benim de adetim çok düzenli olurdu fakat geçen ay antibiyotik kullandığım için 8 gün gecikti, bu seferde 8 gün bekledim 9. gün kendimi test için lavaboya attım ve o çift çizgiyi çok net gördüm ama bu benim ilk bebeğim ve gözlerime inanamadım testi alıp eczaneye koştum yorum almak için onayladılar sağolsunlar sonra yine işimi sağlama almak için 3 test daha yaptım hepsi pozitifti. Allah bekleyen herkese hayırlı haberler vermeyi nasip etsin, beklemenin zorluğunu bir kaç aydır çok yaşadım.
arkadaslar merhaba yeni katildim araniza.Ilk once ben hamileligime 2 gun vardi test yaptim pozitif cikti.ama bir sorunum var 5 hafta 4 gunluk hamileyim dun ultrasona girdim karindan bakildi gebelik kesem gorunmedi kanimi alip 2 gun sonraya randevu verdi ve sag yumurtaligimda agri var coookkk korkuyorum
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
reglim 4 gün gecikti ve hala ses yok. belirtilerin birçoğu var, tabi çok ümitlenmemek için regl belirtisi de olabileceğini aklımdan çıkarmamaya çalışıyorum ama malum insan kaptırıyo kendini:) yani burada söylenenlere göre artık idrar testi yapabilirim sanırım çatlıcam merektan :)
şükürler olsun bugün bende o çift çizgiyi görüm adetimi 4 gün geçince
Eki Görüntüle 163949
adetim henüz 3 gün gecti kızlar.. bu sabah test yaptım. biraz silik cıktı.. yorum bekliyorum kızlar :26:
Uploaded with ImageShack.us
arkadaşlar bu da benim testim 3 gün önce yaptım
hala da hastalanmadım hamilemiyim
Eki Görüntüle 163949
adetim henüz 3 gün gecti kızlar.. bu sabah test yaptım. biraz silik cıktı.. yorum bekliyorum kızlar :26:
nisan hayırlı olsun pozitif görunyor
..adetten sonramı yaptın?????
adet günümde yaptım canım böyle çıktı
dün sağlık ocağına gittiim günüm çok geçmediği için orada yapmadılar
bende merak ediyorum sonuç ne diye acaba bu günde yapsam renkler koyulaşırmı hamileysem yine aynımı çıkar
son adet tarihi 17 şubat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?