Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ben adetime 6 gun kala kanda ögrendim adetimden 1 gun oncede idrarda...ama maalesef bu ay basında kalbi durması sebebiyle kurtaj oldum....

kızlar ben 1 haftadır adet olamıyorum bugün evde test yaptım tek çizgi çıktı zaten korunuyoruz neden gecikmiş olabilirim acaba??

Canlarım teşekkürler. Anketimizi de oylarmısınız rica etsem. Şeniz Bebişlerinizi sağlıkla kucaklarsınız dilerim kızlar hihoyyyt

bu negatif mi?Yoksa pozitif mi?Ben de sonucumu böyle gördüm negatif olarak değerlendirdim de?

resim eklemiştim ama çıkmamış.eczanede satılan gebelik testlerinde biri koyu kırmızı çıktı diğeri çok silik çıktı?Bunun sonucu nedir_?

Son düzenleme:
cnm psikolojik olabilir ama 1 hafta olmuş bence kan testi yaptır ordada çıkmazsa en azından doktora gitmen gerekir

cnm cevabın için çok teşekkürler 10 gün oldu hala ses yok adet olamıyorum yine test yaptım yine tek çizgi sanırım kan testi yapmam gerek

en son adetim 17 aralıktaydı günüm geçti ocak 22 de test yaptım tek çizgi çıktı dahada test yapmadım :S pozitif olsaydı gözükürdü herelde degil mi arkadaşlar

selam kızlar ben beklenen adetime 5 varken test yapmıştım.ama sabahki idararımla 2 çizgi hafif çıktı.aradan 2 saat sonrada yılık bir şekildeydi çizgi.uzunca süre beklemek gerekiyor kızlar çizgiyi görmek için.dünde kan testi yaptırdım adetim 2 gün gecikince 310 çıktı:) Allahım inşaallah bu kez hayırlısı ile hamileleğim devam eder ve sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma alırım kızlar dua edin lütfen...
Allahım sizede bir önce hayırlısı ile bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar...

hayrlı olsun cnm. çok sevindim senin adına..:86::86::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:

Son adet tarihim 28 eylüldü. Ki ben polikistik over hastasıydım ve bebek olmaz diye bekliyordum, çünkü bir hafta arayla düzensiz bir şekilde adet olmuştum yine. ikinci adetimin ilk günü 28 eylüldü.
30 ekim günü eşimin demesiyle test aldım, nasıl olsa yok diye wc de onu bir kenara koyup üstümü başımı toplamaya koyuldum, teste bakmıyordum bile.. sonra dedim hani yine nerdeymiş benim tek çizgim diye, aman yarabbi, ellerim ayaklarım titredi,nefesim kesildi, bişeyler oldu bana bayılcaktım nerdeyse..

hamileydim : )

herkese mrb. ilk şüphelendiğimde 26. günüydü ovulasyon testi pozitif gibiydi, 2 gün geçmişti günüm belki de 1 gün bu ay çatlama iğnesi olmuştum çünkü ,30. gün gebelik testi yaptım ilk defa silikte olsa ikinci çizgimi gördüm.Allahım çocuk isteyen herkese çocuk nasip eylesin

bende 5 gün kala ögrenmiştimmm sabah ilk idrarlaa darısıda isteyen herkese olsun inşşşşş

bu sabah test yaptım amma negatif çıktı ocak 18 de regli olmuştum,acaba kandan mı baktırsam,allahım ne olur hamile olayım...

arkadaşlar benimde bi sorunum var...bnm adetim normalde zmnında olur ve öne gelir her defasında...kasım ayının 16 sı, aralığın 15 i, ocağın 13 ünde adet oldum...yani görüldüğü gibi öne atıyor...su an adetim gecikmiş durumda ben bu gecikmeyi olduğum son gün yani 13 ünden mi yoksa olacağını tahmin ettiğim 11 inden mi hesaplamam gerekiyor

kafam çok karıştı...bi olduğun gün bi olacağın gün denio...fikri olan paylaşırsa sevinirim...

eğer 13 ünden hesaplanıcaksa 6 gün,,,11 inden hesaplanacaksa 8 gün gecikmiş oluyorum...

ayın 16 sında kan testi yaptırdım 2 çıktı...yani negatif...acaba erken mi davrandım...hamilelik belirtileride var ama psikolojik midir acaba diyorum...kasıklarım sanki adet olacak gibi ağrıyo, yorgunluk uyku hali, arada gelen bulantılar, aşırı bel ağrısı...göğüslerime dokunamıorum bile...

bu akşam idrar testi yapsam bişi çıkar mı acaba...kan testini erken yaptırmış olabilir miyim?

xTaBu

benim fikrim hamilesn cünkü 2 yüksek bir deger bir arkads senin gibi erken bakmıştı 1.2 çıkmıştı negatif demişler bir hafta sonra tekrar yaptı yükselmişti inşallah sende hamilesndir hemen git test yaptırr hiç durma öpüldün :))

kimisi adetine bikaç gün kala baktığını pozitif olduğunu falan yazmışlar...bnm geçmişken çıkmaması döllenmeyle mi alakalıdır acaba...idrar testini denicem bu akşam bakalım sonuç ne olucak...dr a randevu aldım ama çok dolu cumaya kdr beklemek zorundayım...

cerenim bende mi erken yaptım acaba?

arkadaşlar günaydın.. benim dün adet günümdü olmadım test yaptım negatifti.. gecikmenin bugün 1. günü hala bişey yok ama karnımın alt kısmında şişlik oldu midemde hassaslık var gibi mantar oluştu bazen psikolojiktir diyorum ama bilemiyorum.. yani olsaydı çıkardı dimi

merhaba arkadaşlar, ben bu siteye daha yeni kayıt oldum ve uzun süre takip ediyordum kısmet bugüneymiş.Benim adetim gecikiti ve kahverengi, pembe lekelenmem oldu,günümün gecikeli bugüün 4.gün belim ve sol kasığım çok ağrıyor, bugün test yaptım birşey çıkmadı, yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum.
Hamile olmuş olsaydım testte çıkmazmıydı?
Ya da hamile isem testte ne zaman çıkar sonuç?

Goncacığım daha çok az geçmiş reglinin günü benim geçen ay 19 gün geçti doktora gittim hiç bişey yok dedi ama yumurtakığında kist olanların bildiğim kadarıyla adet düzensizlikleri oluyormuş.sen neden hamilelikten şüphelendin canım korunmuyor musun?benim 2 gün sonra çıkmıştı testte hamile olduğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…