Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

anlamadım daha önce kanda çıktı sonra düşük filan mı oldu da bi daha beliyosun?? şunun için sordum kanda gözüküp sonra adetle düşebiliyormuş diye ben inatla idrarda test ediyorum da o yüzden soruyorum

kızlar benim buy klomen ve çatlam iğnesi yapıldı 22 kanda test yaptır dedi dr ama ben dr gitmek istemiyorum sizce idrarda yapsam çıkarmı adet sancılarım var gibi ümitlenmek istemiyorum neuapsam yaaaaaaaaaa

kızlar adetimi üç gün geçti biraz önce test yaptım ikiknci çizgi çok silik çıktı hamilemiyimdir sizce ve kan testini sabah aç karnına mı yaptırmamız gerekiyo ve sağlık ocakları yapıyor mudur acaba bilgisi olan var mı?

hayırlı olsn sağlıcakla al kucağın sağlık ocakları hem idarr hemde kan tahlili yapıyorlar aç tok sabah akşam farketmiyo

beklenen adet gününden önce idrar tahlili yapıp negatif çıkıpta sonra pozitifleşen varmı acaba.

canım benim adetlerim son 3 aydır düzensizdi,son adetim 16 nisanda basladı 4 gün sürdü, bugünde test yaptım çift çizgi çıktı.yarın da kan da baktırıcam, eğer o da pozitif çıkarsa adetten önce öğrenmiş olucam

aslında benim demek istediğim çnce negatif olup sanra pozitifleşen varmı.ayrıca cevabın için teşekkürler.

Adeti günü negatif, adet günü geçtikten sonra pozitifi gören anne adayları varmı? Lütfen paylaşalım bilgileri.

arkadaşlar öncelikle merhaba diyip çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum çünkü hamileliğimi öğreneli henüz iki gün oldu adetime 1 gün kala test yaptım ilk test çok renksizdi çizgi hafif belli oldu emin olamadım ertesi gün ikinci testi yaptım ve çizgiler tamamen belli oldu,bunun hormonlarla alakası varmış ilk testi akşam yapmıştım o yüzden silik çıkmış ikincisinde sabah yaptım ve belli oldu, sabah deneyin test yaparken ilk idrarla daha kesin sonuç alırsınız.umarım isyeten herkes biran önce testlerinde istedikleri sonucu alır.

Canım çok sevindim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza:)

Geçen ay kendimi hamile sanmıştım,başım dönüyodu,göğüslerim acayip şişmişti,halsizlik falan filan dedim hamileyim herhalde,adet günüm 1 gün geçti test yaptım,2.çizgi silik çıktı ama silik milik bi 2.çizgi vardı:)) çok heyecanlandım daha önce sadece tek çizgi çıkmiştı,ertesi gün sağlık ocağına gittim,idrar testi yapıldı ama bişey çıkmadı,zaten eve gelincde adet oldum çok üzülmüştüm,erken test yaptığınızda üzülebiliyosunuz,napalım bidahaki aya inşallah dedim.ilk defa yumurtlama dönemime göre çalışma yaptık ve sonrasında hep yarım saat kadar bacaklarımı duvara diktim,ayağa kalkmadım.Diğerlerinden farklı olarak bu ay mide bulantılarım başladı,ardından istifra ediyodum,resmen midem ekşiyodu,canım hep ekşi istiyo,tuzlu istiyo,turşu...,bide sol kasığımda hafif ağrı giriyodu,dedim bu sefer var galiba ama çokta umutlanmak istemedim,aynı hataya düşmemek için,bekledim adetimden 4 gün geçti,sabah idrarımı yapmadan test aldım ve yaptım,oda ne çok net 2 çizgi hemen çıktı zaten,ÇOOOOK MUTLUYUM,5 haftalık hamileyim,darısı başınıza arkadaşlar test için acele etmeyin

kızlar içim içime sıgmıyorr,,hamileyimmmmmmmmmmmm...idrardada baktım kandada 1500 cıktı 4 hafta yazıo

ayyyyy ne mutlu darıısı başımıza ilk deneyişimiz 5 haziran adet günüm test yapmamak için zor dayanıyorumm 10 gün öncesinden hamiilelik belirtisi olurmu hasta olcakmışım gibi sabahları göğüslerimde bi dolgunluk bi ağırlıkla uyanıyorum ara ara baş dönmem oluo hafiften belkide psikolojiktir bilemiyorumki ilk kez yaşıyorummmm...

dün akşam adete 4 gün varken test yaptım negatif çıktı, silik çizgi bilee yok, biliyorum çok erken yaptım ama dayanamadım, bakıyorum bazılarının erkenden çıkıyor... neyse 2 test almıştım adet günümü bekliycem ve onu sabah idrarıyla yapıcam bakalım... bu ay içimde değişik bir umut var, eğer umudum boşa çıkarsa idrar testlerine tövbe edicem, oluruna bırakıcam yine... :44:

slm kk ya yazdığım ilk msj bu.. herkese merhaba.. bu siteden niye bu kadar geç haberdar oldum çok üzüldüm. meğer ne güzel biyer burası herkes dertleşeceği aynı sıkıntıları yaşayan birilerini buluyormuş burada... birbirlerine destek oluyormuş herkes... benimde sıkıntımı hafifleteceğini, ümitlerimi çağaltacağını umuyorum kk nın... biz 2-3 aydır bebek istiyoruz şimdiye kadar aetim çok düzenliydi günü gününe geldi bu ay 29unda gelecek olan adetimi hala olmadım. bu sabah idrar testi yaptım. silik bile değildi ben ne düşünmeliyim... umudum yine yıkıldı..

Bu aksam da olmazsan eger sabah ilk idrarınla bir test daha yap. İdrarını yaptıktan sonra 15 dk beklet sonra teste uygula 2-3 dk icinde eger varsa silik cizgi gorunur.

biriyle bişeyler paylaşmak istiyorum yatmadan önce uyuyamıyorum çünkü....lütfen bikaç kişi fikrini yazsın.....

çok teşekkür ederim dünyam80 ama idrar testim yok bu sabah kullandım bitti ve bir köy okulunda öğretmenim yaşadığım yerde bir eczane var oda tanıdık sayılır çok çekiniyoruz alırken hafta sonu alabilirim ancak sabah sağlık ocağınamı gitsem off yetişemem onada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…