkmamıs olabılırmı yada olsa silik bile cıkarmıydı bırde ara ara giren bel agrım var bılgınız varmı lutfen bıseyler yazın

oofff kızlar ya adet olamadım hala test negatif çıktı bugün gene yapıcam kırmızı gelirse daha çok sevinicem

adetim 4-5 gün geçti ve iki gün üst üste idrar testi yaptım evde ama sonuç negatif bir daha test yapmak için kaçgün beklemem gerekir. ilk kez anne olucam lütfen yardımcı olun kızlar

aynı durum bendede var tatlım bugün geciknmenin 4. günü sabah test yaptım negatif sonra sen tekrar test yapmışsın pozitif çıkmış hayırlı olsun inşallh sağlıklı hamilelikler geçirirsin darısı başıma olursa bende ilkez anne olcam idrarımda kepek gibi tortular vardı birazada bel ağrım vsar ama gögüslerde koyulaşma mide bulantısı falan yok sendeki beliriler nelerdi bana umut oldun saol sağlıklı sıhhatli bebişler

cigdemcim tebrik ederim.hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip etsin Rabbim.
Allahım herkes hamile kalıp gidiyo ya,psikolojim bozuldu

Kızlar selam, aranızda yeniyim, 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama hüsran... bua ay sanki belirtilerim var gibiydi adet günüme 1 gün kala test yaptım negatif, ve lazer eilasyona gittim (göbek bölgesi) adetim bugün 4. gündür gecikti, dünde gün ortasında test yaptım negatif... ama kasıklarımda batma, şişkinlik ve gaz, yorgunluk, halsizlik,tansiyon düşmesi ve vücut ısımda artış... adet belirtilerimden de eser yok??? sanırım psikolojik olarak hamile kalmayı başardım ama gerçekte bişey yok:))

Yok canım hemen ümitsizliğe kapılma adet günün geçtikten sonra tekrar test yap daha net cevap alırsın, benim bugün adetim geçeli 9. günüm testler negatif çıkıyo birazdan kan testi yaptırmaya gidicem sonucu yazarım:)

arkadaşlar 9 aydır korunmuyoruz ve artık moralim sıfırın altında umuyorumki yeni yıl hepimize sağlıklı bebişler versin

hayırlı olsun canımm bende hamileyim teste göre..yarın kan testi yaptırıcamm senin kan testinin sonucu nee..
bende haptan sonra hemen olmaz diyodum ama olduu nasib işte bosuna korkmusum..

Canım merhaba tebrik ederim Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin ...benim bir sorum olcakti bende senin gibi Yasmini kullandım daha gecen ay bıraktım adet tarihim 9unda 2tane gebelik testi aldım ama ne zaman yapmalıyım bilmiyorum adetime suan 8 gun var sen adetten oncemi yoksa gunun gecincemi yaptın ? Bu ilk ayım bende merak ediyorum hemen olucak mi diye

Mrb arkadaslar benimde bir sorum olucakti ben 4ay Yasmin dogum kontrol hapi kullandım gecen ay bıraktım adetim bittikten 3 gün sonrada korunmasiz iliskiye girdik sizce hamile kalmış olabilirmiyim adet tarihim 9 unda idrar testini ne zaman yapsam doğru sonuc alabilirim?

kızlarrr 10 ocakta regl olmam gerekiyor ama önceki regl dönemlerimdeki gibi ne sancı ne de başka bir durum var.... Gebelikle ilgili hiçbir belirtim olmuyor acaba idrar testi yapsam çıkar mı ? Ayrıca 5 aydır deniyoruz ama sonuç hüsran

kızlar merhaba ben de 4 haftalık hamileyim hamile kalana kadar ki süreçte hep bu siteyi takip ettim hamilelik belirtilerini filan okudum. ben de kendimde gördüğüm belirtileri yazıp arkadaşlara bilgi olmasını isterim.

şiddetli adet ağrısı çektim hatta umudumu kestim bu yüzden
bence gögüsler en önemli belirti inanılmaz şişti ve acıdılar
akıntım vardı sanki hastalanmışım gibi devamlı kontrol ediyordum
midem devamlı kazınıyordu çevredekilerin bile dikkatini çekmişti bu
e tabi adetimde 10 gün kadar geçince idrar testi ve ardından kan testi yaptım ve 2 senelik bir uğraştan sonra hamile olduğumu öğrendim.eğer hamile kalmasaydım bir daha ki ay tüp bebek için tedavi görecektim bence her şeyin zamanı var ve bu zamanı allah belirliyor sabredin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…