Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Testin fotosunu yukleme sansın varsa biz de yorum yapalım canım =)
Ben de adetime 4 gun varken ogrenmistim. 5 dakika icinde gozle gorulur sekilde silik bir cizgi cıkmıstı.

evet aynen öyle 2 3 dk sonra silik bi çizgii oldu..ayy beni heyecanlandırdın yaa..tamam pazar günü testin fotosunu koyarım..hadi bakalım..:92:

Son düzenleme:
benim bir tane testim var bu yuzden 1 hafta olmasini bekliyorum aama hamileyim galiba hic kafam kalkmiyor mide bulantisi var goguslerimde dolgun ve biraz aci ama akintim niye yok onu merak ediyom dusunduruyor beni ilk zamanlar akinti olurmuymus bide sik idrara cikiyorum eger bunlar psikolejikse ben kafayi yedim diycem yaada baska bir rahatsizligim var dicem hep uyumak istiyorum ki hic sevmem uykuyu ben bakalim ne olcak

Adetin ne kadar gecti supheleniyorsun hamişlikten? Mide bulantısı adet gectikten 2-3 hafta sonra baslıyor.

selam ruhıı

bence akıntı olayına hıc takılma benım hıc yoktu akıntı hamılelıgın ılerleyen donemlerınde artıyor yanı herkesın ılk basta akıntı olucak dıye bırsey bende olmadı...

bır kac gun bekle ılk zamanlarda ıdrar da bısey cıkmıyor yada cok cok sılık cıkabılıyor bırkac gun bekle derım .

zaten sonra kanda yaptır garantılı olsun derım ben.

hadı hayırlısı:)
kendını kaptırma da uzulmede bekle bıraz ...

Aynı belirtiler bende de var adetime de 5 gun var :s ah şu beş gun bi gecse en azından adet olsam bilcem oömadıgını beni bu süphe delirtcek diyorum kendi kendime çok mu paranoyağım :) ama adet belirtilerinden farklı gibi belirtiler göğüslerim adetten once de agrırdı ama bi kaç gun once bu kadar önceden değil ve daha bi yogun ağrılar bi de kasıgıma bi bıcak gibi agrı saplanıyor o da olmazdı hiçç bakalım beklicez mecbur bi gecsin adet tarihi de hayırlısı hepimiz için ...

merhaba arkadaşlar, bizde 8 ay oldu hal a ama tık yok. adet tarihim en son .03.06.2011 geriye dönükte 02.05.2011/04.04.02011 şeklindeydi normalde sanırım 3 de adet olmam gerekiyor. hala adet olmadım amerikadan getirriğim idrar testlerim vardı evde ondan yaptım çok net negatif çıktı. her ay adet zamanımda aşırı derecede ağrım olurdu önceden başlardı yani. oda yok. sadece göğüslerimde acıyor. bugün çok hafif kasıklarımda sancı var.

adetime 5 gün var ama benim göğüslerim 10 gün önce şişti bu bir gebelik belirtisimidir sizce?:2:test yapsam mı acaba:44:

merhaba kızlar ben once yasadıklarımı kısaca anlatmak ıstyrm 2 senedir evlıyım ve esımden kaynaklananan sorun nedenyle cocugum olmuyrdu.doktorlar kendılgndende hamıle kalbılrsın demıstı ama ben daha fazla beklememek ıcın asılama kararı aladık esımle.ve temmuz ayında yanı bu ay asılamam olucaktı.adet gunlerım hıc sasmaz benım bormalde 7 temmuzda adet olmam lazım ama olmadım 8inde kan testı yaptırdım negatıf cıktı ve bugun henuz hala daha adet olmadım..kanda negatıf cıktısa bu gecıkmemın sebebı ne anlamdım hıc gecıkmesdı adetım benım napıcm kafayı yedımmm.3-4 gun daha beklim tekrardan kan testımı yaptrsam dyrm benım durumumu yasayan varmı kanda negatıf cıkp daha sonra hamıle oldugunu ogerenen..bı yandanda dıyorm zaten hamıle olmus olsam kanda kesın cıkardı offf yaaaaa nolur yardımcı olun sasaırmıs durumdayım..

canım moralini bozmak istemem ama kan testi adetinin gecikmesine bile gerek kalmadan döllenme olduktan 1-2 gün içinde dahi pozitif çıkıyor...adet geçikince şaşması mümkün deil yani..umarım allah en kısa sürede sanada nasip eder...

benimde adetim 8 gun gecti ve adetimin gecikmesinin 5. gunu test yapmistim negatif cikti tabiiki. ama hala olmadim iste. peff hamile degilsem neyim yaa

bende şaşırmış durumdayım çıldırıcam
geçen ayın 9 da adet gördüm bu ay hala bir haber yok kendilerinden
az önce test yaptım negatif neden gecikiyor bu adet peki

benimde adetim geçikti 15haziranda bitti 3hafta geçip 4.haftaya oluyordum 7-8inde olmam gerekiyordu ama hala olamadım dün test yaptım negatif çıktı kan testi yaptırmadım bekliyorum regl olmayı haftaya kadar olmazam kan testi yaptırcam oda negatif çıkarsa ne vardır acaba

bende adetime bir gün kala yaptırmıştım negatif değilsin dediler sonra adet oldum. ama içime br kuşku düştü adet olmama rağmen hamile kalabilir miyim? test yanlış olabilir mi diye? ama adet te oldum. hamileykende kanama olabiliyormuş ama nasıl bir kanama bilmiyorumki daha önce böyle birşey başıma gelmedi. bana acil cevap veerin kızlar lütfen(( benim 4 gün süren bir kanamam oldu gecikmede olmadı herzaman sancım olur oda oldu ama içimde kuşku var pffff

canım kan testimi pozitif çıktı benimde duyduğum hamileyken de adet görülüyor sık olmasada adetin bittiğinde doktora gidebilirsin yada tekrar test yaptırabilirsin

canım kan testimi pozitif çıktı benimde duyduğum hamileyken de adet görülüyor sık olmasada adetin bittiğinde doktora gidebilirsin yada tekrar test yaptırabilirsin

sanırım arkadaşın kan testi negatif çıkmış hamile değilsin demişler

merhaba kızlar benimde son adet tarihim 13 haziran ve hala regl olmadım 2 gün önce idrarda evde baktım negatif ama gelen giden yok kimi insandan geç döllenme olabiliyor ve kese olmadan hcg idrara düşmüşyor oyüzden en güvenlisi kan eğer yarında gelmezse kan testi yaptırıcam

benımde senın gbi 15 haziranda adet oldum.5 gündür gecikti bugün evde test yaptım negatif çıktı.yarın kan testi yptırcam çıkar herhalde ne varsa artık değil mi?

benımde senın gbi 15 haziranda adet oldum.5 gündür gecikti bugün evde test yaptım negatif çıktı.yarın kan testi yptırcam çıkar herhalde ne varsa artık değil mi?

merhaba canım bende 13 hazirand aregl oldum en son hala gelen giden yok 3 gn önce idrarda çıkmadı benim ama daha kana bakmaya cesaret edemedim varsa çıkar elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…