- 13 Mart 2015
- 4.409
- 8.174
- 358
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Cunku beyinlerinin ici ilk günku kadar bos
Iste senin gibilerin zihniyeti de buna çanak tutuyor. Kadin olacaksin bir de! Oglun varsa yada olursa onu da boyle yetistirirsin sen! Sonra niye ilerleyemiyoruz. Yerimizde saysak ona da sukredecegim ben.Bizim erkeklerimiz avrupalı erkekler gibi değil cnm malesef...avrupada bayanlar bahçesinde çırılçıplak dolaşsa kimse dönüp bakmaz. öyle gezen insanlara burada arkasından küfür ediyorlar. kadınlara ve onu öyle gezdiren erkeklere. çok duydum ve gördüm.
Ne demek kadinlari oyle gezdiren erkekler ya! Kopek gibi mi goruyorsun kendini. Erkekler bizi nasil gezdirebilir. Senin bir iraden kisiligin yok mu. Esinin karisi cocuklarinin annesi olanlardansin belli ki.Bizim erkeklerimiz avrupalı erkekler gibi değil cnm malesef...avrupada bayanlar bahçesinde çırılçıplak dolaşsa kimse dönüp bakmaz. öyle gezen insanlara burada arkasından küfür ediyorlar. kadınlara ve onu öyle gezdiren erkeklere. çok duydum ve gördüm.
O nasıl güzel laf sokmaktır bravo!Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Oda hemen toparlanır zatenBende otobüste oturmayla, giyimin ne alakası var diyesim geldi :) ne yalan söliyim öle bacağını acıpta oturan bana denk gelmedi. gelirsede biras toparlanırmısınız derdim..
Sex lafından bile tahrık olan var :)Sex değil seks, sex cinsiyet belirtir.
Ayrıca seks yazarken de utanılacak bir şey yok bence. İnsanlara özgü değil her canlı sevişiyor :) ha duygulu anlamlı vs değildir belki ama bence nefes almak gibi bir şey. Sen örümcek beyinlileri dinleme, hamilelik çok güzel bir iey. Hayırlısıyla kucağına alırsın umarım.
Bunu demeye getirdigini nerden anladiniz? Madem kafanizda boyle birsey olustu, o an sormaliydiniz kadina. "Teyzecim yani gezmeyelim mi hamileyken onu mu demek istiyorsun" diye acik acik sormaliydiniz. Ben olsam sorardim ve alacagim cevaba gore konusurdum. Sizce de cok fazla on yargili degil misiniz?Ben anneme babama bile gitmedim sen gezıyorsun demeye getirdi bana
İnsanlar nasıl üredi sanırım bir haber
o değilimBunu demeye getirdigini nerden anladiniz? Madem kafanizda boyle birsey olustu, o an sormaliydiniz kadina. "Teyzecim yani gezmeyelim mi hamileyken onu mu demek istiyorsun" diye acik acik sormaliydiniz. Ben olsam sorardim ve alacagim cevaba gore konusurdum. Sizce de cok fazla on yargili degil misiniz?
Dillerindekini söylerken şekilden şekile giren insanlar çoğu .Öyle bir teyzeye denk gelsem keşke bende...
Ahh teyze bir bilsen nasıl sevişiyorum kocamla, her pozisyonu deniyoruz, senin en sevdiğin pozisyon hangisi ? Diye sorarım sanırım
Kendileri tozlaşma yoluyla ürüyorlar. Takma kafana. Hamile hamile üç beş densiz için strese girme. Ben hamile olduğumu ilk babama söylemiştim mesela. Herhalde onlar pazardan aldık bu çocukları diyorlar.Kızlar yaşlı bir uzaktan akrabam olan bir teyze bugün bana aynen şu cümleyi kullandı ; " biz hamileyken anamızın babamızın kapısına gitmezdik utanırdık !"
Bende insanların utanacağı bir çok şey var teyze ,senin gelinine yıllarca eziyet edip şimdi onun hizmetini beklemen gibi " dedim .
Dışarıya çıkıyoruz çoğu erkek saçma saçma bakıyor
Sadece erkekler olsa iyi hemcinslerimde de var bu tipler .
Yok hamile olduğun babaya söylenmez vs .
Gidipte babama hamileyim demiyorun , geçen ve gelişen süreçte bu zaten belli oluyor
Ben şimdi bu kafaya göre 9 ay babama gitmemeliyim
Hamile bir kadının dışarıda dolaşması , yemesi içmesi kadar doğal olmayan birşey olabilir mi ?
Yani ben hamileliğimden neden utanayım?
Çok özür dileyerek söylüyorum ama hamile bir kadına neden sex yapmış bu gözüyle bakılıyor sadece bunu anlamıyorum
Çok iyi demişsin canım ağzına sağlıkYıllarca gelinine cektırmediği kalmadı
Aılece bır olup kafını cocuklarının gozunun onunde dovduler ve hamılesın gezme dıyor bana
Ben degıl sen utan dedım kısaca bende
Aksine insanların baska bırının mutluluğunu gelenek gorenek ve adet dıye dıye nasıl gasp etmeye calıstıklarını gormuş oldumKendileri tozlaşma yoluyla ürüyorlar. Takma kafana. Hamile hamile üç beş densiz için strese girme. Ben hamile olduğumu ilk babama söylemiştim mesela. Herhalde onlar pazardan aldık bu çocukları diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?