Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Adetininzi beklemeden yapsanız bile çıkar. ben de çıktı. çizgi açık renkte olabilir panik yapmayın. silik şekilde bile çizginin görünmesi gebeliğin olduğunu gösterir.

5 gun kala test yaptim, cok silikti. Azerbaycan Bakude doktora gittim, kan testi yaptilar supheli dediler, sonra idrar testi yaptilar yok dediler...Cok uzulmustum. Burada hastane sartlari cok eski. Eger sabah ilk idrarda test yaparsaniz dogruluk payi yuksek. Daha sonraki testlerde gozukmuyor. Benim ilac kullanmam gerekiyordu gripden dolayi, ama ben almadim. Doktor ne kadar da 100 de 100 faiz hamile degilsin dese de, ben sanki hissediyordum. Simdi 1 ay 4 gunluk hamileyim :)

Adetininzi beklemeden yapsanız bile çıkar. ben de çıktı. çizgi açık renkte olabilir panik yapmayın. silik şekilde bile çizginin görünmesi gebeliğin olduğunu gösterir.
ben adet olacağım günün akşamı yaptırdım test negatif çıkmıştı.o yüzden çok merak ediyorum ama yine de korkuyorum.

günaydın arkadaşlar;
bugün idrar testi yaptım yine tek çizgi.Ve bugun 5.gün adetim gelmeyeli.Sağlık ocaığını aradım,hamileliğe idrarda bakıyorlarmış.5 gün oldu hala tık yok,acaba hamilelikten öte sağlık sorunum mu var acaba diye düşünüyorum.Karışık hallerdeyim.En geç idrarda ne zmn belli olur ki?Kan testi de yapmak istemiyorum;battan 10 gün önce yaptırmıştım;negatif çıkmıştı.bir de battan 10 gün önce hafif kanama gelmişti.offf!!!NEden bu kdr geç gösterdi bana eğer bebğim varsa?böyle olan hamişler var mı?

Son düzenleme:

Bende aynı durumdayım canım yaa 3-4 gün gecikti gerçi ben son reglden sonra hsg çekildim belki ondan kaynaklanıyo ama hiçbişeye dair belirtimde yok acaba kötü bişeymi var diyorum:18:
Test yaptım dün akşamüstü ve bu sabah ikiside çok silik pembe bile değil ama beyazda diil gölge gibi çıktı bence negatif zaten gebeliğe dair belirtimde yok son 2 gündür regl olcam gibi hissediyorum ama gelmiyo pişik oldum pedle gezmekten
Hakkımızda hayırlısı olsun bebeden geçtim regl olsam rahatlıcam.

adet günümde yaptım
ateş ölçümü yapıyordum
ateş baya bi yükselince ben de gittim test yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördüm

bugün ikinci testimi yaptım ve yine pozitif çıktı.hem de ilk 3 dakikada.ama pek belirtim de yok.merak ettiğim pozitifi görüp de hasta olan var mı?sevinemedim bilee (

slmm kızlar.aranıza yeni katıldımbende hamile kalmak isteyenlerdenim..bu ay adetim gelmedi.bugün 13. günüm ve daha gelmedi.10 günümde test yapmıştım ama negatif çıktı.şuan hiç bir belirti yaşamıyorum.ne hamilelik ne de adet belirtisi yok.sadece belim ağrıyor ve göğüslerim şişti.benim gibi durum yaşamış hamileler varsa lütfen cevaplar mı:)

test yapsaydın şimdi.10.günde belli olmaz zaten.

ama 3. yada 4. gününde öğrenenler var.inşallah hamileyimdir yaaa.ALLAH hayırlısıyla,sağlıklısıyla nasip eder inşallah....

arkadaşlar ateş ölçme yöntemini ay başından itibaren mi takip etmek gerekiyo, ben 15 ekimde adet oldum, yani daha 18.gündeyim, ateşimi ölçmeye başlasam geç kalmış olurmuyum, çok merak ediyorum, bi teselli olur enazından, yani bi meşgalem olur onunla uğraşırım.

benimde bugun adet gelmeyeli 12.gün.adet ağrısı gibi ağrı gelip geçiyor fakat ne adet var ne de gebelik.Test yaptırdım çıkmadı maalesef;tek ümidim geç döllenme fakat onun için de umut yok aslında;sadece gebelik yoksa adetim gelsin diye dua ediyrm.Fakat adet geçtikten 10-15 gün sonra fln hamile olduğunu öğrenen arkadaşlarımız da vardı.

ben bugün kanda gebelik testi yaptırdım ama negatif çıktı.15 gün geçti adetime ama daha adet olmadım.negatif çıktığı için çok canım sıkıldı.ama malesef yapacak bişiy yok.kısmet değilmiş napalım..hamile değilim bari adet oliyim artık yaa..

arkadaşlar bu topiğe ilk kez yazıyorum kafamı karıştıran bi nokta var benim regli günüm geçeli 3 gün oldu evvelinde 2 düşügüm var ikincisi regli günümde testle öğrenmiştim 2 tane test yaptım sonuç negatif ama sağ kasık bölgesinde az batma hissediyorum sürekli oldum olucam diye kontrol etmekten yoruldum bana yardım ederseniz mutlu olucam ne yapmlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…