gidelim de o da duysun kulağıyla kendisi de istiyor zaten.. eşler çok önemli bu süreçte aslında..Ben eşimle de çok gittim, yalnız da gittim. Orada o kadar çok hasta var ki, utanılacak hiçbirşey kalmıyor. Rahat ol.
Evet benim eşim çok rahat bir insandır. Ben ise pimpirikli bir tipim. Eşimin rahat bir tip olması, avantaj oldu benim için. Şimdi de iki tane bebeyi nasıl sevecez diye soruyorgidelim de o da duysun kulağıyla kendisi de istiyor zaten.. eşler çok önemli bu süreçte aslında..
Evet benim eşim çok rahat bir insandır. Ben ise pimpirikli bir tipim. Eşimin rahat bir tip olması, avantaj oldu benim için. Şimdi de iki tane bebeyi nasıl sevecez diye soruyorAdamın derdi sevmek; iki tane bebeye nasıl bakacaz diye sorması gerekir normalde
gerçekten zor ama olsun...değer herşeye...hele çok uğrasırsa insan daha farklı tabikiEvet benim eşim çok rahat bir insandır. Ben ise pimpirikli bir tipim. Eşimin rahat bir tip olması, avantaj oldu benim için. Şimdi de iki tane bebeyi nasıl sevecez diye soruyorAdamın derdi sevmek; iki tane bebeye nasıl bakacaz diye sorması gerekir normalde
Valla herşeye değer. Ultrasonda görüyorsun, elleri kolları kıpır kıpr, hop hop atıyor kendini yukarı; kalbi pıtı pıtı atıyor.. Kaç senedir akıttığım gözyaşlarını unutturdular bana tosuncuklarımgerçekten zor ama olsun...değer herşeye...hele çok uğrasırsa insan daha farklı tabiki
Rabbim Analı babalı büyütsün tez zamanda sağlıcakla kavusursunzda büyütürsünüz inşallah....benimde için kıpır kıpır vallahi!Valla herşeye değer. Ultrasonda görüyorsun, elleri kolları kıpır kıpr, hop hop atıyor kendini yukarı; kalbi pıtı pıtı atıyor.. Kaç senedir akıttığım gözyaşlarını unutturdular bana tosuncuklarım
BİZLER DE SEVİNECEĞİZ İNŞALLAH BEYAZ KURDUN YAVRU KURTLARI OLDU ALLAH'IM SEVİNDİRDİ ONU ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLARDAN EYLESİN EVLATLARINI DARISI BİZ İSTEYENLERE İNŞALLAH HAYIRLARLA AMİN RABBİM İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI KOLAY DOĞUMLAR DA NASİP EDER BİZE İNŞALLAH AMİN..Rabbim Analı babalı büyütsün tez zamanda sağlıcakla kavusursunzda büyütürsünüz inşallah....benimde için kıpır kıpır vallahi!
konumuzun ilk hamişin canım konuşurken bir hamiş haber aldık sevindikBende bu ay klomen kullandim ilk deneme klomenle adetim gecikti bugun 3. Gunu
Sende klomen adet gecikmesi yaptimi omu geciktirdi acaba
konumuzun ilk hamişin canım konuşurken bir hamiş haber aldık sevindik
çok sevindim senin adına canım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evladını hayırlarla sağlıcakla gülerek büyütürsün inşallah evladını analı babalı inşallah amin cümlemize inşallah aminBu ay ilkkez klomen kullandim canim sanirim onun vesilesiyle hamile kaldim. Tabiiki once RABBIMin sayesinde
çok sevindim senin adına canım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evladını hayırlarla sağlıcakla gülerek büyütürsün inşallah evladını analı babalı inşallah amin cümlemize inşallah amin
Canım soğan kürünü nasıl yapıcam tarif edermisin bende deneyeyimSelam kızlar yanlız kalmayın ama ben aranızda değilimşöyle ki iki sene bebeğimiz olmadı eşim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım kızım kucağımda Allah'ıma şükür, soğan kürü denemiştim ilk ay tuttu tavsiye ederim hemde aşılama yapılacak ay doğal yolla hamile kaldım
Canım soğan kürünü nasıl yapıcam tarif edermisin bende deneyeyim
yaa çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ,darısı bizlereBu ay ilkkez klomen kullandim canim sanirim onun vesilesiyle hamile kaldim. Tabiiki once RABBIMin sayesinde
ben bi kere denedim içmeyi midem buladı şimdi tekrar denicem ama korkuyorum resmenBen 3 ay cocuk istiyordum olmuyordu.Kasimda sogan suyu ictim 5 gun icebildim ama.Ve o ay hamile kldim ..
Bnmde midem bulaniyordu cnm.Zar zor 5 gun icebildim.Icine limon sikarak, bide burnunu kapatabilirsin icerken.Ben oyle icebildim ...ben bi kere denedim içmeyi midem buladı şimdi tekrar denicem ama korkuyorum resmen
bu bi tane daha kürü varmış onu denedin miKitabı okudum önce canım moralimi o kadar yerine getirdi ki anlatamam regl olduğum moralim sıfırken okudum hemen silkelenip instagramdan ebru hanıma yazdım sağolsun döndü moral verecek sözler söyledi, sonra da kürlere başladım cıvan perçemi, aslan perçemi ve çoban çantasını hepsinden bir tutam alıp bir litre suda kaynattım sabah akşam içtim
Yok cnm sadece sogan kurunu denedim...bu bi tane daha kürü varmış onu denedin mi
Evet bir çaydanlık suya bir çay bardağı süt bir demet maydanoz kaynatıp üzerine oturdum açıyormuş tüpleri falanbu bi tane daha kürü varmış onu denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?