hamile değilim hamileyim dedim

Yaşadıklarınız karşılıklı rızanız olarak yaşanan şeyler ise fazla kurcalamayın ama adam sizi kullanmış. Evlense bile sonuçları daha agır olur. O da zor.

Ben öyle sanmışım adet oldum hamile degilmisim deyin bitsin yazik adama da size de.. mutsuz bir ilişki nereye kadar sürer ki

Yani sizi sevdigi icin degil de bebek icin devam ettigini siz de biliyorsunuz. Bu durum sizi mutlu ediyor mu? Iliskinize en fazla 3 ay daha omur bicmissiniz. Gercegi onunde sonunda ogrenecek.

lütfen bu tarz yalanlara bulaşmayın hamile olmadığınızı söyleyin yanlış anladığınızı falan ayrılıyorsa ayrılsın ama siz böyle işlere kalkışmayın bir daha

Nasıl yaparsınız bilmem ama düştüğünü veya aldırdığınızı söylemeyin.
İnsanın bebeğini kaybettiği zaman neler hissedeceğini bilemezsiniz.
Bu büyük acıyı ona yaşatmayın.

İşte çok Türk dizisi izleyince böyle oluyor. Sonra onların ektrikalarını bile kopyalayan problemli nesillerle uğraş... O iğrenç bayık dizileri boşuna bırakmadım.

Daha fazla arabeske bağlamaya gerek yok. Gidin yalan söylediğinizi itiraf edin ve ayrılın. Bu kadar basit. Adam zaten sizi sevmiyormuş, bu yüzden dünyası kararmaz. Bir kere de yalancılığınız için sevmez, o kadar.

düstü dersin-
bide bak artik cinsellik vs. yasiyorsun- azda olsa kendini gelistirmeye bak.
ucuz yalanlarla erkek baglamaya calisma

Sadece hamilesin diye yaninda duruyorsa biran once dogruyu soyle ve gitcekse gitsin niye zorla tutuyorsun ki. Seni sevmeyen adamiii !!!

Zaten hamilelik olayini dewam ettiremezsin kii.
Bir sekilde ogrenir mutlaka.
Bir kac ay sonra napicaksin :) hadi bebegin kalp atisini dinleyelim, cinsiyeti nedir onu ogrenelim dicek sana ? Birde karninin şişmesi war
Iyice nefret ettirmeden kendinden dogruyu solemek en mantiklisi.

Iliskini kurtarmak icin boyle bir yalani solemende, senin adina beni korkuttu açikcasi.
Hadi Ona hic girmeyecegimmm ..

Senin de için alıyor yani böyle bir ilişkiyi sürdürmeyi? Ne diyelim.

Yalancısınız, adama uzuldum sizin gibi birinin yaninda

Ne biçim hayatlar yaşıyorsunuz,ne biçim dolaplar ceviriyorsunuz insan hayret ediyor.Böyle bir konuda yalan söyleyerek adamı elde tutma çabası hiç mi gururunuza dokunmuyor.Sizin gibisi evlerden ırak..

Yani söyleyebileceğim tek şey, en azından sizi sevmeyen birinden gerçekten hamile kalmamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…