kızlar merhaba ben de 4 haftalık hamileyim hamile kalana kadar ki süreçte hep bu siteyi takip ettim hamilelik belirtilerini filan okudum. ben de kendimde gördüğüm belirtileri yazıp arkadaşlara bilgi olmasını isterim.
şiddetli adet ağrısı çektim hatta umudumu kestim bu yüzden
bence gögüsler en önemli belirti inanılmaz şişti ve acıdılar
akıntım vardı sanki hastalanmışım gibi devamlı kontrol ediyordum
midem devamlı kazınıyordu çevredekilerin bile dikkatini çekmişti bu
e tabi adetimde 10 gün kadar geçince idrar testi ve ardından kan testi yaptım ve 2 senelik bir uğraştan sonra hamile olduğumu öğrendim.eğer hamile kalmasaydım bir daha ki ay tüp bebek için tedavi görecektim bence her şeyin zamanı var ve bu zamanı allah belirliyor sabredin.
Dün adet olmam gerekirken olmadım bu sabah test yaptım ama negatifff öffffya biran önce hastalanayım ümitlenmeyeyim yada varsa birşeyler çıksın ya :2:
kızlar merhaba ben de 4 haftalık hamileyim hamile kalana kadar ki süreçte hep bu siteyi takip ettim hamilelik belirtilerini filan okudum. ben de kendimde gördüğüm belirtileri yazıp arkadaşlara bilgi olmasını isterim.
şiddetli adet ağrısı çektim hatta umudumu kestim bu yüzden
bence gögüsler en önemli belirti inanılmaz şişti ve acıdılar
akıntım vardı sanki hastalanmışım gibi devamlı kontrol ediyordum
midem devamlı kazınıyordu çevredekilerin bile dikkatini çekmişti bu
e tabi adetimde 10 gün kadar geçince idrar testi ve ardından kan testi yaptım ve 2 senelik bir uğraştan sonra hamile olduğumu öğrendim.eğer hamile kalmasaydım bir daha ki ay tüp bebek için tedavi görecektim bence her şeyin zamanı var ve bu zamanı allah belirliyor sabredin.
hayırlı olsun oncelıle rabbım tamamına erdırsın sorunsuz bır sekılde bende 4 haftalık hamıleyım bende aynı senın gıbı belırtıler gordum adet sancısı gıbı ve hıc beklemıyodum ümidimi kaybetmiştim ama rabbim her seyin zamanını bizden daha iyi biliyo.. kalp atışını duyarız inşllhh.. 1 sene once bole bir sey yasadaıgım için korkularım var
benim adetime 10 gün kala beta hcg 1.20 cıktı ve bu deger 5 gün böle kaldı sonra fırladı allah sizde nasip eder inş arkadaş bilgilerine
arkadaşlar benimde adetim 5 gün geçti test yaptım 3 tane negatifti birde çok akıntım var aklım çok karıştııııı(sanki ara sırada adet olacakmışım gibi nazlı nazlı sancılar çekiyorum...
cevabın için teşekkür ederim canım gittim bugün yaptırdım sonuç yarın çıkacak yarın yazacam size sonucu ay inşallah pozitif olur yawwwwcanımcım adetin düzenliyse ve 5 gün geçmişse bence kan testi yaptır idrar testleri yanılabilir geç döllenme olmuşsa idrara geçmeyebilir sen kan test yaptır bakalım işallah hayırlı haberlerinide bize bildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?