Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Merhabalar, forumları aylardır inceliyorum takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.. bu ay hamile kaldığımı umut ediyorum bugün veya yarın adet olmam gerekiyor.. ama beklemek çok sıkıcı. test yapmak istiyorum ama nedendir bilmem, eczaneden test almaya çekiniyorum daha önce internetten alıyordum. şimdi bi de bugün eczaneler kapalı ya, nöbetçi eczaneden almam lazım. ya diyorum erkek çalışan varsa sadece, çekinirim nasıl isterim diyorum bana bir yol gösterin cesaret verin kızlarrr

çekinecek ne var kötü birşey değilki ben de çok aldım erkek kadın farketmedi ben gebelik testi istiyorum diyorum neden istiyorsun gibi sorular sormuyorlar ben ne kadar fiyatı diye soruyorum alıp çıkıyorum

arkadaşlar benım sorunum şu; ben hazıran ayında yaklasık 2 hafta gec adet oldum evlenmeden önce adetlerım genelde duzenlı oluyordu max 3-5 gun gecıkırdi..evlenelı 7 ay oldu hersey ii giderken hazıran ayından sonra duzenım bozuldu hazıranda 2 hafta gecıktı temmuza sarktı en son 18-21 arası adet görmustum agustos da hastalanmadım full oruc tuttum:) hazıranda idrar testı yaptım negatıf cıktı olmayınca doktora gıttım negatıf cıktı kan tahlılım agustosta olmayınca dun yıne ıdrar testı yaptım negatıf cıktı ama hamıle kalmam pek mumkun degıl zaten mucize olmadıysa...ama ben hala adet olmadım kızlar ne oldu cok korkuyorum doktora gıdecegım elbet ama neden böle bır sorun olusmuş olabilir???

canım bende 1 yıllık evliyim, bu dönem boyunca bikaç kez sanırım hormonlarla alakalı adetim hafif düzensizleşti, en son 24 temmuzda regl oldum agustos 15 te idrar testi yaptım ancak çıkmadı 2 gün sonra bir daha denedim yine çıkmadı üzerine kan testi yaptırdım acaba idrar testi için erken midir diye onda da sonuç negatifti, reglim 10 gün gecikti bu ay tam 10. günde idrar testi yaptım silik çıktı ertesi gün kan testi yaptırdım beta hcg 936 çıktı yani pozitif :) sende istersen biraz daha bekle sonra tekrar idrar testi yaptır emin ol sonucundan :) İnşallah hayırlı olurrrrr

arkadaşlar merhaba hepinize hayrlı günler benimde ilk kez adetimde 5 gün gecikmem oldu 4. gün test yaptım tek çizgi çıktı. biraz daha bekliyeyip tekrar mı test yapsam diye düşünüyorum. yazılan hamilelik belirtileri var ama test negatif çıktı kaç günde kesin çıkar bilgisi olan var mı :?

Selam kizlar,

Adetime 2-3 gün var, 2 gün önce implantasyon kanamasi gibi bir kanama oldu, daha önce hiç böyle bişey yaşamadım.
Ama idrar testi negatif gösteriyor.
Böyle bi şeyle karşılaşan var mı aranızda? idrar testi implantasyondan kaç gün sonra sonuç verebilir ?

10 aylık evliyim ve evlendiyim ay hamile kalmıştım, ama malesef dış gebelik miş.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, ben 4 aylık evliyim ve fazla uzatmadan çocuk istiyoruz.. evlenmeden öncesinde yasmin kuılladım 1,5 sene kadar.. 2 ay öncede bıraktım ilk denememiz geçen aydı ve ben nasıl hamile olabilme ihtimalime kapıldıysam tam 21 gün geciktim ve farlutalle adet gördüm.. Bu ayda yumurtlama günlerimin dışında birlikte olduk ancak ben yine adet görmedim :) 29 ağustosta oldum pazartesi olmam gerekiyordu ama ne gelen var ne giden.. Adet belirtilerim dışında sadece miğde bulantım oldu ilk kez çok yoğun şekilde.. Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri çok benzediği için bir tek farklılık bende bu oldu.. birde göğüslerimdeki damarlar mavi şekilde belirginleşti , şimdi beklemedeyim.

tabikide normal değil 9yıl öncesinden bahsettim ben yeni olan bişey değil zaten o senelerde 99depreminden sonra girdiğim depresyondan dolayı psikiyatri ilaçları alıyordum sağlıklı bir hamileliğin devam etmesi imkansızdı sinir sistemim çökmüştü devam eden bir gebeliğin kısmı felce kadar götürme riski vardı bende.(ki bebeklerin ilk gelişmeye başladığı haftalar sinir sistemimizin çok sağlam ve esnek olması gerekiyormuş doktorlar folik asidi bu yüzden yazarlar gebelik düşünenlere) kendi isteğimizle sonlandırdık diye yazdım çünkü beklemek istemedim o riski alamazdım ben, hiçbir doktorda almamı önermedi. hem evlilik dışı hem sağlıksız hem hayati risk taşırdı benim için. ve şunuda düşün hamile kalabilmek için ne uğraşlar verenler var burda ama ben ilk hamileliğimde doktora gittiğimde henüz bakireydim tam anlamıyla bir ilişki yaşanmamasına rağmen gebelik oluştu, diğerlerindede önlemini almama rağmen oldu(doğ.kont.hapı ile) yapabilecek başka bişey yoktu umarım hiç kimse aynı duruma düşmez. önce kendi sağlığın yerinde olacakki sonra sağlıklı bireyler dünyaya getirebilelim.

Herkese merhaba,

Benim adet günümden 4 gün geçti. Koyu renk bir akıntım oldu ama kanama olmadı.

Midem çok kötü bulanıyor son bir haftadır. Arada karnımada sanki bıçak saplanıyor.

Sizce gebelik testini ne zaman yapmalıyım? Riske atmayıp bir hafta daha mı beklemeliyim?

Fikir verecek arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar
adetim 3 gün gecikti. test yaptım. 2. çizgi silik çıktı. acaba bu pozif anlamına mı geliyor?? Yardımcı olabilecek biri varmı? ayrıca göğüslerim hala şiş ve hassas. ama hiç kahverengi akıntım olmadı. lütfen cevap

merhaba arkadaşlar;dün yine yazmıştım fakat yazımı bulamadım.neyse dün akşam gebelik testi yaptım pozitif çıktı,gece dayanamadım bir daha yaptım negatif çıktı((bu sabah aç karınla yaptım pozitif çıktı..şaşırdım kaldım.hangisine inanmalıyımmm..bide sonuç hemen çıkmıyor 10 dakikayı buldu çıkması...bugün kan testi yaptırsam sonuç çıkar mı????

cnm allahın izniyle hamilesin.. bnde 6.haftam bitmek üzere ama hiç kahverengi akıntım gelmedi.. korkma yani.. bnmde aynen gögüslerim şiş ve hassastı:) hayırlı olsunn:82:

Arkadaslar normalde 29 gunde bir adet oluyorum gecen ay 30 gün oldu. Su an itibariyle 1 gün gecikti 30 gün saysam dahi Ekim. 7 de olmalıydım.İdrar testim negatif kan testi yaptırinca ve negatif cikinca kendi kendine guvey komik bir duruma düşmüş hissediyor. Sizce ne yapmalıyım ?

arkadaşlar dün 2 idrar testi yapmıştım.ilki pozitif çıktı silik bir şekilde adetime 3 gün vardı.aynı gün birdaha test yaptım negatif çıktı..bugün sabah tekrar yaptım pozitif çıktı silik bir şekilde..dayanamadık eşimle özel bir hastaneye gittik 40 dk çıktı sonuç pozitifhcg 41,35 çıktı..bebişim daha çokkk ama çokkk küçük:)))RABBİM inşallah herkese hepinize nasip etsinnn arkadaşlar:)))

cnm allahın izniyle hamilesin.. bnde 6.haftam bitmek üzere ama hiç kahverengi akıntım gelmedi.. korkma yani.. bnmde aynen gögüslerim şiş ve hassastı:) hayırlı olsunn:82:

seninde meleğin hayırlı olsun ..ilgine çok teşekkür ederim. umarım öyledir. net haberler haftaya :)

arkadaşlar lütfeenn yardımcı olur musunuz???
adetim geçeli 3.gün bugun,yarın sabah idrar testi yapsam çıkar mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…