bal gibiiii hamilesiiin tebrik ederiiim canııımm Allah sağslim kucagına almayı nasipp etsiiin darısı başıma inşallah :)
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. ya benimde adetim 1 gün geçti. test nezaman yapmalıyım. belim ve kasıklarımda ağrı var regl olurum diye korkuyorum.
selam arkadaşlar ben de yeni katılanlardanım adetim 9 gün gecikti 4. gün test yaptım negatif çıktı 8. gün yaptım yine negatif çıktı son testi sabah yapmıştım negatif çıkınca bıraktım öle olduğuyerde ertesi gün atmak için elime aldım 2. çizgyi gördüm şaşırıdm gerçe 10 dk.sonra çıkan sonuçları dikkate almayın deniyor ama meraklandım sağlık ocağına gittim idrar testi istedim hemşire gecikme 10 gün olmadan sağlıklı sonuç çıkmaz dedi ultrasonla baktır dedi doktora testin akıbetini anlattım tamam gebesin dedi ulrasonla bakalım dedi ama vajinal ultrason istemedim üstten baktı kese görünüyor gibi dedi ama ölçemeyeceğim boyutta dedi şaşırdım kan tahlili yapayım de:2:dim yapmana gerek yok hamilesin dedi sonra çok sıkışık olduğum için tuvalete gittim elimde test vardı orda testi yaptım negatif çıktı labrotuardaki hemşire hamile değilsin dedi ben kan testi yapayım dedim hiç yapma hamile değilsin dedi bu ne şimdi anlamadım...
kızlarrr akıl veriin bana adetime 1 hafta var belirtilerde yaşıyorum sankii idrar testi yapsam cıkarmı acaba??
Merhaba,
Dene istersen. Benim 6 gün geçti negatif çıktı.Belki ben gebe değilim.Kimisinin 5 gün kala çıkmış çünkü. Umarım dileğin olur.
sağol cnm cevap verdiğin için dayanamadım yaptıım negatif çıktı ya değilimdir yada erkendir bilmiyorum . çok değişik bi hal içindeyim eşim bile hamile oldugumu düşünmeye başladıı hayırlısı artıkk
kızlar içim içime sıgmıyorr,,hamileyimmmmmmmmmmmm...idrardada baktım kandada 1500 cıktı 4 hafta yazıo
kızlar içim içime sıgmıyorr,,hamileyimmmmmmmmmmmm...idrardada baktım kandada 1500 cıktı 4 hafta yazıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?