hamile değilim hamileyim dedim

birini taniyorum senin gibi adama hamileyim diye yalan soyledi. Adamin anasi vefat etmis daha bir hafta olmus bu kadin haftasina dugun yaptirdi kendine. Evlenincede kocasi hani sen hamileydin diyince dustu bebek demis.KOnunu okuyunca o aklima geldi

Yalanı doğruyla mı örteceksiniz düştük oldu de kapansın konu olan olmuş bişey değişmeyecek adam iki şekilde de ayrılacak

Nasil? Ayrildiktan sobra yattiniz ilk defa ve hamile kaldin guyya ole mi?

Adamın sizi sevmemekte ne kadar haklı olduğunu tüm dünyaya göstermişsiniz.
Sizin bu yaptığınız sevginin neresine sığar, orası da ayrı konu.
Evlerden ırak!

Sonra görümce durumu farkeder, farkettiğini anlayınca siz konuşurken merdivenlerden kendinizi atarsınız, sonra da görümce itti bebeği düşürdüm dersiniz?

birini taniyorum senin gibi adama hamileyim diye yalan soyledi. Adamin anasi vefat etmis daha bir hafta olmus bu kadin haftasina dugun yaptirdi kendine. Evlenincede kocasi hani sen hamileydin diyince dustu bebek demis.KOnunu okuyunca o aklima geldi

Yazık şu erkeklere be!

Su an ki durumun ne olur bilemem ama..
Ileride keşke deyip çok pişman olacaksın..
Keşke bunları yapmasaydım keşke bu duruma düşmeseydim
Keşke zamanı geriye alabilseydim
Keşke yaşananları silebilseydim hem onun hafizasindan hem kendi hafızamdan diye..

Biteceksede devam edeceksede doğruyu söylemelisin.Sonra çok pişman olursun karşıdaki kişiye de yazık bazen erkeklere de üzülüyorum kimi hamileyim diye kandırıyor kimi hayatımda biri olmadı diye kandırıyor bu şekilde evlilik olmaz herkes yaptıklarının arkasında durmalı doğru yada yanlış.

Zaten ne oldugu belli olmayan adi konmayan bir seyler varmis. Onceki konumu okudum. Sana akil vermis herkes sen ise gidip onunla en özel şeyi yaşamışsın. Hala da devam ediyorsun. Niye bu kadar inatlastin?. Baska erkek mi yoktu sana? Birak sevmiyorsa sevmesin. Yol ver gitsin o zaman. Zararin neresinden dònsen kardir.

Sirf hamilesin diye gorusuyosa yarin oburgun yine ayrilir bu adam senden malesef.dusuk yaptm de bitir bu yalani

Yalan yalanı doğurur, ta ki gerçekler ortaya çıkana kadar.

Ve bu hikayede tek yanan siz olursunuz.

Yazık etmişsiniz .

Yazik .
Kendinizi bir erkege zorla kabul ettirmeye calisacak kadar zavalli olmayin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…