bende 3 gün geçince yaptım idral testi ikinci çizgi silikde olsaa gözüktü yap bence varsa çıkar
ben adet olacağım günün akşamı yaptırdım test negatif çıkmıştı.o yüzden çok merak ediyorum ama yine de korkuyorum.Adetininzi beklemeden yapsanız bile çıkar. ben de çıktı. çizgi açık renkte olabilir panik yapmayın. silik şekilde bile çizginin görünmesi gebeliğin olduğunu gösterir.
yaa 4 gün önce negatf çıktı,bugun pozitif çıkma olasığını düşündükçe ne değişti ki çıksın diye içim içimi yiyor..yok ben akşama dogru yaptımmm
günaydın arkadaşlar;
bugün idrar testi yaptım yine tek çizgi.Ve bugun 5.gün adetim gelmeyeli.Sağlık ocaığını aradım,hamileliğe idrarda bakıyorlarmış.5 gün oldu hala tık yok,acaba hamilelikten öte sağlık sorunum mu var acaba diye düşünüyorum.Karışık hallerdeyim.En geç idrarda ne zmn belli olur ki?Kan testi de yapmak istemiyorum;battan 10 gün önce yaptırmıştım;negatif çıkmıştı.bir de battan 10 gün önce hafif kanama gelmişti.offf!!!NEden bu kdr geç gösterdi bana eğer bebğim varsa?böyle olan hamişler var mı?
sabah mı yaptın peki?
slmm kızlar.aranıza yeni katıldımbende hamile kalmak isteyenlerdenim..bu ay adetim gelmedi.bugün 13. günüm ve daha gelmedi.10 günümde test yapmıştım ama negatif çıktı.şuan hiç bir belirti yaşamıyorum.ne hamilelik ne de adet belirtisi yok.sadece belim ağrıyor ve göğüslerim şişti.benim gibi durum yaşamış hamileler varsa lütfen cevaplar mı:)
slmm kızlar.aranıza yeni katıldımbende hamile kalmak isteyenlerdenim..bu ay adetim gelmedi.bugün 13. günüm ve daha gelmedi.10 günümde test yapmıştım ama negatif çıktı.şuan hiç bir belirti yaşamıyorum.ne hamilelik ne de adet belirtisi yok.sadece belim ağrıyor ve göğüslerim şişti.benim gibi durum yaşamış hamileler varsa lütfen cevaplar mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?