Testin fotosunu yukleme sansın varsa biz de yorum yapalım canım =)
Ben de adetime 4 gun varken ogrenmistim. 5 dakika icinde gozle gorulur sekilde silik bir cizgi cıkmıstı.
benim bir tane testim var bu yuzden 1 hafta olmasini bekliyorum aama hamileyim galiba hic kafam kalkmiyor mide bulantisi var goguslerimde dolgun ve biraz aci ama akintim niye yok onu merak ediyom dusunduruyor beni ilk zamanlar akinti olurmuymus bide sik idrara cikiyorum eger bunlar psikolejikse ben kafayi yedim diycem yaada baska bir rahatsizligim var dicem hep uyumak istiyorum ki hic sevmem uykuyu ben bakalim ne olcak
benim bir tane testim var bu yuzden 1 hafta olmasini bekliyorum aama hamileyim galiba hic kafam kalkmiyor mide bulantisi var goguslerimde dolgun ve biraz aci ama akintim niye yok onu merak ediyom dusunduruyor beni ilk zamanlar akinti olurmuymus bide sik idrara cikiyorum eger bunlar psikolejikse ben kafayi yedim diycem yaada baska bir rahatsizligim var dicem hep uyumak istiyorum ki hic sevmem uykuyu ben bakalim ne olcak
Merhaba...Ben hamile olduğumu adetim 1 hafta geçtikten sonra idrar testinde öğrendimm[/Q kan testi yaptırdın mı...
bende adetime bir gün kala yaptırmıştım negatif değilsin dediler sonra adet oldum. ama içime br kuşku düştü adet olmama rağmen hamile kalabilir miyim? test yanlış olabilir mi diye? ama adet te oldum. hamileykende kanama olabiliyormuş ama nasıl bir kanama bilmiyorumki daha önce böyle birşey başıma gelmedi. bana acil cevap veerin kızlar lütfen(( benim 4 gün süren bir kanamam oldu gecikmede olmadı herzaman sancım olur oda oldu ama içimde kuşku var pffff
canım kan testimi pozitif çıktı benimde duyduğum hamileyken de adet görülüyor sık olmasada adetin bittiğinde doktora gidebilirsin yada tekrar test yaptırabilirsin
benımde senın gbi 15 haziranda adet oldum.5 gündür gecikti bugün evde test yaptım negatif çıktı.yarın kan testi yptırcam çıkar herhalde ne varsa artık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?