- 14 Şubat 2017
- 187
- 109
- 18
bende de gecikme yapmıştı 4 gün sonra gelmişti,ama senin farklı olur hamilelik gecikmesi olur inş.Klomenin geciktirdigini dusunuyorm her ay husrana ugramaktan yoruldumo yuzden henuz yapmadim eger yarinda olmazsam ozaman yapcam
bende de gecikme yapmıştı 4 gün sonra gelmişti,ama senin farklı olur hamilelik gecikmesi olur inş.
Guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim insallah oyledirhadi hayırlısı inşallah bu gecikme bebiş müjdesinin habercisidir hayırlarla amin
rica ederim beklemek zorGuzel dileklerin icin tesekkur ederim canim insallah oyledir
inşallah sana da hayırlarla sağlıcakla şifa olur canım kim çekecek kupayı şu bele yapıyorlar su kaynatıp ondan mıBende bu akşam kupa çektiricem bklm inş işe yarar :) yengemd de annem ypmş 2 yılın sonunda kupa çekildiği ay hamile kalmış eski bi yöntemmiş yazaym dedm blki bna olmasa da bşkasına şifa olur
bele yakı yapıştıranı duymuştum ama bunu ilk kez duydum ,rabbim rast getirsinBende bu akşam kupa çektiricem bklm inş işe yarar :) yengemd de annem ypmş 2 yılın sonunda kupa çekildiği ay hamile kalmış eski bi yöntemmiş yazaym dedm blki bna olmasa da bşkasına şifa olur
Yok canım bardak kapatılıyo ya bel kuyruk sokumu arasına ondan ama ekmekle yapılıyomş annem yapmış yengeme de baktı artk çok istiyorum bana da ikna oldu yumurtalıkları çalıştırıyomuş baya araştırdıminşallah sana da hayırlarla sağlıcakla şifa olur canım kim çekecek kupayı şu bele yapıyorlar su kaynatıp ondan mı
Yakıyı denemiştim canım ama genelde bardak çekmeden sonra yakıyı yapın diyolar sıcak tutucak orasını arkasından hmn ilişki olucak yumurtalıklar hızlanck çünkü denemkten zarar gelmez aksine herşeye yararı var adet düzensizliğine de iyi geliyomuş bunu yaşayanlarda denesin bencebele yakı yapıştıranı duymuştum ama bunu ilk kez duydum ,rabbim rast getirsin
ah bir yapan biz de bulsak da yaptırsak ben bir de hacamatı duydum ya ama işte güveneceğin biri olacak ki yaptıracaksın öyle de hamile kalanlar olmuş..Yok canım bardak kapatılıyo ya bel kuyruk sokumu arasına ondan ama ekmekle yapılıyomş annem yapmış yengeme de baktı artk çok istiyorum bana da ikna oldu yumurtalıkları çalıştırıyomuş baya araştırdım
ALLAH hayırlısıyla sağlıcakla inşallah seni sevindirir içinde yakın zamanda bizleri de sevindirir amin hamişler çoğalsın da dua arkadaşlarımız da çoğalır melek taşıyan annelerin duası geri çevrilmez ALLAH'IN İZNİYLE İNŞALLAH DİYORUM AMİN..Yakıyı denemiştim canım ama genelde bardak çekmeden sonra yakıyı yapın diyolar sıcak tutucak orasını arkasından hmn ilişki olucak yumurtalıklar hızlanck çünkü denemkten zarar gelmez aksine herşeye yararı var adet düzensizliğine de iyi geliyomuş bunu yaşayanlarda denesin bence
herkese başka bi yöntem iyi geliyor nerdeyse,rabbim herkese vesile kılıyor demekki bizimde duyup yapıp vesilemiz bu olacak denemek lazımah bir yapan biz de bulsak da yaptırsak ben bir de hacamatı duydum ya ama işte güveneceğin biri olacak ki yaptıracaksın öyle de hamile kalanlar olmuş..
Hacamat işte bnm dediğimde kız bardak çekme diyorz bz :) zaten bilmesine gerek yok eşine bile yaptırabilirsinah bir yapan biz de bulsak da yaptırsak ben bir de hacamatı duydum ya ama işte güveneceğin biri olacak ki yaptıracaksın öyle de hamile kalanlar olmuş..
kesinlikle canım hacamatı ben de düşündüm aslında da araştırmak lazımherkese başka bi yöntem iyi geliyor nerdeyse,rabbim herkese vesile kılıyor demekki bizimde duyup yapıp vesilemiz bu olacak denemek lazım
valla daha adet dönemim gelmedi. ama geçen kullandığımda da gecikmem olmamıştı. hamile olmayasın ?Bende bu ay klomen kullandim ilk deneme klomenle adetim gecikti bugun 3. Gunu
Sende klomen adet gecikmesi yaptimi omu geciktirdi acaba
hadi ya ...nsıl yapacak gülüm annen sana yaptıktan sonra bize de ayrıntılı anlatsan ne iyi olur yaHacamat işte bnm dediğimde kız bardak çekme diyorz bz :) zaten bilmesine gerek yok eşine bile yaptırabilirsin
Amin amin canım inş Allah herkese Evlat sevgisini tattırsınALLAH hayırlısıyla sağlıcakla inşallah seni sevindirir içinde yakın zamanda bizleri de sevindirir amin hamişler çoğalsın da dua arkadaşlarımız da çoğalır melek taşıyan annelerin duası geri çevrilmez ALLAH'IN İZNİYLE İNŞALLAH DİYORUM AMİN..
Normalde şiş ve ya çatalın ucuna takılıyo kolonyayla ateş yakıp bardak ısıtılıyo filan ama çocuk için ekmekle yapılıyomş üstüne kibrit dikiyomşsn bardak buharı çekick bele kapatıcaksın bu kadar cnm yne de akşm yapıcak bi görym anlatrm detaylı inş umut olur hepimizehadi ya ...nsıl yapacak gülüm annen sana yaptıktan sonra bize de ayrıntılı anlatsan ne iyi olur ya
onu anlatmayla değil bilen yapması lazım cnm,çünkü kupa da çekiyolar ya etini diyeyiyim o kabarık olan bardak içinde toplanan pis kanın oluyormuş zaten ,kırmızı kızarır ya hatta,iş o noktadan kesiyolarmış kupadan sonra o kanı akıtıyorlar o işleme hacamat deniliyormuş.hadi ya ...nsıl yapacak gülüm annen sana yaptıktan sonra bize de ayrıntılı anlatsan ne iyi olur ya
EVET HAKLISIN BİZ YAPMAYA KALKARKEN ETİMİZİ YAKARIZ :)onu anlatmayla değil bilen yapması lazım cnm,çünkü kupa da çekiyolar ya etini diyeyiyim o kabarık olan bardak içinde toplanan pis kanın oluyormuş zaten ,kırmızı kızarır ya hatta,iş o noktadan kesiyolarmış kupadan sonra o kanı akıtıyorlar o işleme hacamat deniliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?