ALLAH RAZI OLSUN CANIM.Yaa bitanemm guzel dileklerin ve dualarin icin Allah razi olsun. Rabbim bu duyguyu sevinci sana ve isteyen herkesede yasatir insaAllah isteyen herkese dua ediyorum rabbim seninde gonlune gore versin insallah canim benim
kızlar gögüslerim çok şişti ve beyaz akıntım var acaba hamile miyim
evet canım çok haklısın şu adetim geçsin bakalım hayırlısıBoşver canım belirtileri
En önemlisi adet geçsin ondan sonra idrar ve kan tahlili
yaa hayırlısı olsun hakkında canımadet oldum yarına ya da salı gününe doktora giderim inşallah iğneler başlar kısmetse bakalım tedavimiz hayırlarla bizi sevindirecek mi bakalım kısmet...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM TÜM İSTEYENLER İÇİN İNŞALLAH HAYIRLARLA SAĞLICAKLA AMİNyaa hayırlısı olsun hakkında canım
hadi hayırlı haberler olsun ,anlatsana nası başlıyor tedavi ben çok merak ediyorumtedavime başladım arkadaşlar bugün iğnemin 2. günü
iğne vurulmaya başladım canım yumurtalarım gelişsin diye pazartesine kontrole gideceğim yumurtatakibi yapacak yumurtalarımın durumuna göre ya normal ilişki diyecek yada aşılama sonrasnda çatlatma iğnesi vuracak sanırımhadi hayırlı haberler olsun ,anlatsana nası başlıyor tedavi ben çok merak ediyorum
aa seninki de başka çeşit,arkadaşımda 1 hafta aşı vuruldu kendi sonra sperm enjekte ettileriğne vurulmaya başladım canım yumurtalarım gelişsin diye pazartesine kontrole gideceğim yumurtatakibi yapacak yumurtalarımın durumuna göre ya normal ilişki diyecek yada aşılama sonrasnda çatlatma iğnesi vuracak sanırım
onu da yapabilir canım ya da normal ilişkiye girin de diyebilir doktor karar verecekaa seninki de başka çeşit,arkadaşımda 1 hafta aşı vuruldu kendi sonra sperm enjekte ettiler
klomen kullandim ikinci ayda hamile kaldim ama bir ay once bebegim 1 bucuk aylikken karnimda öldu ve kurtaj oldum olmayinca olmuyor ne kadar cabalasakta vakti gelince rabbim isteyince olcak çok moralim bozuluyor ama sabretmekten baska elden bisiy gelmiyor
sizin adınıza çok sevindim canım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin inşallah ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlarla sağlıcakla inşallah amin..Öncelikle herkese merhaba, uzun süredir kadınlar kulübünün takipçisiyim. Fakat yeni üye oldum. Bebek isteyip doktor doktor gezip, hamile kalamayanlardandım. Burada paylaşılan bir çok şeyi dikkate alıp özellikle kürleri uygulamıştım fakat bende işe yaramamışlardı. Allahıma şükürler olsun ki olumlu sonucu aldım (nihayet pozitifi gördüm) ve hacamat yaptırırken sonuç olumlu olursa bu sünneti insanlarla paylaşacağıma dair Allaha söz verdim.... İlk olarak Tedavi için Dr. Muhammet Ömer Nazar (Bakırköy-İstanbul) zorda olsa randevu aldık ve muayene oldum. Kadınlar kulübünde 40 yaşımın hikayesi diye bi yazı okumuştum, etkilenmiştim. Sadece bu adam bana senin şu rahatsızlığın var bu da bebek için engel dedi ve 3 aylık ilaç yazdı.(ilaçlar kendi formülleri-eczane ilacı değil) ilk ay kullandığımda regl de düzene girdiğini gördüm.2. ay reglin hemen ardından hacamat yaptırdım belimden, sünnet olduğuna ve fayda göreceğime inanarak. Hacamat yapan kadın belimin bi tarafından gelen kanın iltihaplı olduğunu söyledi ( bilmiyorum onlar öyle yorumluyorlarmış hastalıklı yeri). Ve çakşır otu diye bi otu tavsiye etti eşinizle birlikte her gün sabah akşam içeceksiniz. her gün taze demletip sabah akşam o içilecek. Tadı çok kötü olduğu için ben eşime çok içiremedim. Kendimde fazla içemedim..Dr Ömer Nazar ın verdiği ilaçalarada devam ettiğim için çakşır otuna çok fırsat bulamadım. (Hacamat yapan kadının tavsiyesi regl bitiminden sonra ilk 9 günün hergün değerlendirilmesiydi. Ama bu baya zor hele çalışansanız mümkün değil. Ben kendime göre yumurta takibi yapmıştım. Önceki diğer aylarda yaptığım gibi.) beklenen tarihte gelmedi ilginç olarak, daha önce bir haftaya kadar gecikme yaşadığım ve sonuç negatif olduğu için ve o ayda hayal kırıklığı yaşamamak için önemsemedim Artık hastanede kan vermekten utandığım için kan testinden vazgeçeli de bi hayli olmuştu. Neyse üzerinden 3 gün geçince ister istemez bi umut oldu ve evde yaptığım idrar testinde, çift çizgiyi ilk defa gördüm. Bu seferde ne olur ne olmaz diye herkesten sakladık. Ama artık paylaşmam gerektiğini ve Allaha verdiğim sözü tutmam gerektiğini düşündüm. Allah ıma şükrediyorum ki o güzel nimeti bana da ihsan etti. İnşallah isteyen herkese de nasip etsin. Allah kimseyi evlat nimetinden mahrum bırakmasın.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun güzel duaların için. Bütün isteyenlere ediyorum ama sanada özel olarak ederim inşallah:) bizde 2,5 yıl bekledik. 3-4 doktora gittim farklı illerde hepsi bi şeyin yok stres yapma dedi gönderdi. Eşimde gitti testleri olumluydu. Görünürde (doktorlara göre) bişeyimiz yoktu ama gebelikte yoktu. Son bir yılda sürekli sağ kasıkta batma yaşadım . Ama bunuda gittiğim doktorlar önemsemedi. Dr. Ömer Nazar a biz bişey söylemeden kendisi bütün sıkıntılarımı saydı. Elinizden bi aletle bakıyor. Yöntemi biraz farklı. Kasıkta batma var mı diye o bana sordu. Kadın hastalığı var buda bebek istiyorsanız engel demişti. Bütün bunları doktor kendisi söylüyor. İlk aydan batmam azaldı, doktor ve ilaçlar toplam 500 tl ye falan geldi yanlış hatırlamıyorsam. İlaçlar pahalıydı biraz. 2. ayda hacamat oldum. Hacamat bi arkadaşın tavsiyesiyle evde sertifikalı bi bayana 50 TL ye yaptırdık. Ben küçük bi ilde yaşıyorum. Burda yaygın değil o kadar. Zaten ilk ve tek hacamatımdı. Ben şifa buldum inşallah sizlerde tez zamanda benim gibi mutlu haberlerinizi alırsınız.Sünnete göre hacamat bahar aylarında olursa ve hicri takvimde günlerine uyulursa daha faydalı deniyor Birde size yapan kişide o niyetle yapıp dua ederse tabi daha iyi olur. Çünkü kimin duasının geçeceğini Allah bilir. Belki o bayanın duası kabul oldu bilinmez.sizin adınıza çok sevindim canım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin inşallah ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlarla sağlıcakla inşallah amin..
sen ne kadar zamandır bebek istiyordun benim de 3 seneyi geçti canım..
hacamatı nerede hangi ilde yaptırdın maddi olarak ne kadara mal oldu canım
hayırlarla sağlıcakla inşallah darısı diğer isteyenlere amin bana da dua et canım hacamat ben de düşünüyordum aslında ama güvenilir bir yer bulmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?