hamile değilim hamileyim dedim

Boş gebelikmis de bari. Şimdi seni çok sevdim yalan attım desen inanmaz asla sana. Zaten durası yok herhalde adamın. Yada yanılmışım değilmişim de.

Benim eşim İnandı, ben inanmadım o inandı.
Eşim haklı çıktı ama.
İroni gibi bir şey yaptım canım. Evli olmak ayrı, konu sahibinin olayı ayrı. Erkek arkadaşın mı değil mi belli olmayan bir adama, hamileyim dersen eşin verdiği tepkileri vermez. Hem de ilk ilişkide...

Ya biz ikinci çocuğu çok istedik. Ben de kan pıhtılaşması vardı. Üç defa kimyasal gebelik geçirdim. Bir de sürekli yanlış sonuç veren idrarda gebelik testlerinden sonra bir hamileyim bir değilim, yine hamileyim yine kimyasal diye diye adamın beynini yaktım. En son gerçekten inanmadı kalp atışlarını duyana kadar. Bende keseyi görene kadar gebelij devam edecek mi, etmeyecek mi şüphesi içindeydim. Gittik kalp atışlarını duyduk. Çıktık beni servise bırakıyor yıllık bakımdan arabamı alacağım. Döndü şöyle baktı karnıma, "Allah allah kesin hamilesin he... lan fasülye tutundun mu? Aman iyi tutun he uğraştırma bizi bir daha,"dedi

Hımm profilinde 26 yazıyor da..Böyle bi yalana neden gerek duyup kendini küçük duruma düşürdün.Küçükte değilmişsin.Adamın seni seveceği yoksa ne yaparsan yap sevmez zaten.Biran önce doğruyu söyleyip gurur edinip kendine onunla uzaklaş.

yalan soyleyerk kimseti elinde tutamazsinn keske bekaretini bu sekilde vermeseydin keske ida seni sevseydi ama keske akil istiyorsan. ne yazik kimyasal gebelik gecirdim de. once insanin yalanina kendi inanmasi lazim ondan sonra daha gorusme derim

Bi an önce bu yalandan kurtulun derim kese boşmus de kapat konuyu. Yoksa er gec yalancı damgası yersin kuzum kapat konuyu bi an önce

Konuya üzüldüm gerçekten. Umarım işin içinden çıkabilirsiniz kısa zamanda. Tavsiyem biran önce bu yalandan kurtulun devam ettirmeyin daha fazla. Bir şekilde yanlış anladığınizi falan söyleyin konu kapansin. Bebek yokken yine sizinle sevgili olarak kalırsa sizi seviyordur ama bebek yok diye ayrılırsa o zaman sevmediğini anlayabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Bazen insanlar anlık saçma doğru olmayan kararlar verebiliyor. Hemen yadırgamıcam o yüzden. Kimsenin hayatını mahvetmiş değilsiniz sonuçta. Doğruyu söylemek en güzeli. Eğer söyleyemem diyorsanız aldırdım bebeği diyin. Anne olamam şuan veya evli olmayan bir çiftin bebeği olmasını doğrı bulmuyorum falan dersiniz. Aklıma başka bir şey gelmiyor

Sevilmediğin birinden kendine hamile yalanını yakıştıran sen. Nil karaibrahimgilin çok güzel bir sözü var sık sık anımsarım şöyle;" kimseyi avucunda sıkarak yanında tutamazsın tam tersi apaçık olmalı elin. İsteyen yaninda olur zaten. " Yani ne diyeyim neden ne olursa olsun kimseyi zorla yaninda tutmaya çalışma.

Konu fake geldi ama yine de empati yaptım. Bence adet olduğunu ve hastaneye gittiğini söyle, hastane çıkışından seni alması için çağır.
Geldiğinde mutsuz bir şekilde arabaya bin, fazla konuşma, durgun ol, sorularına cevap verme...
Birkaç gün kendini kapat, zaten soru sormaz . Sonrasında konu açılınca düşük yaşadığını, gittiğinde zaten düştüğünü,doktorun seni teselli Edip ağrı kesici yapıp gönderdiğini söylersin.
Olur biter

Üzüldüm adama, erkekleri.fena sanırdım ama kadınlar olarak bir isteğimizi yapma dürtüsünü hiç bir şey engelleyemiyor

Bizim de ilki ne olduğunu anlamadan gelmişti. Bende inanmakta zorlanmıştım ama eşim hemencik baba oluyorum moduna girmişti ama ikinci 8 ay bekletti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…