Hamile kadın

Sex değil seks, sex cinsiyet belirtir.

Ayrıca seks yazarken de utanılacak bir şey yok bence. İnsanlara özgü değil her canlı sevişiyor :) ha duygulu anlamlı vs değildir belki ama bence nefes almak gibi bir şey. Sen örümcek beyinlileri dinleme, hamilelik çok güzel bir iey. Hayırlısıyla kucağına alırsın umarım.

Iste senin gibilerin zihniyeti de buna çanak tutuyor. Kadin olacaksin bir de! Oglun varsa yada olursa onu da boyle yetistirirsin sen! Sonra niye ilerleyemiyoruz. Yerimizde saysak ona da sukredecegim ben.

Eskilerde var bu kafa.
Benim annem de 43 yaşında kardeşime hamile kaldığında utancından sokağa çıkamaz olmuştu. Yaş kemale ermiş hala oynaşta bunlar derler diye emekliye ayrılmıştı. Hatta 6-7 aylık hamileydi erkek kardeşim 12 yaşlarındaydı, anne hamile misin diye sorunca "yok oğlum nereden çıkardın" diyordu, öyle bir utanmak
Şimdi deliler gibi pişman böyle saçmaladığı için.

Yasliar hep boyledir ki konusurlar. Bizim zamanimizda diye baslayip anlatirlar da anlatirlar. Ama ben o kadinin kotu niyetle soyledigini dusunmuyorum. Hani "neden hamilesin ve geziyorsun" anlaminda size laf sokmak icin soylememistir. "Biz cok kısıtlı yasiyorduk, hicbir sey yapamiyorduk" minvalinde dert yanmak icin soylemistir. Cunku o zamanin kadinlari gercekten cok cekmis. Benim annem de o kadinlardan biri. Ve sık sık cektiklerini anlatir yakin cevremize. Lutfen her duydugunuzu da kotu niyetli olarak algilamayin. Bana yasli birisi boyle birsey soylese, "sizin adiniza uzuldum, insanin mutlullugunu ailesiyle paylasamamasi cok aci" falan derdim.

Ne demek kadinlari oyle gezdiren erkekler ya! Kopek gibi mi goruyorsun kendini. Erkekler bizi nasil gezdirebilir. Senin bir iraden kisiligin yok mu. Esinin karisi cocuklarinin annesi olanlardansin belli ki.

O nasıl güzel laf sokmaktır bravo!

Bende otobüste oturmayla, giyimin ne alakası var diyesim geldi :) ne yalan söliyim öle bacağını acıpta oturan bana denk gelmedi. gelirsede biras toparlanırmısınız derdim..
Oda hemen toparlanır zaten
Bir kadın olarak baska bır kadının içinde yavrusu olan bir gobegınden iğrenmek cok tuhaf degıl mı
Hayır acmıs gobegını cekmış koymuş neresı ahlaksızca ?
Alakasını anlamaman cok normal bu durumda

Sex lafından bile tahrık olan var :)

Ben anneme babama bile gitmedim sen gezıyorsun demeye getirdi bana
İnsanlar nasıl üredi sanırım bir haber
Bunu demeye getirdigini nerden anladiniz? Madem kafanizda boyle birsey olustu, o an sormaliydiniz kadina. "Teyzecim yani gezmeyelim mi hamileyken onu mu demek istiyorsun" diye acik acik sormaliydiniz. Ben olsam sorardim ve alacagim cevaba gore konusurdum. Sizce de cok fazla on yargili degil misiniz?

Bazen burdaki konulari okuyunca ben hangi ulkede yasiyorum acaba diyr bir dusunuyorum

3 hamilelik yasadim ( birini 3 aylikken kaybettim)
Ucunde de dapdar kiyafetlerle gobek ortada gezdim , ilk hamile oldugumu ogrendigimde anama babama gidip ultrason fotosunu verdim , denize de girdim , bikiniyle etrafta dolandim , sadece bir kere rahmetli annemin babaannesi kizim cok dar giyiyorsun bebege zarar vermrsin bu kiyafetler dedi , yok babaanne bisi olmaz dedim devam ettim

1 tane kotu soz , 1 tane kotu bakis da gormedim

Ya bu ulke cidden geriye gidiyor yada ben uzayda yasiyorum

Lutfen hamileliginizfen utanmayin , analarin kutsal sayildigi bir ulkede su anlattiklatiniz beni cok sasirtti gercekten

Y
o değilim
Zira dedıgı oydu
Akrabam dıyorum , tanımayacak kadar uzak degılım .
Demeye getırdı dememın sebebı ise acık acık dusundugunu soyleyemeyen bir tip
Sureklı on cocugumu da evde dogurdum hastaneye gıtmedım sız cok nazlısınız diyen biri için evet on yargılı degılım .

Sanki sadece hamile kalınca seks yapılmış olunuyor. Evlenince falan da evden çıkılmasın o zaman
Antikalar

Öyle bir teyzeye denk gelsem keşke bende...

Ahh teyze bir bilsen nasıl sevişiyorum kocamla, her pozisyonu deniyoruz, senin en sevdiğin pozisyon hangisi ? Diye sorarım sanırım
Dillerindekini söylerken şekilden şekile giren insanlar çoğu .
Bir sürü meselesi kısaca .
Yani şunu şunu demek istedim bile diyemiyor
Anne babamı bıle gormezdım gitmezdım sen gezıyorsun diyor .
O istediğini söyyleme hakkına sahipken sen içindekini , düşünceni söylediğinde tefbiyesiz olmuş oluyorsun
Kısacası şişeye şişe diyorum kabul etmiyor

"Öyle gezdiren erkek" nasıl bir cümledir ya? Bu nasıl bir mantık, nasıl bir mahalle baskısıdır, neymiş öyle gezene ve gezdiren erkeğe küfür ediyorlarmış, bi zahmet o küfür edenler kendi tasmalarını kıssınlar, milletin hoşuna gitmiyor diye insanların istediği gibi giyinmek zorunda değiliz.Ayrıca bir erkeğin boyuduruğunda mı kadın, kendi seçimleri ve tercihleri yok mu? yav ne diyeceğimi de bilemedim.

Kendileri tozlaşma yoluyla ürüyorlar. Takma kafana. Hamile hamile üç beş densiz için strese girme. Ben hamile olduğumu ilk babama söylemiştim mesela. Herhalde onlar pazardan aldık bu çocukları diyorlar.

Kendileri tozlaşma yoluyla ürüyorlar. Takma kafana. Hamile hamile üç beş densiz için strese girme. Ben hamile olduğumu ilk babama söylemiştim mesela. Herhalde onlar pazardan aldık bu çocukları diyorlar.
Aksine insanların baska bırının mutluluğunu gelenek gorenek ve adet dıye dıye nasıl gasp etmeye calıstıklarını gormuş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…