Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
benim de adetim çok düzenli olurdu fakat geçen ay antibiyotik kullandığım için 8 gün gecikti, bu seferde 8 gün bekledim 9. gün kendimi test için lavaboya attım ve o çift çizgiyi çok net gördüm ama bu benim ilk bebeğim ve gözlerime inanamadım testi alıp eczaneye koştum yorum almak için onayladılar sağolsunlar sonra yine işimi sağlama almak için 3 test daha yaptım hepsi pozitifti. Allah bekleyen herkese hayırlı haberler vermeyi nasip etsin, beklemenin zorluğunu bir kaç aydır çok yaşadım.

senin adına çok sevindim canım, hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşaallah

arkadaslar merhaba yeni katildim araniza.Ilk once ben hamileligime 2 gun vardi test yaptim pozitif cikti.ama bir sorunum var 5 hafta 4 gunluk hamileyim dun ultrasona girdim karindan bakildi gebelik kesem gorunmedi kanimi alip 2 gun sonraya randevu verdi ve sag yumurtaligimda agri var coookkk korkuyorum

INSALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN BEBEGIN(AMIN) arkadasim hamilelik belirtilerin nasildi yazarmiisin?

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
reglim 4 gün gecikti ve hala ses yok. belirtilerin birçoğu var, tabi çok ümitlenmemek için regl belirtisi de olabileceğini aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum ama malum insan kaptırıyo kendini:) yani burada söylenenlere göre artık idrar testi yapabilirim sanırım çatlıcam merektan :)

bence hemen yapmalısın. benim bugün regl günüm ben bugün test yaptım walla :) regl de olmadım tabi biraz daha bekliyim bakıyım nolacakkk

merhaba bırsey sorcaktım kızlar benım adetıme 9 gun var acaba ıdrar testı yapsam cıkarmı bazı arkadaslar bat tarıhınden once ogrenmıs ya acaba dogrumudur yapsammı

nisan hayırlı olsun pozitif görunyor
..adetten sonramı yaptın?????

adet günümde yaptım canım böyle çıktı
dün sağlık ocağına gittiim günüm çok geçmediği için orada yapmadılar
bende merak ediyorum sonuç ne diye acaba bu günde yapsam renkler koyulaşırmı hamileysem yine aynımı çıkar
son adet tarihi 17 şubat

çok güselll...keşke geçti deseydn ya...2 günde bir koyulaşma daha belli olur..ama bıldiğim kagaryla çok gunun geçmeden aşırı koyu olmaz

slm bısey sormak ıstıyorum adetıme 1 hafta var ama kasık agrım 15 gundur aynı sekılde bulantı halsızlık göğüs agrıması ve ucundakı damarlaın belırgınlesmesi ..dun de kahverengı lekelenmem oldu acaba hamımıyım sızce bılgısı olan varmı bu konuda[/QUOTE]

benimde göğüslerim taş gibi oldu ve acıyor bastırınca çok halsizliğim var başım dönüyor sanki lekelenme gibi bişi olmadı ama bazı kişilerde öyle olluyormuş
daha bir haftan varmış ama test yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…