Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

canım benim adına çok sevindimm ..rabbim analı babalı büyütsünn..

Dün adet olmam gerekirken olmadım bu sabah test yaptım ama negatifff öffff ya biran önce hastalanayım ümitlenmeyeyim yada varsa birşeyler çıksın ya :2:

Dün adet olmam gerekirken olmadım bu sabah test yaptım ama negatifff öffff ya biran önce hastalanayım ümitlenmeyeyim yada varsa birşeyler çıksın ya :2:

canım adetının üzerinden 5 gun gecmesıyle goruluyo ıdrar testınde erken ogrenmek ıstıyorsan kan testı yaptır derım umıde kapılmamak ıcın....

hayırlı olsun oncelıle rabbım tamamına erdırsın sorunsuz bır sekılde bende 4 haftalık hamıleyım bende aynı senın gıbı belırtıler gordum adet sancısı gıbı ve hıc beklemıyodum ümidimi kaybetmiştim ama rabbim her seyin zamanını bizden daha iyi biliyo.. kalp atışını duyarız inşllhh.. 1 sene once bole bir sey yasadaıgım için korkularım var

Tebrikler. Ne güsell hamilesiniz. Allah hayırlısıyla cümlemize nasip eder inşallah

benim adetime 10 gün kala beta hcg 1.20 cıktı ve bu deger 5 gün böle kaldı sonra fırladı allah sizde nasip eder inş arkadaş bilgilerine

merhaba ben ilknur;

öncelikle hamileliğin hayırlı uğurlu olsun canım.ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün embriyomun konuluşunun 12. günüydü dr. bana verdiği tarih 17/01/2011 ben bugün yaptırdım sonuç 1.20 negatif çıktı pazartesi pozitife dönermi?
cevap verirsen çok mutlu olurum

mrb arkadaşlar
bende forumu okuyan ama yazmayan gruptandım şuana kadar:)
şunu danışmak istyrm sizlere; adetlerim düzenli gelirdi, fakat bu ay salı günü olmam gerekirken hala olamadım, 5 tam gün geçti bu 5 gün içinde 3 tane test yaptım, üçü de negatifti.
bir yerde tezatlık var ama çözemedim ??

kızlar bende adet tarihim 7 gün geçince öğrendim idrar testinde iknci çizgi silikti 2 gün arayla 2 tane daha yaptım onlarda biraz daha belliydi 1 hafta öncede kan testi yaptırdım ordada pozitif çıktı haftaya ilk kez doktora gidicem geç döllenme olduğu için haftaya 5 haftalık olucak inşallah keseyi görebilirim...

arkadaşlar benimde adetim 5 gün geçti test yaptım 3 tane negatifti birde çok akıntım var aklım çok karıştııııı(sanki ara sırada adet olacakmışım gibi nazlı nazlı sancılar çekiyorum...

ben sırf meraktan adet günüme 4 gün kala test yaptım. ikinci çizgi ışıkta bakınca görülebilecek kadar belirsizdi. birer gün arayla 4 gün boyunca yaptım, gittikçe belirginleşti. bedenen hiç bir belirti yaşamadım. illa ki belirti beklemeyin herkeste olmuyor. 1 hafta sonra kan testi yaptırdım. 354 gibi bişey çıktı. şuan 17 haftalık ve akıllı kızım bana hiçbir zorluk yaşatmadı. hamile olduğumu bile unutuyordum :) Allah tüm isteyenlere nasip etsin yavrusunu...

kızlar bence hamile kalamamakta stresin büyük oranda etkisi var öncelikle kafaya takmamak lazım ben 7 aylık evliyim 5. denememde hamile kalabildim ama çok sıkıntı yapıyodum son ay artık aman nolursa olsun dedim. adet olucak gibi bi ağrım vardı kasıklarım belim ağrıyodu akıntım vardı birde midem yanıyodu çok çabuk acıkıyodum aynı adet belirtileri gibi adetımı iki gün geçti sabah erkenden gidip hassas testlerden aldım ve sonuç pozitifti inanamadım şok oldum resmen şuanda 5 haftalık hamileyim:) Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah. sorun etmeyin kafaya takmayın ve zamanını bekleyın. yeni hamiş arkadaşlarda sürekli beta testlerini falan takip edip kendinizi sıkmayın herşeyi gidişatına bırakın hiçbirşeyi kafaya takmayın işallah bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız.. sabır sabır.. sevgiler...

canımcım adetin düzenliyse ve 5 gün geçmişse bence kan testi yaptır idrar testleri yanılabilir geç döllenme olmuşsa idrara geçmeyebilir sen kan test yaptır bakalım işallah hayırlı haberlerinide bize bildir..

cevabın için teşekkür ederim canım gittim bugün yaptırdım sonuç yarın çıkacak yarın yazacam size sonucu ay inşallah pozitif olur yawwww

Selam

adet tarihimden 4 gün önce yaptığım testte göründü minik mucizem.. Şu an 4+1 gebelik dönemindeyim. Cumartesi günü kalp atışlarını gördük :)

Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzelliği :)

1 haftadır hasta olamıyordum
bugün gittim kan testi yaptırdım
yine negatif çıktı ne yazıkki
eve geldim hasta oldum
Rabbim önce bana sonra isteyen herkese nasip etsin inş

Son düzenleme:
ben evde yapılan gebelik testini adet günüm iki gün gecikince yapmıstım negatifti . 4 gün geçince tekrar yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra da kan testi yapmıstım adetimi 6 gün geçince bhgc 89 çıkmıştı .silik çizgi yada kan değeri düşük çıkanlar ümitsizliğe kapılmasın geç döllenme olabiliyomuş.benimki öyleydi yani o yüzden hemen belli olmamıştı testte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…