bemde adetim gecikmişti test aldım yaptım negatif çıkmıştı. çok morelim bozuldu. sonra bir türlü adet olmadım. bundan 1 hafta sonra kan testinde çıktı. idrar testindede silik çıktı. yeni hamileliklerde idrar çıkmıyor malesef. o yüzden kesinlikle kan testi diorum. şimdi ay sonunda adet oldum oldum olmadım hemen kan testi yaptırmaya gidicem
beklenen adet gününden önce idrar tahlili yapıp negatif çıkıpta sonra pozitifleşen varmı acaba.
canım benim adetlerim son 3 aydır düzensizdi,son adetim 16 nisanda basladı 4 gün sürdü, bugünde test yaptım çift çizgi çıktı.yarın da kan da baktırıcam, eğer o da pozitif çıkarsa adetten önce öğrenmiş olucam
arkadaşlar öncelikle merhaba diyip çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum çünkü hamileliğimi öğreneli henüz iki gün olduadetime 1 gün kala test yaptım ilk test çok renksizdi çizgi hafif belli oldu emin olamadım ertesi gün ikinci testi yaptım ve çizgiler tamamen belli oldu,bunun hormonlarla alakası varmış ilk testi akşam yapmıştım o yüzden silik çıkmış ikincisinde sabah yaptım ve belli oldu, sabah deneyin test yaparken ilk idrarla daha kesin sonuç alırsınız.umarım isyeten herkes biran önce testlerinde istedikleri sonucu alır.
Canım çok sevindim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza:)
kızlar içim içime sıgmıyorr,,hamileyimmmmmmmmmmmm...idrardada baktım kandada 1500 cıktı 4 hafta yazıo
slm kk ya yazdığım ilk msj bu.. herkese merhaba.. bu siteden niye bu kadar geç haberdar oldum çok üzüldüm. meğer ne güzel biyer burası herkes dertleşeceği aynı sıkıntıları yaşayan birilerini buluyormuş burada... birbirlerine destek oluyormuş herkes... benimde sıkıntımı hafifleteceğini, ümitlerimi çağaltacağını umuyorum kk nın... biz 2-3 aydır bebek istiyoruz şimdiye kadar aetim çok düzenliydi günü gününe geldi bu ay 29unda gelecek olan adetimi hala olmadım. bu sabah idrar testi yaptım. silik bile değildiben ne düşünmeliyim... umudum yine yıkıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?