- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
Canim bende öyle olmaya basladim. Bi yere gidesim yok.ya herkes aynı mı? benim birinin hamile olduğunu duymaya, hamilelerle konuşmaya hiç tahammülüm kalmadı. hayatımda hiç bir şeyi kıskanmadım, ama şimdi çocuğu olanları ve hamileleri kıskanıyorum. hatta içten içe sinir oluyorum. geçen eşim bir arkadaşının eşinin hamile olduğunu söyledi (bana neyse....!!!) şimdi hafta sonu bir düğüne gidicez, onlar da orada olacak, ve benim o kızı görmeye tahammülüm yok. bir de hamile kaldıktan sonra konuştuk, bana söylemedi, nazarım değer diye mi artık bilmiyorum. belki de bana söylemediği için bu kadar sinirlendim....
neye sinirleniyorsam?????............ ne güzel Allah vermiş işte! ama etrafımda o kadar çok arttılar ki hamile olmayan, çocuğu olmayan arkadaşım akrabam kalmadı, kendimi çok yalnız hissediyorum. Bir tek burada yalnızlığım gidiyor sanki.......
Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımı aramıyorum, hamile olduğunu söyleyecek diye korkuyorum. hamile arkadaşlarımla da görüşmek istemiyorum, bana acıyan gözlerle bakıyorlarmış gibime geliyor. Onlar sanki dünyanın en şanslı insanları, çok değerliler, ben de bir zavallıymışım gibi hissediyorum.
NORMAL MİYİM????
Merhaba ,sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durumdayım . Benim daha çok erken ama daha 5 ayda bu duyguları hissetmeye başladım. Arkadaşım doğum kontrol hapı kullanirken gebe kaldı. Başkaları için çok kolayken bizim için zor olması ve her at ümit edip beklemek yoruyorya herkes aynı mı? benim birinin hamile olduğunu duymaya, hamilelerle konuşmaya hiç tahammülüm kalmadı. hayatımda hiç bir şeyi kıskanmadım, ama şimdi çocuğu olanları ve hamileleri kıskanıyorum. hatta içten içe sinir oluyorum. geçen eşim bir arkadaşının eşinin hamile olduğunu söyledi (bana neyse....!!!) şimdi hafta sonu bir düğüne gidicez, onlar da orada olacak, ve benim o kızı görmeye tahammülüm yok. bir de hamile kaldıktan sonra konuştuk, bana söylemedi, nazarım değer diye mi artık bilmiyorum. belki de bana söylemediği için bu kadar sinirlendim....
neye sinirleniyorsam?????............ ne güzel Allah vermiş işte! ama etrafımda o kadar çok arttılar ki hamile olmayan, çocuğu olmayan arkadaşım akrabam kalmadı, kendimi çok yalnız hissediyorum. Bir tek burada yalnızlığım gidiyor sanki.......
Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımı aramıyorum, hamile olduğunu söyleyecek diye korkuyorum. hamile arkadaşlarımla da görüşmek istemiyorum, bana acıyan gözlerle bakıyorlarmış gibime geliyor. Onlar sanki dünyanın en şanslı insanları, çok değerliler, ben de bir zavallıymışım gibi hissediyorum.
NORMAL MİYİM????
1,5 senedir çocuk istiyoruz olmuyor. İki kere tüp bebek denedik. Üçüncüye gideceğim. Bugün arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Hayatımızda sigara alkol kullanmadık ama bizim olmuyor her gün sigara alkol alan insanların çocukları oluyor. Evimizde ölüm sessizliği vardı. Kiskanmadik ama imrendik istedik.. bu kadar zor olmasaydı keşke şu saatte insan bu dertlerle boğuşmak istemiyorMerhaba ,sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum. Ben de aynı durumdayım . Benim daha çok erken ama daha 5 ayda bu duyguları hissetmeye başladım. Arkadaşım doğum kontrol hapı kullanirken gebe kaldı. Başkaları için çok kolayken bizim için zor olması ve her at ümit edip beklemek yoruyor
Bizde aynı durumdayiz.insanin boğazı düğümleniyor bi tuhaf oluyor böyle1,5 senedir çocuk istiyoruz olmuyor. İki kere tüp bebek denedik. Üçüncüye gideceğim. Bugün arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Hayatımızda sigara alkol kullanmadık ama bizim olmuyor her gün sigara alkol alan insanların çocukları oluyor. Evimizde ölüm sessizliği vardı. Kiskanmadik ama imrendik istedik.. bu kadar zor olmasaydı keşke şu saatte insan bu dertlerle boğuşmak istemiyor
Allah yardımcımız olsun .çok zor bir durum .yaşamayan anlamaz .bir yıl önce ben de anlamazdim ne var ki şimdi en iyi anlayanlardanim. Stres yaptığımız için olmuyor .iki güne adet olucam yine adet belirtileri başladı çok yıkılıyorum çok üzülüyorum her ay1,5 senedir çocuk istiyoruz olmuyor. İki kere tüp bebek denedik. Üçüncüye gideceğim. Bugün arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Hayatımızda sigara alkol kullanmadık ama bizim olmuyor her gün sigara alkol alan insanların çocukları oluyor. Evimizde ölüm sessizliği vardı. Kiskanmadik ama imrendik istedik.. bu kadar zor olmasaydı keşke şu saatte insan bu dertlerle boğuşmak istemiyor
Bazen insan duygularını kontrol edemiyor bizde tedavi görüyoruz yoğun bir duygu bu belki hiç sahip olamama korkusu merak etmeyin siz kötü biri değilsiniz sadece üzgünsünüz ama kendinize fazla geliyorsa bazı halleriniz tüp bebek terapistleri var bu şekilde yalnızlaştırmayın kendinizi inşallah en yakın zamanda rabbim kucaklarımızı doldursunya herkes aynı mı? benim birinin hamile olduğunu duymaya, hamilelerle konuşmaya hiç tahammülüm kalmadı. hayatımda hiç bir şeyi kıskanmadım, ama şimdi çocuğu olanları ve hamileleri kıskanıyorum. hatta içten içe sinir oluyorum. geçen eşim bir arkadaşının eşinin hamile olduğunu söyledi (bana neyse....!!!) şimdi hafta sonu bir düğüne gidicez, onlar da orada olacak, ve benim o kızı görmeye tahammülüm yok. bir de hamile kaldıktan sonra konuştuk, bana söylemedi, nazarım değer diye mi artık bilmiyorum. belki de bana söylemediği için bu kadar sinirlendim....
NORMAL MİYİM????
Değilsin.ya herkes aynı mı? benim birinin hamile olduğunu duymaya, hamilelerle konuşmaya hiç tahammülüm kalmadı. hayatımda hiç bir şeyi kıskanmadım, ama şimdi çocuğu olanları ve hamileleri kıskanıyorum. hatta içten içe sinir oluyorum. geçen eşim bir arkadaşının eşinin hamile olduğunu söyledi (bana neyse....!!!) şimdi hafta sonu bir düğüne gidicez, onlar da orada olacak, ve benim o kızı görmeye tahammülüm yok. bir de hamile kaldıktan sonra konuştuk, bana söylemedi, nazarım değer diye mi artık bilmiyorum. belki de bana söylemediği için bu kadar sinirlendim....
NORMAL MİYİM????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?