Merhabalar, forumları aylardır inceliyorum takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.. bu ay hamile kaldığımı umut ediyorumbugün veya yarın adet olmam gerekiyor.. ama beklemek çok sıkıcı. test yapmak istiyorum ama nedendir bilmem, eczaneden test almaya çekiniyorum daha önce internetten alıyordum. şimdi bi de bugün eczaneler kapalı ya, nöbetçi eczaneden almam lazım. ya diyorum erkek çalışan varsa sadece, çekinirim nasıl isterim diyorum bana bir yol gösterin cesaret verin kızlarrr
madem evli değildiniz madem öldürecektiniz neden önlem almadınız?o bebeklerin acısını hiç hissetmediniz mi siz ve eşiniz?yani 3 cana kıymak bana cok vahşice geliyor keşke hemen evlenseydiniz bi de cok normalmiş gibi yazmışsınız...tebrikler...
merhabalar arkadaşlar
adetim 3 gün gecikti. test yaptım. 2. çizgi silik çıktı. acaba bu pozif anlamına mı geliyor?? Yardımcı olabilecek biri varmı? ayrıca göğüslerim hala şiş ve hassas. ama hiç kahverengi akıntım olmadı. lütfen cevap
cnm allahın izniyle hamilesin.. bnde 6.haftam bitmek üzere ama hiç kahverengi akıntım gelmedi.. korkma yani.. bnmde aynen gögüslerim şiş ve hassastı:) hayırlı olsunn:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?