Hamile Kalabilmek İçin Yapılan Uğraşlar

gidelim de o da duysun kulağıyla kendisi de istiyor zaten.. eşler çok önemli bu süreçte aslında..
Evet benim eşim çok rahat bir insandır. Ben ise pimpirikli bir tipim. Eşimin rahat bir tip olması, avantaj oldu benim için. Şimdi de iki tane bebeyi nasıl sevecez diye soruyor Adamın derdi sevmek; iki tane bebeye nasıl bakacaz diye sorması gerekir normalde

çok güldüm...bende çok pimpiriğim vesvese çok yapıyorum sanırım bir düşük yaşadım o yüzden şimdi tekrar düşecek diye korkuyorum..kaç aydır panik yaptım artık eşim doğrudüzgün bir doktora gidelim neymiş oğrenelim diyor...

gerçekten zor ama olsun...değer herşeye...hele çok uğrasırsa insan daha farklı tabiki

gerçekten zor ama olsun...değer herşeye...hele çok uğrasırsa insan daha farklı tabiki
Valla herşeye değer. Ultrasonda görüyorsun, elleri kolları kıpır kıpr, hop hop atıyor kendini yukarı; kalbi pıtı pıtı atıyor.. Kaç senedir akıttığım gözyaşlarını unutturdular bana tosuncuklarım

Rabbim Analı babalı büyütsün tez zamanda sağlıcakla kavusursunzda büyütürsünüz inşallah....benimde için kıpır kıpır vallahi!

Rabbim Analı babalı büyütsün tez zamanda sağlıcakla kavusursunzda büyütürsünüz inşallah....benimde için kıpır kıpır vallahi!
BİZLER DE SEVİNECEĞİZ İNŞALLAH BEYAZ KURDUN YAVRU KURTLARI OLDU ALLAH'IM SEVİNDİRDİ ONU ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI SALİH VE SALİHA EVLATLARDAN EYLESİN EVLATLARINI DARISI BİZ İSTEYENLERE İNŞALLAH HAYIRLARLA AMİN RABBİM İNŞALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI KOLAY DOĞUMLAR DA NASİP EDER BİZE İNŞALLAH AMİN..
@amaben bize de az kaldı inşallah @BEYAZ KURT bize dua eder

Bende bu ay klomen kullandim ilk deneme klomenle adetim gecikti bugun 3. Gunu
Sende klomen adet gecikmesi yaptimi omu geciktirdi acaba
konumuzun ilk hamişin canım konuşurken bir hamiş haber aldık sevindik

Bu ay ilkkez klomen kullandim canim sanirim onun vesilesiyle hamile kaldim. Tabiiki once RABBIMin sayesinde
çok sevindim senin adına canım ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evladını hayırlarla sağlıcakla gülerek büyütürsün inşallah evladını analı babalı inşallah amin cümlemize inşallah amin

Yaa bitanemm guzel dileklerin ve dualarin icin Allah razi olsun. Rabbim bu duyguyu sevinci sana ve isteyen herkesede yasatir insaAllah isteyen herkese dua ediyorum rabbim seninde gonlune gore versin insallah canim benim

Merhabalar bende polikistik over hastasıyım maalesef. Ve bi türlü veremediğim kilolarım yüzünden hamile kalamıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ve hamile olanlarada hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin

Canım soğan kürünü nasıl yapıcam tarif edermisin bende deneyeyim

Canım soğan kürünü nasıl yapıcam tarif edermisin bende deneyeyim

Adetin 7. Günü başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır. Sabah akşam taze hazırlanacak ac ılık içilecek. Dışı kahverengi içi beyaz soğan kullanılacak. İki su bardağı su kaynat (kaynayinca bir su bardağı su kalıyor o yüzden ) soğanın kabuğunu soy dörde böl kaynayan suya at kapağı kapalı bes dk kaynat süz ılık iç canım.

bu bi tane daha kürü varmış onu denedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…