kızlar ben 1 haftadır adet olamıyorum bugün evde test yaptım tek çizgi çıktı zaten korunuyoruz neden gecikmiş olabilirim acaba??
Canlarım teşekkürler. Anketimizi de oylarmısınız rica etsem. Şeniz Bebişlerinizi sağlıkla kucaklarsınız dilerim kızlar hihoyyyt
cnm psikolojik olabilir ama 1 hafta olmuş bence kan testi yaptır ordada çıkmazsa en azından doktora gitmen gerekir
selam kızlar ben beklenen adetime 5 varken test yapmıştım.ama sabahki idararımla 2 çizgi hafif çıktı.aradan 2 saat sonrada yılık bir şekildeydi çizgi.uzunca süre beklemek gerekiyor kızlar çizgiyi görmek için.dünde kan testi yaptırdım adetim 2 gün gecikince 310 çıktı:) Allahım inşaallah bu kez hayırlısı ile hamileleğim devam eder ve sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım kızlar dua edin lütfen...
Allahım sizede bir önce hayırlısı ile bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar...
kimisi adetine bikaç gün kala baktığını pozitif olduğunu falan yazmışlar...bnm geçmişken çıkmaması döllenmeyle mi alakalıdır acaba...idrar testini denicem bu akşam bakalım sonuç ne olucak...dr a randevu aldım ama çok dolu cumaya kdr beklemek zorundayım...xTaBu
benim fikrim hamilesn cünkü 2 yüksek bir deger bir arkads senin gibi erken bakmıştı 1.2 çıkmıştı negatif demişler bir hafta sonra tekrar yaptı yükselmişti inşallah sende hamilesndir hemen git test yaptırr hiç durma öpüldün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?