Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
merhaba ben buraya yeni üye oldum ve sizlerden yarım istiyorum...

28 gün aralıklarla adet görüyorum en son adet tarihim 27 haziran ve bugün 25 temmuz normalde bugün adet olmam lazım ama bir gelişme yok
karnış şiş,gazlıyım,bir bulantım yok sadece çekirdek canım istiyor sürekli :)) bide göğüslerim şiş o kadar bazende karnıma kırampmı desem böyle kısa süreli bir ağrı girip çıkıyor...dikkat ediyorum kendime inş. hamileyimdir...

sizce günüm geçmişmi test yapayım mı?

sizlerden haber bekliyorum :)))

arkadaşlar mrb bi sorum olacak szlere.34 günde bir adet oluyorum yaklaşık yumurtlama dönemimde 18ile 21 arasıydı haziranın.bzde 20snde bebek girişimnde bulunduk idrar tahlilinde ne zmn belli olur acaba bi test alıp yapsammıki daha cokmu erken?

1,5 senelik evliyim. korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım. adetime bir yada iki gün kala meraklanarak test yapmıştım, sonuç negatifti.. adetim 10 kadar gecikti. ama ara sıra böyle aksadığı olmuştur ve test de yaptığım için üzerine düşmemiştim. bir arkadaşım bana bi güzellik geldiğini, hamile olabileceğimi ve tekrar test yapmamı söyledi ben yine önemsemedim, ama beklenen adet tarihinden itibaren çok akışkan, şeffaf, kokusuz bi akıntı başlamıştı, sürekli çamaşır değiştirmek zorunda kalıyordum hatta. beni tetikleyen bu akıntı oldu ve tekrar test yaptığımda bu sefer sonuç pozitifti..

adetim 8gün geçti akıntım var göğüslerimin ucu acıor ama :S test yaptım şimdi negatif çıktı:S kan testine gerek varmı sizce

adetin ne kadar geçmesi gerekiyor test doğru sonuç vermesi için

gerçi kişiden kişiye değişiyor okuduklarımdan sonra bazıları gecikmeden bile test yaptığında çıkıyormuş benim daha 7 gün var evde gebelik testimde var geçmesini beklemeliyim yoksa adetime 2-3 gün kala yapsam doğru sonucu verirmi??

bu arada bugün sabaha karşı bir rüya gördüm Allahım hayırlara çıkarsın doğru çıkar inşallah rüyam...

eczaneden gebelik testi almışım yaptım ve çift çizgiyi gördüm annemde yanımdaydı diyorum ki bak aslında daha adet olmama 1 hafta var ama çıktı içimden böyle çığlık atmak geldi o anda çok güzel bir rüya idi inşallah doğru çıkar :)))

merhaba hanımlar benimde adetim 3 gün gecikti olmadım.. ama adet olacak gibi agrılarım var hamile kalınca yine öyle agrılar oluyormu acaba.. test yaptım hamile deilim..ayyy böle hamilemiyim deilmiyim diye her ay test alıp sürekli yaparsam iflas ederim sanırım:)

merhabalar bende adetime 1 gün kala test yaptım pozitif çıktı 10 undaydı günüm hala olmadı kan testide yaptırmadım çarşamba günü doktora gideceğim inşallah hayırlı sonuç alırım Allah herkesin gönüne göre versin

merhaba; benim adetime daha 8 gün vardı idrar testinde hayalet gibi çıktı... hayalet gibi bile varsa oluyor arkadaşlar.. Allah isteyen herkese versin sağlıklı ve hayırlı bir bebek.... Sadece stressiz olmak gerek....

ve hamile deilim 5 gün gecikti ve bugun oldum akşam heveslenmiştim iki gün daha durup test yapayım diyordum:)kısmet.. hayırlı zamanda nasip olsun inş..yarın yürüyüşe başlıycam fazla kilolarım gitsin bari hamileyken iyicene şişmeyeyim:)

bir hafta önceden öğrenen var mı?

canım ben yaptım çıkmadı adetimi bekliyorum...aslında pek de beklemiyorum yaaa :) istersen kan testi yaptır ama ben adetimin 2. günü yaptırdığım kan testinde çok yüksek bi değer çıkmamıştı. 5 ve üzeri gerekirken 84 çıkmıştı. sen de sabret canım.. benim ilk gebeliğim düşükle sonlandı. inşallah bu defa sonuna kadar durur bebeğim... amiiinnn

benim hala adetime 5 gün var ama idrar testinde çok net pozitif çıktı 2tane yaptım farklı marka ikiside aynı, daha öncekilerde de böyle olmuştu bu dördüncü hamileliğim, evli olmadığımız için eşimle birlikte kürtajla sonlandırmıştık bundan öncekileri ama artık evliyiz Allah kısmet ederse doğucak inşallah. benim adet sikluslarım 33 günde bir 18 yada 19. günler yumurtlama günlerim diye hesapladım ve 3. denememde gebelik gerçekleşti. ve gerçekten şuna inanıyorum eğer gebelik varsa 4-5 gün kala mutlaka silikte olsa idrar testinde çıkıyor eğer negatifse gerçekten yoktur veya vardır da bir problem yaşanıyodur vücutta. Allah herkese hayırlısını versin.

merhaba arkadaslar;

adetım 8 gun gecıktıgınde test yaptım negatıf cıktı ve ben hala adet olmadım. gecen hafta testı tekrarladım yıne negatıf cıktı. ıdrar testı yaptırmalımıyım sızce? hala adet olmadım bugun ıtıbarı ıle 22 gun gectı adetım. gecen ay tam olacagım zaman denıze gıttık. bır hafta hergun denıze gırdım. acaba ondan mı etkılendı. bende cok umutlanmıstım gunum gecınce? sızce ne yapmalıyım...ayrıca bende hıcbır belırtı yok?? kafam karıstıı yardım lutfennn

madem evli değildiniz madem öldürecektiniz neden önlem almadınız?o bebeklerin acısını hiç hissetmediniz mi siz ve eşiniz?yani 3 cana kıymak bana cok vahşice geliyor keşke hemen evlenseydiniz bi de cok normalmiş gibi yazmışsınız...tebrikler...

hamile değilsiniz.bir kadın dogumcuya gidip muayne olun,yumurtlama problemınız olabılır

ben gg den laboquick diye bir test aldım güya ilişkiden 7 gün sonra gösteriyormuş.ayyyyyy üzüldüm filan bu ayda olmadı dedim...sonra adet günüm geldi yine yaptım yine yokkk.sonra daha da geçince eşim başka bir test aldı veeeeeeeee sonuç pozitif yinede inanamadım.gittim kan yaptırdım 43.6 çıktı :)

cok heyecanliydi tekrar hatirladim.

en az bekledigim ümitlendigim ay hamile kaldim.. cok sükür. Esime "bu ay ümitlenmeye gerek yok tutmamistir dedim."

Adet döngüm son ayda biraz uzadigi icin net olarak nezaman adet olmam gerekigini kesitiremiyorudum. 28 gün de olabilirdi 30 gün de. Normal adet öncesi olan belirtiler olustu gögüslerde kasiklarda sanci, sanci dedigime bakmayin gercekten hafifti. Can cikmadan ümit kesilmezmis derlerya öyle oldu.. 29 gün adet olmadim her ufak akintiyla tuvalete gidip kontrol ettim 30 uncu gece de dogru dürsüt uyuyamadim bile her an adet olabilirim duygusuyla gece uyanip kontrol ettim yine kan yok. Sabah ise gittim isten sonra aldim bi test. biraz bekledim ve gözlerime inanamadim cok cok cok hafif ikinci cizgi görünü verdi. Dogru olduguna inanamadim. Esime aksam mücdeli haberi verdim ertesi gün bir test daha aldim yine hafif cizgi cikti. Sükürler olsun hamileyim. Simdi bebegim karnimda tekme atiyor :)

Allah isteye nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…