Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
slm kk ya yazdığım ilk msj bu.. herkese merhaba.. bu siteden niye bu kadar geç haberdar oldum çok üzüldüm. meğer ne güzel biyer burası herkes dertleşeceği aynı sıkıntıları yaşayan birilerini buluyormuş burada... birbirlerine destek oluyormuş herkes... benimde sıkıntımı hafifleteceğini, ümitlerimi çağaltacağını umuyorum kk nın... biz 2-3 aydır bebek istiyoruz şimdiye kadar aetim çok düzenliydi günü gününe geldi bu ay 29unda gelecek olan adetimi hala olmadım. bu sabah idrar testi yaptım. silik bile değildi ben ne düşünmeliyim... umudum yine yıkıldı.. maviyazne dersin???

29 unda bekliyordum hala olmadım regl ama kötü haberi aldım dün 3te kan testiyaptırdım sonuç 0,28 yani bebek yok doktorla görüştüm 3 aydır denediğimizi söyledim bana henüz erken olduğunu kendimi üzmemem gerektiğini söyledi. stres en son yapmam gereken şeymiş... (nasıl olacaksa) sabırlı ol dedi. testler içinde erkenmiş. ilişki sonrası kalkmadan sırt üstü yatmam gerekiyormuş spermlerin dışarı çıkmaması için çok dikkatli ol dedi.. işinize yarar belki sizinde inş. tüm dualarım hepimiz için sağlıklı sıhhatli bebek sahibi olmamız için... STRESLİ 1 ay daha beni bekliyor (ve ben hala hasta olmadım).

arkadaşalar adetim 3 gün geçti test yaptım çizginin biri kırmızı diğeride pembe çıktı acaba hamile miyimdir 3 gün geçince belli olur mu?

arkadaşlar güneydıınnn.
bende 3.5 yıılk evliyim.uzun zamandır bu siteye üyeyim.bebiş için bu ay ilk denememizdi.bugün adetimin 37.günü.dün gece dayanamayıp eşime gebelik testi aldırdım.ilk iki tanesini o gece.diğer ikisinide bu sabah yaptım..4 ündede çift çizgi ama diğer çizgiye göre daha açık bi pembe renkte.
sizce hamilemiyimdir.
bugün doktora gidip test yaptırıcam.
işin garip tarafı da şu.mayıs ta genel muayene için doktora gitmiştim,11.günümdü.doktor bu ay gebe kalma olasılığı biraz düşük demiişti.yumurtam biraz küçük görünmüş ultrasonda.ben bunu kafama çok taktım.halbuki adetlerimde hep düzenlidir benim,30 günde olurum.
idrar testi doğru çıkmışmıdır..sizce hamilemiyim??

Son düzenleme:

cnm bende hamilesin.
hayırlı olsun.
doktordan dönüşte yaz buraya bir müjdemiz daha olsun.

Kızlar, bugün benim adet gecikmemin 5. günü. Sabah ilk idrarımla test yaptım ama tek çizgi çıktı. Tuvalet kağıdına da çookkk hafif kahverengi bi akıntı geldi ama çok az. Kesin adet olucam dedim ama kaç saat oldu tık yok :44: Karnımda hafif hafif ağrıyo olucakmışım gibi. Hamile olsam testte çıkması gerekmez miydi? Ben şimdi ne düşünmeliyim şaşırdım valla

idrarda çıkmayıp kanda pozitif çıkan kişilerde var belki hamilesindir belki adetin başlamıştır akıntın çok muydu bir iki damlamıydı bazıları yerleşme kanaması olarak görüyor

Çok çok çok hafifti, tam bi akıntı bile denemez. Hiç daha önce böyle bişey yaşamadım, kahverengi akıntı geldimi başlardı adetim. Bikaç gün daha beklemem lazım heralde..

Çok çok çok hafifti, tam bi akıntı bile denemez. Hiç daha önce böyle bişey yaşamadım, kahverengi akıntı geldimi başlardı adetim. Bikaç gün daha beklemem lazım heralde..

Bence yarın ilk iş kanda B-HCG baktır çünkü adet gecıkmesının 5. günü kanda kesın bellı oluyormus benım bugun adet gecıkmemın 3. gunu ve negatıf cıktı doktor bazen olabılıyor adetın gecıkmesının 5. gunu bakalım bır de dedı..umarım hamıleyızdır :)9

Ayyyyy birden çok heyecanlandımmmm Daha mayıs ayında denemeye başladığımız için hiç ihtimal vermiyodum, nasılsa kesin bikaç ay uğraşırız diye, inşallah hamileyimdir, inşallah hamileyizdirrrrr

benim bugun adet gunuumdu fakat gelmedi gecen yil temmuzda bir gebelik yasadim kalp atisi duyulmadigi icin sonlandirildi simdi yeniden hamile kalmak istiyorum bir kay aydir deniyoruz fakat kistim oldugunu ogrendim en son doktor kontrolumde ama adetim duzenli ve o kistle hamile kalmistim simdi elimde sadece bir tane test var ne zaman yapmaliyim sizce cok merak ediyorummmmmm sabretmekte cok zor

he bide sunu merak ediyorum ben hamile olan arkdaslar akintiniz varmiydi benim yok denecek kadar az yani akintim dikkat etmesem farketmem goguslerimde dokununca sanci ve karnimin alt bolgesine ara ara giren agri var ben adet olacagim zamanda boyle agrim oluyor ama bilemiyorum iste akinti olayini merak ediyorum cok

ben adetim geçiktenden 5 gün sonra baktım sonu pozitifti.aynı sekilde bende de adet belirtileri vardı.kasıklarımda ve göğüslerimde sancılar vardı.hamile olmama ihtimal vermiyodum

o zaman bende bekleyeyim 5gun gecikmesini bugun benim adet gunum icimden bir ses hamile oldugumu soluyor ama bilemiyorum ki istedigim icin belki boyle dusunuyorum diye umutlanmak istemiyorum yani hayirlisi bakalim seninde hamileligin rahat gecer hayirlisiyla alirsin kucagina insallah allah isteyen herkese nasip etsin bizede

canım ben doğurdum 5 aylık dünyalar tatlısı oğlum var.benimde içimden hep hamileyim die geçmişti.hatta çoçuk isimleri bile bakmaya baslamıstım :) eşim kendini kaptırma çok sonra üzülürsün diyordu.ama hislerim beni yanıltmadı inş senide yanıltmaz

insallah canim sen baya eminmissin ben o kadar degilim ama goguslerim aciyor ara ara agri giriyor yok gelen gidende ne bileyimki kafam karist esimde diyor takma kafana sitres yapiyorsun diyor bakalim ne olcak allah tatli oglusunla saglikli bir omur nasip etsin canim cok sagol yazicam buraya hamileyim yada degilim diye

adetime 4 gün var.sabah test yaptım sili bi pozitiflik vardı..negatif olunca eser miktardada olsa çizgi olmuyosa hamileyim..
2gün sonra bi daha deneyeceğim

adetime 4 gün var.sabah test yaptım sili bi pozitiflik vardı..negatif olunca eser miktardada olsa çizgi olmuyosa hamileyim..
2gün sonra bi daha deneyeceğim

Testin fotosunu yukleme sansın varsa biz de yorum yapalım canım =)
Ben de adetime 4 gun varken ogrenmistim. 5 dakika icinde gozle gorulur sekilde silik bir cizgi cıkmıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…