hamile bayanalr hadi bize fikir verin eşlerinize hamile olduğunuzu nasıl söyeldiniz

altinkaya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
660
172
83
Bayanlar biz henüz hamile kalmamış bayanlara azızık fikir verin bakalım EŞlerinize hamile olduğunuzu nasıl söylediniz :)

keşke süpriz yapabilseydim
evde yaptığım testi gösterdim bak yine yok umutlanma üzülüyosun dedi ama kuzenlerim hamilesin demişti ertesi gün beraber kan testi yaptırmaya gittik eve geldik sonuç için arayacaklardı telefon elimde bekliyordum :)
telefon çaldı eşim karşımda
-sonucunuz çıktı
-peki değerim kaç
-45,33
-yanii?
-yanii hamilesiniz lütfen hastaneye gelin
telefonu kapatır kapatmaz birbirimize sarıldık gözlerimiz doldu harika bi duygu

canım ne kadar güzel kaç aylıksın şimdi

Ne güzel inşallah bizde tadarız bu duyguyu(

InsaAllah Rabbim bizede bebegimizi gonderirde esime cok guzel bi supriz yapabilirim : )

Henuz ortada fol yok yumurta yok ama ben 'acaba n'apsam' diye dusunuyorum

kızlar unutmayın şunu ne kadar kafanıza takarsanız hormonunuz yükseldiği için hamile kalamazsınız ben 4. ayda hamile kaldım korunmayı bıraktıktan sonra ve eğer bebek istiyorsanız sağlıklı bir gebelik için hamile kalmadan doktor kontrolüne gidin

İster istemez takıyoruz biz 10aydır istiyoruz nasip.Allah bilir zamanı var demekki.

Bana hamile olduğumu Eşim söyledi

Hamilelik girişimlerine yeni başlamıştık. Daha önce kist ameliyatı geçirdiğimden zor hamile kalırım sanıyordum.

Denemeye başladığımız ayı takip eden ilk adet tarihimde adet olmadım. Eşime bugün adet olmadım yarın olurum herhalde dedim. Gitmiş test almış. Hayır şuan hamile değilim bu kadar çabuk olmaz ben bu testi yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum dedim. henüz çok erkendi..

İnat etti. Testi yaptım tuvalete bıraktım. biraz sonra eşim gitti ve bundan çift çizgi var dedi.

Dalga geçiyorsun hayatta inanmam dedim. Ciddi gel bak dedi. Cidden çiftti ve ben çok şaşırmıştım. Hadi çocuğumuz olsun dedik ve o ay hamile kalmıştım.

İnanamadık. Gece kalktık. Özel hastaneye gidip kan tahlili yaptırdık. Sonuç yine pozitifti. Kocam öğrendiğimizden beri dünyanın en mutlu adamı :)

Doğru sölüyosun canım bakalım bu ay istiyorum ben gitmek bi kontrol lazım :) buarada seninle yakın yakın evlenmişiz aramızda 8 gün var :)

ne güzel canım benim allah bize de nasip eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…