arkadaşalar adetim 3 gün geçti test yaptım çizginin biri kırmızı diğeride pembe çıktı acaba hamile miyimdir 3 gün geçince belli olur mu?
arkadaşlar güneydıınnn.
bende 3.5 yıılk evliyim.uzun zamandır bu siteye üyeyim.bebiş için bu ay ilk denememizdi.bugün adetimin 37.günü.dün gece dayanamayıp eşime gebelik testi aldırdım.ilk iki tanesini o gece.diğer ikisinide bu sabah yaptım..4 ündede çift çizgi ama diğer çizgiye göre daha açık bi pembe renkte.
sizce hamilemiyimdir.
bugün doktora gidip test yaptırıcam.
işin garip tarafı da şu.mayıs ta genel muayene için doktora gitmiştim,11.günümdü.doktor bu ay gebe kalma olasılığı biraz düşük demiişti.yumurtam biraz küçük görünmüş ultrasonda.ben bunu kafama çok taktım.halbuki adetlerimde hep düzenlidir benim,30 günde olurum.
idrar testi doğru çıkmışmıdır..sizce hamilemiyim??
Kızlar, bugün benim adet gecikmemin 5. günü. Sabah ilk idrarımla test yaptım ama tek çizgi çıktı. Tuvalet kağıdına da çookkk hafif kahverengi bi akıntı geldi ama çok az. Kesin adet olucam dedim ama kaç saat oldu tık yok :44: Karnımda hafif hafif ağrıyo olucakmışım gibi. Hamile olsam testte çıkması gerekmez miydi? Ben şimdi ne düşünmeliyim şaşırdım valla
Çok çok çok hafifti, tam bi akıntı bile denemez. Hiç daha önce böyle bişey yaşamadım, kahverengi akıntı geldimi başlardı adetim. Bikaç gün daha beklemem lazım heralde..
he bide sunu merak ediyorum ben hamile olan arkdaslar akintiniz varmiydi benim yok denecek kadar az yani akintim dikkat etmesem farketmem goguslerimde dokununca sanci ve karnimin alt bolgesine ara ara giren agri var ben adet olacagim zamanda boyle agrim oluyor ama bilemiyorum iste akinti olayini merak ediyorum cok
o zaman bende bekleyeyim 5gun gecikmesini bugun benim adet gunum icimden bir ses hamile oldugumu soluyor ama bilemiyorum ki istedigim icin belki boyle dusunuyorum diye umutlanmak istemiyorum yani hayirlisi bakalim seninde hamileligin rahat gecer hayirlisiyla alirsin kucagina insallah allah isteyen herkese nasip etsin bizede
canım ben doğurdum 5 aylık dünyalar tatlısı oğlum var.benimde içimden hep hamileyim die geçmişti.hatta çoçuk isimleri bile bakmaya baslamıstım :) eşim kendini kaptırma çok sonra üzülürsün diyordu.ama hislerim beni yanıltmadı inş senide yanıltmaz
adetime 4 gün var.sabah test yaptım sili bi pozitiflik vardı..negatif olunca eser miktardada olsa çizgi olmuyosa hamileyim..
2gün sonra bi daha deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?