Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. ya benimde adetim 1 gün geçti. test nezaman yapmalıyım. belim ve kasıklarımda ağrı var regl olurum diye korkuyorum.

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. ya benimde adetim 1 gün geçti. test nezaman yapmalıyım. belim ve kasıklarımda ağrı var regl olurum diye korkuyorum.

mrb cnm hoşgeldin..bnm adetten 1 gun geçince çıkan arkadasımda var,6 günde anca görenede şahiit oldum..bu yumurtlamanla ilgili erken yumurtladıysan çıkar...silikte olsa

selam arkadaşlar ben de yeni katılanlardanım adetim 9 gün gecikti 4. gün test yaptım negatif çıktı 8. gün yaptım yine negatif çıktı son testi sabah yapmıştım negatif çıkınca bıraktım öle olduğuyerde ertesi gün atmak için elime aldım 2. çizgyi gördüm şaşırıdm gerçe 10 dk.sonra çıkan sonuçları dikkate almayın deniyor ama meraklandım sağlık ocağına gittim idrar testi istedim hemşire gecikme 10 gün olmadan sağlıklı sonuç çıkmaz dedi ultrasonla baktır dedi doktora testin akıbetini anlattım tamam gebesin dedi ulrasonla bakalım dedi ama vajinal ultrason istemedim üstten baktı kese görünüyor gibi dedi ama ölçemeyeceğim boyutta dedi şaşırdım kan tahlili yapayım de:2:dim yapmana gerek yok hamilesin dedi sonra çok sıkışık olduğum için tuvalete gittim elimde test vardı orda testi yaptım negatif çıktı labrotuardaki hemşire hamile değilsin dedi ben kan testi yapayım dedim hiç yapma hamile değilsin dedi bu ne şimdi anlamadım...

şaka gibi tatlım..sonuç ne peki 2 gün geçmiş yazalı.. merak ettim hamile misin değil misin ???

kızlarrr akıl veriin bana adetime 1 hafta var belirtilerde yaşıyorum sankii idrar testi yapsam cıkarmı acaba??

kızlarrr akıl veriin bana adetime 1 hafta var belirtilerde yaşıyorum sankii idrar testi yapsam cıkarmı acaba??

Merhaba,
Dene istersen. Benim 6 gün geçti negatif çıktı.Belki ben gebe değilim.Kimisinin 5 gün kala çıkmış çünkü. Umarım dileğin olur.

Merhaba,
Dene istersen. Benim 6 gün geçti negatif çıktı.Belki ben gebe değilim.Kimisinin 5 gün kala çıkmış çünkü. Umarım dileğin olur.

sağol cnm cevap verdiğin için dayanamadım yaptıım negatif çıktı ya değilimdir yada erkendir bilmiyorum . çok değişik bi hal içindeyim eşim bile hamile oldugumu düşünmeye başladıı hayırlısı artıkk

Allah gönlüne göre versin. Bence bu konuyu şimdilik unut,düşünmemeye çalış. Biraz zaman ver kendine ve gelmesi muhtemel bebişe. Sonra kan testi yaptırırsın. Bu arada ilaç vs. kullanmamaya dikkat et her ihtimale karşı.

kızlar içim içime sıgmıyorr,,hamileyimmmmmmmmmmmm...idrardada baktım kandada 1500 cıktı 4 hafta yazıo

sembas canım kanda yaptır istersen.daha net sonuç alırsın .1 haftalık gebelikler bile kanda hemen çıkıyormuş.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.en son 10 martta adet oldum.idrar testi yapsam belli olur mu acaba daha beklemeli miyim?adet belirtim yada herhangi bir belirtim de yok.

ben 5 gün geçtikten sonra yaptım idrar testini çift çizgi çıktı..kan testide bhcg 2400 çıktı...erken bakmaya cesaret edememiştim...

merhaba arkadaşlar. bende uzun süredir sadece okuyanlardanım :) son bir kaç gündür aktif olarak yazmaay başladım. benim adetlerimin düzeni biraz karmaşık yani şöyleki 30, 31, hatta zaman zaman 34 günü bile bulabiliyo . bu ay ilk defa denemelere başladık 32. gündeyim hala adet olmadım. dün dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı. üzüldüm çünkü bazı belirtilerim var beni şüphelendiren. iştah artışım var böle midem kazınır gb acıkıp yemekten sonra hazımsızlık çekiyorum. inanılmaz gaz sıkıntım var, sürekli idrara çıkıyorum hatta aceba üşüttüm mü sistit mi oldum diye düşündüm bi an . karnım şiş ve içime bile çekemiyorum taş gb. 1 2 kere hafif bi koku tiksinmesi yaşadım. sürekli uyuşuk bi halim var. zaman zaman kasıklarda batma gb bi his var. göğüslerimde de biraz ağrım var ve damarları belirginleşti. bilmiyorum belkide bunlar adet belirtilerim tabi ama ben 2. bir test aldım ve ne zaman kullansam bilemedim

bemde adetim gecikmişti test aldım yaptım negatif çıkmıştı. çok morelim bozuldu. sonra bir türlü adet olmadım. bundan 1 hafta sonra kan testinde çıktı. idrar testindede silik çıktı. yeni hamileliklerde idrar çıkmıyor malesef. o yüzden kesinlikle kan testi diorum. şimdi ay sonunda adet oldum oldum olmadım hemen kan testi yaptırmaya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…