bir hafta önceden öğrenen var mı?
benim hala adetime 5 gün var ama idrar testinde çok net pozitif çıktı 2tane yaptım farklı marka ikiside aynı, daha öncekilerde de böyle olmuştu bu dördüncü hamileliğim, evli olmadığımız için eşimle birlikte kürtajla sonlandırmıştık bundan öncekileri ama artık evliyiz Allah kısmet ederse doğucak inşallah. benim adet sikluslarım 33 günde bir 18 yada 19. günler yumurtlama günlerim diye hesapladım ve 3. denememde gebelik gerçekleşti. ve gerçekten şuna inanıyorum eğer gebelik varsa 4-5 gün kala mutlaka silikte olsa idrar testinde çıkıyor eğer negatifse gerçekten yoktur veya vardır da bir problem yaşanıyodur vücutta. Allah herkese hayırlısını versin.
merhaba arkadaslar;
adetım 8 gun gecıktıgınde test yaptım negatıf cıktı ve ben hala adet olmadım. gecen hafta testı tekrarladım yıne negatıf cıktı. ıdrar testı yaptırmalımıyım sızce? hala adet olmadım bugun ıtıbarı ıle 22 gun gectı adetım. gecen ay tam olacagım zaman denıze gıttık. bır hafta hergun denıze gırdım. acaba ondan mı etkılendı. bende cok umutlanmıstım gunum gecınce? sızce ne yapmalıyım...ayrıca bende hıcbır belırtı yok?? kafam karıstıı yardım lutfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?